![]() |
Jak spisują się byłe Diabły? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Jak spisują się byłe Diabły? (/showthread.php?tid=85) |
RE: Jak spisują się byłe Diabły? - RedLucas - 24-07-2015 09:11 https://twitter.com/BreatheSport/status/624219931047886850 Tak jakby kogoś interesowało, jak idzie Andersonowi w Brazylii ![]() RE: Jak spisują się byłe Diabły? - Kwas - 24-07-2015 16:53 Ha, cały Ando. W ogóle mi go nie szkoda. Ma na co sobie zasłużył. Przepiepszył swoją karierę swoim lenistwem i brakiem chęci poprawy, bo inaczej tego nazwać się nie da. Człowiek szukający kondycji i nie potrafiący zrzucić zbędnych kilogramów przez tyle lat nie może inaczej skończyć. Piłkarz parodia. Dostać pół roku na spokojne dojście do powrotu do normalnej sylwetki i odbudowania fizyczności i nic sobie z tego nie robić, totalnie to olać. Nóż mi się otwiera w kieszeni jak sobie pomyśle o tym ile mu daliśmy czasu, szans na odbudowanie biorąc po uwagę jego podejście ... RE: Jak spisują się byłe Diabły? - Ruuuuuuuuuud - 14-10-2015 08:51 Wczorajszy samobój Robina w meczu z Czechami. RE: Jak spisują się byłe Diabły? - michal85 - 29-10-2015 15:34 http://www.hitc.com/en-gb/2015/10/21/rotherham-united-fans-react-on-twitter-to-tom-thorpes-performanc/ Thorpe wydaje się wracać na właściwe tory. RE: Jak spisują się byłe Diabły? - RedLucas - 05-11-2015 11:34 (29-10-2015 15:34) napisał(a): Javier Hernandez: Bólu dupy ciąg dalszy... RE: Jak spisują się byłe Diabły? - Kosma - 07-11-2015 18:23 Javier dziś znów strzela. W sumie jest to jego szósty mecz z rzędu, w którym trafia, co daje 8 goli w ciągu 18 dni. To się samo przez się komentuje. RE: Jak spisują się byłe Diabły? - allfanmu - 26-01-2016 21:31 A tymczasem w Grecji pewien napastnik daje wywiad dziennikarzowi, który również jest jakby znajomy: Ukryty tekst:
RE: Jak spisują się byłe Diabły? - Kosma - 30-01-2016 00:21 Nemanja Vidić zakończył karierę piłkarską. Tu nic nie trzeba pisać. Nie widzę szans, byśmy w bliskiej przyszłości dorobili się takiego duetu (pod każdym względem: sportowym, mentalnym, zespołowym) jak Rio-Vida. Jeszcze parę lat temu mieliśmy dwie skały w obronie, dziś gra tam pomocnik. Ależ to były czasy. RE: Jak spisują się byłe Diabły? - allfanmu - 04-02-2016 09:57 Gary Neville. Piłkarz, asystent selekcjonera reprezentacji Anglii, ekspert telewizyjny, pierwszy trener Valencii. Porozmawiajmy o tym ostatnim etapie kariery zawodowej. Wielokrotnie pisałem już o spotkaniach Garrego na shoutboksie. Od początku mogliście odnieść wrażenie, że są to niezbyt przychylne komentarze dla Neva, ale mnie zdecydowanie bardziej zastanawia co kierowało zarządem Valencii decydując się na Anglika. Myśl szkoleniowa? Jaka? Rozpoznawalność? Tylko w Anglii. Perspektywiczność? Może. Życząc dobrze Anglikowi nie przypuszczałem, że odniesie sukces. W 15 grach odniósł zaledwie 4 zwycięstwa. Wszystkie poza rozgrywkami ligi hiszpańskiej a wczorajszą przegraną z Barceloną sam określił jako "jedno z najgorszych przeżyć w swojej futbolowej karierze". Nasuwa się pytanie "po co Ci to było Garry?". Zbieranie doświadczenia w solidnej marce to na pewno plus, ale jeżeli tak dalej będzie mu szło, to jego cała reputacja jako mądrego, utalentowanego, perspektywicznego menadżera będzie zrujnowana. Ba, nawet reputacja jako eksperta telewizyjnego będzie gorsza, bo zdecydowanie łatwiej teoretyzować w telewizji niż w praktyce prowadzić zespół tak, aby odnosił przyzwoite wyniki. Garry zapewne został zatrudniony po to, aby poprawić miejsce Valencii w lidze. Natomiast remisami Garry tego raczej nie osiągnie. Na Mestalla zniecierpliwienie, zaczynają się gwizdy a po wczorajszym blamażu o ile przyszłość już nie jest zadecydowana, to na pewno będzie się decydować w najbliższych dniach. RE: Jak spisują się byłe Diabły? - Kosma - 04-02-2016 10:27 Zacznijmy od - ja Gary'ego uwielbiam, ubóstwiam i to nie dlatego, że mi podpisał kiedyś tam koszulkę ![]() ![]() Dlaczego Valencia postawiła na braci N.? Z tego samego powodu, co Molde na Solskjaera, reprezentacja Niemiec na Klinsmanna, Barcelona na Guardiolę, a Sunderland na Keane'a. Każdy z nich albo nie trenował nikogo wcześniej (Roy), albo były to jakieś rezerwy (Pep, Ole) czy asystenctwa. Widać duże / wielkie kluby podejmują nieraz decyzje o zatrudnieniu trenera bez żadnego doświadczenia na podstawie różnych przesłanek. Gary kursy trenerskie miał pokończone, był asystentem w reprezentacji Anglii, z kolei Phil był już drugim trenerem w United i właśnie Valencii. Nie wyszło, pewnie wkrótce się pożegnają, ale bardziej szokujące było dla mnie to, że Hiszpanie sięgnęli po Anglików niż sam fakt wyboru Gary'ego. Z punktu widzenia Neva: skoro kończył kursy trenerskie, to nie po to, by świecić nimi w CV przed właścicielami Sky Sports. Dostał opcję startu w mało znanym sobie środowisku, fakt, ale za to w najwyższej klasie rozgrywkowej, w lidze ze światowego top 3. Odmów raz, a drugi raz nie będziesz miał okazji odmówić. Na co miał czekać? Aż się zgłosi Blackburn czy Bolton? Kopanie się z nimi o utrzymanie w Championship nie byłoby dużo łatwiejszym wyzwaniem, a ryzyko utknięcia na długi czas gdzieś po zapleczach EPL byłoby spore. Tak jak piszesz i jak ja pisałem na shoucie, nie wyszedł mu ten start w trenerkę bardziej niż by się tego spodziewał pewnie i będzie to rzutować na także jego dotychczasową nieskazitelną opinię jako eksperta TV. Trochę trudniej będzie się przekonująco mądrzyć pod krawatem, wróciwszy po blamażu w realu, a nie teoretycznym rysowaniu linii na ekranie. RE: Jak spisują się byłe Diabły? - michal85 - 12-02-2016 21:36 Cytat:Rio "It tells you something that when they were 15, 16, 17, Paul Pogba & Adnan Januzaj used to look up to (Ravel) and idolise him." To tak odnośnie dyskusji o naturalnym talencie Ravela i Pogby, jaka kiedyś tutaj miałą miejsce. RE: Jak spisują się byłe Diabły? - Kosma - 24-02-2016 12:57 Fabio strzela po raz pierwszy od dawna i to jak. https://www.facebook.com/SkySports/videos/vb.10911153761/10153934682113762/?type=2&theater |