![]() |
Sir Alex Ferguson - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Kadra (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Sir Alex Ferguson (/showthread.php?tid=91) |
Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - paolo - 14-03-2008 19:43 mufc.pl napisał(a):Wiadomo już, z kim zagra Manchester United w ćwierćfinale Ligi Mistrzów. Wynikiem dzisiejszego losowania zaskoczony jest sir Alex Ferguson. Szkot przyznaje, że zamiast ponownej konfrontacji z AS Romą bardziej liczył na pojedynek z którymś z angielskich zespołów. No to znamy już opinię sir Alexa. Rzeczywiście zapowiada się widowisko. A jeśli przylecą/przyjadą grupki fanów to wtedy byłoby fantastyczne. Wątpię, aby wystraszyła ich ochrona, w końcu jesteśmy Czerwone Diabły! Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - paolo - 29-03-2008 11:07 mufc.pl napisał(a):Carlos Queiroz jest coraz bliżej odejścia z Manchesteru United - donosi portugalska prasa. Asystent sir Alexa Fergusona miałby zostać trenerem Benfiki Lizbona, która kilka tygodni temu rozstała się z dotychczasowym szkoleniowcem, Jose Antonio Camacho. Ja bym wolał, aby został jeszcze w United. Prawa ręka Fergusona jest nam obecnie potrzebna. Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - sebos_krk - 29-03-2008 11:09 To na przeciwwagę: Cytat:Sir Alex Ferguson jest pewny, że jego asystent Carlos Queiroz nie będzie od przyszłego sezonu trenerem Benfiki Lizbona. Portugalski klub jest zainteresowany sprowadzeniem Queiroza i ponoć już prowadzi z nim negocjacje. Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - Tomassen - 26-04-2008 20:55 Cytat:Carlos Queiroz nie krył zdenerwowania po przegranym meczu z Chelsea Londyn. Asystent sir Alexa Fergusona ma pretensje do arbitra tego spotkania Alana Wileya, że ten nie podyktował rzutu karnego w sytuacji, gdy Michael Ballack faulował Cristiano Ronaldo. Dobre ![]() Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - Duras - 27-04-2008 10:42 Świetne słowa Queiroza :mrgreen: Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - sebos_krk - 20-05-2008 20:59 Cytat:Ole Gunnar Solskjaer został wybrany nowym trenerem rezerw Manchesteru United. Norweg będzie pełnił te obowiązki już od przyszłego sezonu. Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - Oskar - 25-05-2008 09:39 OneUnited.pl napisał(a):Sir Alex Ferguson oznajmił, że będzie prowadził Manchester United maksymalnie przez trzy lata. Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - Rudii - 25-05-2008 10:04 Możliwe, że Ferguson zmieni zdanie. Podobnie było 6 lat temu, a jednak postanowił zostać u nas dłużej. Zobaczymy co będzie. MImo wszystko 3 lata to długi okres czasu. Jakoś sobie nie wyobrażam Manchesteru bez SAF'a. Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - misteriusz - 30-05-2008 22:50 Jeśli sir Alex Odejdzie będzie to nie powetowana strata dla Man UTD. Jestem Fanem czerwonych diabłów od 7 roku życia. Sir Alex zaczął trenować Man Utd w tym samym roku co sie urodziłem i nie wyobrażam sobie tej wspaniałej drużyny bez niego człowieka który tyle osiągnął z zespołem na Old Trafford. Mam małą nadzieje iż jeśli będzie musiał odejść to po zdobyciu trzech koron - to by było godne odejście wielkiego trenera. Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - Lukas - 31-05-2008 13:33 Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy- SAF ma już swoje lata i należy mu się odpoczynek po tylu wspaniałych latach spędzonych na Old Trafford. Chodzi głównie o poświęcenie więcej czasu dla rodziny. Wszyscy wiemy, że Szkot kiedyś będzie musiał odejść, ale ja nie jestem przekonany czy nastąpi to za 3 lata... Wiele zależy od tego czy uda mu się Cytat:zdetronizować Liverpool z ich pieprzonego miejsca8-) Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - sebos_krk - 31-05-2008 13:38 Jemu się to naprawdę będzie musiało znudzić lub odpukać zdrowie nie pozwolić, bo inaczej będzie to samo jak z Guy Roux- będzie ciagnęło wilka do lasu z powrotem. Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - Kula - 10-06-2008 13:16 To byłby powrót Króla. Film z ostatnim wywiadem Eryka. <a class="postlink" href="http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/7445231.stm">http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/7445231.stm</a> Posłuchajcie jak On się wypowiada, ten błysk w oku kiedy mówi o United " We ", potem się łapie i mówi " Me as a fan ". On tego naprawdę chce. To widać. To byłby trener, za którym wszyscy poszliby do piekła. Jedyny, który charyzmą dorównuje lub nawet przewyższa SAF'a. Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - Oskar - 10-06-2008 14:40 Ale Cantona z tego co mi się wydaje nie trenuje drużyn piłkarskich, tylko ... piłki plażowej. Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - Lukas - 10-06-2008 15:14 Prawdziwy KING <jupi> Widać było jak się wypowiadał, że bardzo mu zależy na klubie. Taki właśnie powinien być Ronaldo! A jeszcze ten uśmiech, błysk w oku gdy mówił o tym, że chciałby być trenem MU- coś pięknego. To się nazywa prawdziwa miłość do klubu :twisted: Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - Rafcio - 06-07-2008 11:46 <a class="postlink" href="http://sport.wp.pl/wid,10125520,kat,1744,title,Czerwone-Diably-stracily-trenera,wiadomosc.html?ticaid=16324">http://sport.wp.pl/wid,10125520,kat,174 ... caid=16324</a> Wiem, że to wp ![]() Taka wymiana byłaby marzeniem wielu fanów United. Eric jako asystent a najpewniej za 3 lata trener Czerwonych Diabłów. Nie powiem, ucieszyłbym sie. Inna sprawa, że szkoda Carlosa bo wierzę, że miał niepośledni wkład w obecne triumfy drużyny. |