Redcafe.pl - Manchester United Forum
Jak spisują się byłe Diabły? - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: Jak spisują się byłe Diabły? (/showthread.php?tid=85)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Carlito - 02-11-2008 13:46

Giuseppe Rossi strzelił jedną bramkę dla zespołu Villarreal, w wygranym meczu z Athletic Bilbao 4:1.

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - michal85 - 03-11-2008 08:23

Widzę, że już zapomniano o Ryanie Shawcrossie Wink Tymczasem nasz wychowanek był bohaterem meczu z Arsenalem. Szkoda, że Ryan natrafił na okres, kiedy w klubie mamy tylu świetnych stoperów, bo może być z niego kawał piłkarza.

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - mucha - 03-11-2008 15:57

michal85 napisał(a):Widzę, że już zapomniano o Ryanie Shawcrossie Wink Tymczasem nasz wychowanek był bohaterem meczu z Arsenalem

Masz na myśli kontuzję Adebayora? :lol: Bo o ile dobrze pamiętam to po starciu z Shawcrossem Adebayor zszedł z kontuzją Wink

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - matys - 04-11-2008 12:30

Melduje, że również inny nasz wychowanek, był bohaterem w ten weekend. Chris Eagles, zapakował dwie bramki dla Burnley w wygranym 2-0 meczu z Norwich. Ma już na koncie 4 gole w Coca-Coli. Jest drugim z kolei najlepszym strzelcem ekipy. Jak widać daje radę, jego ekipie zresztą też nie idzie źle, są na 4 miejscu w tabeli.

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Foster - 08-11-2008 18:00

Louis Saha zdobył dwie bramki w meczu Evertonu z WHU. Jego zespół wygrał 3 - 1. To już 3 i 4 bramka naszego byłego Diabełka w tym sezonie... kurde wiedziałem, że tak będzie. Odejdzie, będzie zdrów i zacznie strzelać bramkę za bramką Sad

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Lukas - 09-11-2008 16:35

Foster26 napisał(a):Louis Saha zdobył dwie bramki w meczu Evertonu z WHU. Jego zespół wygrał 3 - 1. To już 3 i 4 bramka naszego byłego Diabełka w tym sezonie... kurde wiedziałem, że tak będzie. Odejdzie, będzie zdrów i zacznie strzelać bramkę za bramką Sad
Co ciekawe obie bramki Louis strzelił prawą- swoją słabszą nogą a przy strzałach wcale nie wyglądało na to, że to jego słabsza noga- naprawdę bardzo ładne bramki. Jak dla mnie może strzelać ich ile chce- zawsze mu dobrze życzyłem, ważne aby te bramki nie przeszkodziły w jakiś sposób MU w zdobyciu mistrzostwa Smile

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Miko - 11-11-2008 16:09

Cytat:Były napastnik Manchesteru United Andy Cole postanowił zakończyć karierę piłkarską w wieku 37 lat po tym, jak nie zdołał się porozumieć ze swoim dotychczasowym klubem Nottingham Forest w sprawie przedłużenia kontraktu.

Może zostanie naszym nowym skautem? Big Grin

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Miko - 30-11-2008 22:24

Cytat:Napastnik Evertonu Ayegbeni Yakubu doznał w niedzielnym meczu z Tottenham Hotspur kontuzji ścięgna Achillesa, która wykluczy go z gry do końca sezonu - poinformował lekarz Evertonu.

Reprezentant Nigerii opuścił boisko Tottenhamu już w 10. minucie. Zastąpił go były reprezentant Francji Louis Saha, ale po 60 minutach także zszedł z murawy z powodu kontuzji ścięgna uda.

Szklanki nie zamienisz w metal, czy jakoś tak to szło...

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Aenain - 04-12-2008 14:54

Roy Keane przestał być menedżerem Sunderlandu, a szkoda dobrze ich prowadził jak na klub który przed jego przyjściem niezbyt spisywał się Championship, dostał sie z nimi do Premier league to coś znaczy. Ale jak zwykle pokazał charakter że chciałby tylko wygrywać, może asystent w MU Smile było by ciekawie Smile

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - panopticum - 28-01-2009 12:18

Ej no, Beckham ładnie się wkomponował w Milan, strzelił ostatnio piękną bramkę a tutaj cicho?Wink Chodzą ploty że chcą go sprowadzić na San Siro. To byłoby dobre dla niego, bo w LA Galaxy się męczy, poza tym, nie słyszałem żeby jakoś specjalnie udało się spopularyzować piłkę nożną w USA. Ale czego się spodziewać po hamburgejros, którzy zamiast football mówią soccerWink. Kontrakt kończy mu się bodajrze w październiku. Chociaż jego manager twierdzi że David wraca w marcu do LA. Szkoda by było.

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Tomek91 - 28-01-2009 12:55

Tyle, że przeciwko stałej przeprowadzce do Milanu jest podobno także Victoria, która ponoć troszczy się tylko o dzieci, że będą musiały się uczyć w innym języku niż angielski, a jak dla mnie to dla niej liczy się bliski kontakt z Hollywood.

Poza tym Beckham jest już grubo po trzydziestce, więc w wieku idealnym do Milanu Wink

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Lukas - 28-02-2009 14:44

Nie wiem czy pamiętacie takiego grajka jak Sylvan Ebanks-Blake. Bardzo obiecujący, młody piłkarz który wraz z Rossim rządzili w rezerwach United.
Teraz obecnie gra w Wolverhampton Wanderers i w The Championship ma już na swoim koncie 21 bramek w 34 spotkaniach :shock: Teraz podobno zainteresowany jest nim Everton.

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Mata - 28-02-2009 15:03

No tak rządził wraz z Rossim jednak bądź co bądź obu ich dzieli przepaść . Najlepszy snajper Villareal vs najlepszy snajper Wolver , w wilkach to chyba Franek grał nawet gdy "podbijał" wyspy Tongue
A wracając do Rossiego , cały czas szkoda mi chłopaka. No ale wyszło jak wyszło .

E: Saha pojawił się na murawie w 61' a już w 70' pokonał bramkarza WBA podwyższając wynik na 2:0.

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Foster - 01-03-2009 10:14

Mata napisał(a):Saha pojawił się na murawie w 61' a już w 70' pokonał bramkarza WBA podwyższając wynik na 2:0.

Trzeba dodać,iż była to bardzo ładna bramka Wink

Louis Saha

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Damian91 - 01-03-2009 15:11

Chciałbym żeby w końcu nie nękały go te kontuzje i zaczął grać regularnie i strzelał tak piękne gole.
W United niestety mu nie wyszło a mogło gdyby nie te kontuzje. Zawsze jak sie w końcu pojawił na murawie to podobała mi sie jego gra ale niestety nie było za dużo tych występów.