Jak spisują się byłe Diabły? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Jak spisują się byłe Diabły? (/showthread.php?tid=85) |
RE: Jak spisują się byłe Diabły? - Under - 18-09-2014 22:59 Rio poki co prezentuje sie tragicznie w QPR, wiec moglby powstrzymac sie od komentarzy pod adresem Moyesa. RE: Jak spisują się byłe Diabły? - samcro - 01-12-2014 14:01 okazuje sie że nasze sprzedaży wyszły na dobre, Rio w QPR nic nie gra, Vidić rozdaje gole w Interze a Evra w Juve ciągle zaskakuje kibiców po swoim występie na pytania : czy można grać gorzej? Chyba nie - i wtedy kolejny występ francuza udowadnia że się da RE: Jak spisują się byłe Diabły? - sebos_krk - 02-12-2014 09:38 Wszyscy trzej są już wypaleni, wygrali w życiu wszystko i nigdy nie wrócą do formy z czasów gry na Old Trafford. RE: Jak spisują się byłe Diabły? - Hubson - 02-12-2014 11:30 I to nie są wypaleni od tego sezonu odkąd odeszli RE: Jak spisują się byłe Diabły? - samcro - 03-12-2014 19:06 http://gfycat.com/GargantuanMatureInganue za to Hernandez gra odwrotnie do wyżej wymienionych tuzów W MU piłka mu odskakiwała po prostym podaniu piłki a w Realu takie asysty wali. RE: Jak spisują się byłe Diabły? - michal85 - 07-12-2014 18:16 Specjalnie dla Undera, żeby przestał szukać kolejnego powodu do jechania po Fergiem. Spojrzenie na sprawę Pogby mujaca - wieloletniego kibica, autora książek o akademii United. Cytat:Pogba came to the club via Le Havre under some controversy with the French club calling ‘foul’ in our transfer dealings. The fact that UEFA negated Le Havre’s claim put the matter to rest. But Pogba had only been with Le Havre for a short period of time…something he had done with all his previous junior clubs. Track record? RE: Jak spisują się byłe Diabły? - RedLucas - 23-12-2014 22:54 Zupełnie przypadkiem natrafiłem na takiego oto, interesujące video RE: Jak spisują się byłe Diabły? - samcro - 24-12-2014 10:13 Jego karne są zajebiste. Zresztą top gracz. RE: Jak spisują się byłe Diabły? - Under - 24-12-2014 15:45 Warto było stawiać na Rafaela i Parka w środku! RE: Jak spisują się byłe Diabły? - samcro - 24-12-2014 17:23 Under napisał(a):Warto było stawiać na Rafaela i Parka w środku!nie zaczynaj znowu Bo będzie wojna jak między Rooneyem a porządnym piłkarzem RE: Jak spisują się byłe Diabły? - Foster - 24-12-2014 21:50 Polecam poczytać fragment wstawiony przez Michała, a także trochę poczytać o całej sytuacji. No ale wiadomo, krytykuje się najłatwiej... RE: Jak spisują się byłe Diabły? - samcro - 25-12-2014 09:08 no tak, krytykować nie wolno tylko pięknie mówić był zrobiony błąd trudno, idziemy dalej. RE: Jak spisują się byłe Diabły? - Foster - 25-12-2014 11:33 A czy ktoś gdzieś napisał, że nie wolno krytykować? Nie, także przestań po raz kolejny komuś wciskać słowa które nie padły. Wracając do Pogby, to błędu nie było. I choć sam na samym początku byłem zły na Fergusona, że pozwolił Francuzowi odejść, tak po zgłębieniu całej sytuacji i opisach ludzi związanych z klubem nie mam pretensji. Nie było woli ze strony Paula. A już szczytem był komentarz, w którym narzekał, że United wysyłało go na siłownię... RE: Jak spisują się byłe Diabły? - samcro - 25-12-2014 11:57 nic nikomu nie wciskam, a mimo wszystko błąd był . Zabawne te robienie z Pogby rozkapryszonego gwiazdorka lecącego na kasę skoro teraz kiedy jest gwiazdą jest jednym z najbardziej poukładanych gości w futbolu. Pełno piłkarzy zachowuje się jak bydło a stają się legendami klubu, daleko nie musimy szukać. RE: Jak spisują się byłe Diabły? - michal85 - 26-12-2014 22:00 Wyżej wkleiłem obszerny fragment na temat sytuacji Paula, gdzie doskonale jest wyjaśnione, że zrobiliśmy bardzo dużo (a może i wszystko), aby Francuz z nami został. Można oczywiście w kółko nawijać, że to był błąd, że Park/Rafael, że Ferguson głupi, a Anderson gruby, ale do ciekawych dyskusji to na pewno nie prowadzi. A fajnie by było poczytać przynajmniej jakieś sensowne argumenty ludzi patrzących na to z innej strony, a nie tylko głupawe śmichy-chichy. Wiem, za duże mam wymagania. PS Można równie dobrze by założyć, że gdyby Pogba u nas został to by kontynuował serię swoich bezbarwnych występów dla pierwszego zespołu/rezerw. Gadanie o niczym. |