Redcafe.pl - Manchester United Forum
Przedstaw się! - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32)
+---- Wątek: Przedstaw się! (/showthread.php?tid=409)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

- Kuba_^^ - 01-08-2007 13:04

Witamy serdecznie na forum, mam nadzieje, ze zostaniesz tutaj na dluzszy okres czasu i popiszesz sporo sensownych postow na rozne tematy. Tylko nie wiemy, jak masz na imie, ile masz lat itp., a w tym temacie glownie o to chodzi Wink

- Fokus - 01-08-2007 14:40

Kuba_^^ napisał(a):Witamy serdecznie na forum, mam nadzieje, ze zostaniesz tutaj na dluzszy okres czasu i popiszesz sporo sensownych postow na rozne tematy. Tylko nie wiemy, jak masz na imie, ile masz lat itp., a w tym temacie glownie o to chodzi Wink

Nie chciałem pisac rzeczy typu: podoba mi się ta i tamta panna, lubie takie a nie inne kluby, slucham takiej muzyki, bo od tego sa odpowiednie tematy. Tak wogóle na imię mam Maciek, lat 15 [co prawda bliżej już mi do 16 8) ], reszta wyjdzie w praniu. Pozdrawiam. :wink:

Edit Kuba_^^: o to chodzilo, wiek, imie... Wink

- stal_mielec - 14-08-2007 12:43

*Siemka wszystkim fanom Manchester United! Big Grin Jestem pati i zauwazylam ze jestem nieliczna przedstawicielka plci zenskiej 8)8)
*Jestem z Mielca i kibicuje naszej Stali Mielec!
*Mam 16 lat
*chyba tyle jezeli chcecie wiedziec cos wiecej o mnie zapraszam na rozmowe na gg!!

Pozdro dla wszytskich fanow Manchester United!!!!!!!!1 :twisted:

Wojtek3 -> FffFitaaamY
Ciampel -> Hej 8)

- Grzeho - 14-08-2007 13:43

Witamy kolejna przedstawicielke plci pieknej. Oby was bylo coraz wiecej :wink:

- Mates - 14-08-2007 23:08

stal_mielec napisał(a):Jestem pati i zauwazylam ze jestem nieliczna przedstawicielka plci zenskiej

Przynajmniej wiemy, czemu jest Was tak mało :lol:

stal_mielec napisał(a):Mam 16 lat

To tyle co ja! Smile

Grzeho napisał(a):Oby was bylo coraz wiecej

Tfu, tfu :mrgreen:

Niemniej jednak witamy na naszym pokładzie Smile

Pozdrawiam i powodzenia. Przede wszystkim lepszych postów niż te pierwsze Wink

- matimanutd - 20-08-2007 20:41

mam na imię mateusz, mam 13 lat i mieszkam w okolicach bytowa, jestem kibicem Manchester United, lecha poznań, legii warszawa, drutex bytovi bytów i ks kaszubi studzienice :twisted: ale i tak najbardziej z nich kocham Manchester United Big Grin

pooooooozdrooooo dla kibiców MANCHESTERU UNITED i tych którzy lubią CRISA :twisted:

- Fokus - 23-08-2007 12:03

matimanutd napisał(a):jestem kibicem lecha poznań, legii warszawa

A ja jestem kibicem United i Liverpoolu.

Pozdrawiam.
:wink:

- ScoobyM - 12-09-2007 20:25

Witam wszytskich:)wracam na stare smieciSmile moze niektorzy mnie jeszcze pamietajaSmile Mariusz: KS Ruch Chorzów , Manchester United.

- Pejter - 12-09-2007 21:05

Scooby United, czy coś w tym stylu? Tongue

Jeśli tak to oczywiście, że cię pamiętam. Takich osób się nie zapomina :wink:

- ScoobyM - 12-09-2007 23:44

Tak Scooby United tylko teraz skróciłem sobie troche nickBig Grin wiec jeszcze raz witam stara gwardieSmile

- Wojtek3 - 13-09-2007 17:26

O witamy witamy, Scooby stara gwardia i jego piesek w avatarze, do dzis pamietam 8)

Gdybys mnie nie ' wykywial ' w Rybniku to dzis bysmy sie znali osobiscie Wink

Pozdrawiam Wink

- Stojkovic - 15-09-2007 10:07

Scooby'ego pamiętam równiez i ja, widze że powoli część "emerytów" forumowych przybywa zobaczyć czy jeszcze nasze forum istnieje Tongue

- dolfas - 24-09-2007 21:46

Dzień dobry...Mam na imie Adam...bardzo jest mi miło was poznać...jestem małolatem gdyż furkam sobie po ziemi dopiero 17 lat...MAN U kibicuje od 2000roku i lubie szybkie samochody..takie diabelsko szybkie...mam kasztanowe wloski piwne oczka i 175cm wzrostu...bardzo lubie dziewczyny a szczególnie taką jedną ale o tym nie tutaj...ucze sie w szkole...a mieszkam sobie w takim mieście Cieszyn...i nie wiem kochani co wam jeszcze napisac...poprostu witam was moi drodzy...Smile

- zaga92 - 25-09-2007 08:04

dolfas napisał(a):Mam na imie Adam

Bardzo ladne imie Big Grin Strzasznie podobne do mojego Smile
Witam i pozdrawiam :wink:

- Grzeho - 25-09-2007 17:51

Witam kolejnego krajana :wink:

dolfas napisał(a):Cieszyn
:mrgreen: