Przedstaw się! - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Przedstaw się! (/showthread.php?tid=409) |
- Kuba_^^ - 01-08-2007 13:04 Witamy serdecznie na forum, mam nadzieje, ze zostaniesz tutaj na dluzszy okres czasu i popiszesz sporo sensownych postow na rozne tematy. Tylko nie wiemy, jak masz na imie, ile masz lat itp., a w tym temacie glownie o to chodzi - Fokus - 01-08-2007 14:40 Kuba_^^ napisał(a):Witamy serdecznie na forum, mam nadzieje, ze zostaniesz tutaj na dluzszy okres czasu i popiszesz sporo sensownych postow na rozne tematy. Tylko nie wiemy, jak masz na imie, ile masz lat itp., a w tym temacie glownie o to chodzi Nie chciałem pisac rzeczy typu: podoba mi się ta i tamta panna, lubie takie a nie inne kluby, slucham takiej muzyki, bo od tego sa odpowiednie tematy. Tak wogóle na imię mam Maciek, lat 15 [co prawda bliżej już mi do 16 8) ], reszta wyjdzie w praniu. Pozdrawiam. :wink: Edit Kuba_^^: o to chodzilo, wiek, imie... - stal_mielec - 14-08-2007 12:43 *Siemka wszystkim fanom Manchester United! Jestem pati i zauwazylam ze jestem nieliczna przedstawicielka plci zenskiej 8)8) *Jestem z Mielca i kibicuje naszej Stali Mielec! *Mam 16 lat *chyba tyle jezeli chcecie wiedziec cos wiecej o mnie zapraszam na rozmowe na gg!! Pozdro dla wszytskich fanow Manchester United!!!!!!!!1 :twisted: Wojtek3 -> FffFitaaamY Ciampel -> Hej 8) - Grzeho - 14-08-2007 13:43 Witamy kolejna przedstawicielke plci pieknej. Oby was bylo coraz wiecej :wink: - Mates - 14-08-2007 23:08 stal_mielec napisał(a):Jestem pati i zauwazylam ze jestem nieliczna przedstawicielka plci zenskiej Przynajmniej wiemy, czemu jest Was tak mało :lol: stal_mielec napisał(a):Mam 16 lat To tyle co ja! Grzeho napisał(a):Oby was bylo coraz wiecej Tfu, tfu :mrgreen: Niemniej jednak witamy na naszym pokładzie Pozdrawiam i powodzenia. Przede wszystkim lepszych postów niż te pierwsze - matimanutd - 20-08-2007 20:41 mam na imię mateusz, mam 13 lat i mieszkam w okolicach bytowa, jestem kibicem Manchester United, lecha poznań, legii warszawa, drutex bytovi bytów i ks kaszubi studzienice :twisted: ale i tak najbardziej z nich kocham Manchester United pooooooozdrooooo dla kibiców MANCHESTERU UNITED i tych którzy lubią CRISA :twisted: - Fokus - 23-08-2007 12:03 matimanutd napisał(a):jestem kibicem lecha poznań, legii warszawa A ja jestem kibicem United i Liverpoolu. Pozdrawiam. :wink: - ScoobyM - 12-09-2007 20:25 Witam wszytskich:)wracam na stare smieci moze niektorzy mnie jeszcze pamietaja Mariusz: KS Ruch Chorzów , Manchester United. - Pejter - 12-09-2007 21:05 Scooby United, czy coś w tym stylu? Jeśli tak to oczywiście, że cię pamiętam. Takich osób się nie zapomina :wink: - ScoobyM - 12-09-2007 23:44 Tak Scooby United tylko teraz skróciłem sobie troche nick wiec jeszcze raz witam stara gwardie - Wojtek3 - 13-09-2007 17:26 O witamy witamy, Scooby stara gwardia i jego piesek w avatarze, do dzis pamietam 8) Gdybys mnie nie ' wykywial ' w Rybniku to dzis bysmy sie znali osobiscie Pozdrawiam - Stojkovic - 15-09-2007 10:07 Scooby'ego pamiętam równiez i ja, widze że powoli część "emerytów" forumowych przybywa zobaczyć czy jeszcze nasze forum istnieje - dolfas - 24-09-2007 21:46 Dzień dobry...Mam na imie Adam...bardzo jest mi miło was poznać...jestem małolatem gdyż furkam sobie po ziemi dopiero 17 lat...MAN U kibicuje od 2000roku i lubie szybkie samochody..takie diabelsko szybkie...mam kasztanowe wloski piwne oczka i 175cm wzrostu...bardzo lubie dziewczyny a szczególnie taką jedną ale o tym nie tutaj...ucze sie w szkole...a mieszkam sobie w takim mieście Cieszyn...i nie wiem kochani co wam jeszcze napisac...poprostu witam was moi drodzy... - zaga92 - 25-09-2007 08:04 dolfas napisał(a):Mam na imie Adam Bardzo ladne imie Strzasznie podobne do mojego Witam i pozdrawiam :wink: - Grzeho - 25-09-2007 17:51 Witam kolejnego krajana :wink: dolfas napisał(a):Cieszyn:mrgreen: |