Orange Ekstraklasa - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: Orange Ekstraklasa (/showthread.php?tid=249) |
- Pejter - 05-03-2008 17:31 spalacz napisał(a):Ciekaw tylko jestem jaki będzie poziom tej naszej osławionej Ekstraklasy w przyszłym sezonie. Wolisz, żeby był taki, jak w okresie, gdy wiele spotkań było ustawianych? Cytat:Taki apel do działaczy naszego związku: zdegradujcie jeszcze parę klubów żeby było śmieszniej... Jestem za, ale żeby było sprawiedliwie, a nie śmiesznie. - woyteq - 05-03-2008 22:29 Pozdrawiam serdecznie z tego miejsca Dawida Jarke i skladam gratulacje na rece Morgana. - Morgan - 06-03-2008 17:27 woyteq napisał(a):Pozdrawiam serdecznie z tego miejsca Dawida Jarke i skladam gratulacje na rece Morgana. kiedyś ta nienawiść przyprawi Cię o przedwczesną hercklekotę - WoLaK - 08-03-2008 00:23 No to chłopaki z Warszawki przekroczyli moje najśmielsze oczekiwania.Przegrana z ostatnim i już zdegradowanym Zagłębiem Sosnowiec jest po prostu śmiech warta.Cóż mi przynajmniej na płacz się nie zbiera...tak samo jak w przypadku straty punktów Lecha w meczu z Widzewem 8) Dzisiaj rano na C+ zobaczyłem faul Ivana Djurdjević a na jednym z graczy Widzewa.Oczywiście otrzymał za to czerwoną kartkę,ale wyglądało to strasznie. - spalacz - 08-03-2008 16:35 Legioniści się nie popisali we wczorajszym meczu. Oglądałem pierwszą połowę no i nie zachwycali. A jeśli chodzi o Sosnowiczan to... no najlepszy mecz w tym sezonie. W tym sezonie w Zagłębiu zagrało już blisko 40 zawodników. Chyba znaleźli już ten optymalny skład jeżeli udało im się pokonać Legię. Fakt, że Warszawiacy byli mocno osłabieni, ale jednak wynik mów za siebie. Drużyny z dwóch różnych końców tabeli, Legia 2., Zagłębie ostatnie, a jednak udało się wygrać słabszemu zespołowi... - ziomo - 08-03-2008 17:06 Widzew Łódź 1-1 LECH POZNAŃ Niestety Lech remisuje,choć wygrywali po bramce Rengifo.Szkoda,że nie udało się utrzymać prowadzenia.Pociesza porażka Legii.Niestety na dobrej drodze do wygranej jest Groclin.Ale tak i tak Wisła jutro przegra z GKS-em( 8)) - WoLaK - 09-03-2008 19:06 ziomo napisał(a):Ale tak i tak Wisła jutro przegra z GKS-emSugeruję zmianę nicka na Nostradamus Dzisiaj Wisła wygrała z GKS em 2:0.Styl gry już znacznie lepszy niż w poprzednich dwóch meczach i to na pewno cieszy.Przewaga nad drugim Groclinem wynosi aż 13 punktów A w następną sobotę Biała Gwiazda sprawi tęgie lanie Lechowi. - ziomo - 09-03-2008 21:15 WoLaK napisał(a):Sugeruję zmianę nicka na Nostradamus:lol: :lol:.Myślałem,że będziesz wiedział,że to tylko ironia,ale niestety się przeliczyłem. Cytat:A w następną sobotę Biała Gwiazda sprawi tęgie lanie Lechowi. tego taki pewny nie bądź.Gramy u Siebie.A na dodatek bronić będzie Kotorowski.Wraca Tanevski.To będzie mecz jednej bramki,i liczę na to,ze będzie to Lech po strzale obojętnie kogo. :lol:. KOLEJORZ! - zaga92 - 15-03-2008 13:18 We wczorajszych spotkaniach Odra pokonala GKS 1:0. Odra gra na wiosne naprawde bardzo dobrze i ucieka od strefy spadkowej. Natomiest Belchatow nie strzelil w tej rundzie jeszcze gola. Graja strasznie slabo. A ja wlasnie za 30 minut wyjezdzam do Poznania w wiadomym celu KOLEJORZ! - WoLaK - 15-03-2008 21:42 Jak tam pogoda w Poznaniu Kolejarze :lol: ? - Zashi - 15-03-2008 22:44 WoLaK napisał(a):Kolejarze Kolejorze. Tylko drużyna, która zdobyła twierdze w Poznaniu ma prawo być Mistrzem Polski. Gratuluje i powodzenia w Lidze Mistrzów. - ziomo - 16-03-2008 08:03 WoLak Ty taki za cwany nie bądź. 8) Niestety twierdza Bułgarska zdobyta.Lechici wreszcie pokazali ofensywną piłkę.Mieli dużo sytuacji podbramkowych,ale jak się nie strzela na pustą bramkę to peszek.Gdyby Kikut wtedy strzelił,Wisłą nie strzeliła by nam 1 gola,i mecz potoczył by się inaczej,całkiem inaczej...Wisł miała szczęście i tyle. Za tydzień Lech wyjeżdża do Bełchatowa,i mam nadzieję,że w tym meczu GKS nie poprawi swojego bilansu punktowego. 8) zaga92 napisał(a):A ja wlasnie za 30 minut wyjezdzam do Poznania w wiadomym celu Very Happy Sprawdzali Cię alkomatem? :lol: - WoLaK - 16-03-2008 09:47 ziomo napisał(a):Gdyby Kikut wtedy strzelił,Wisłą nie strzeliła by nam 1 gola,i mecz potoczył by się inaczej,całkiem inaczej...Wisł miała szczęście i tyle.Gdyby baba miała jaja to by była facetem ziomo napisał(a):Wisła miała szczęście i tyle.A kto bramkę dla Lecha strzelił ? Szczęściem bym tego nie nazwał.Każdy kto widział mecz powie,że Wisła była lepszą drużyną. - Maciek - 16-03-2008 10:48 ziomo napisał(a):Gdyby Kikut wtedy strzelił,Wisłą nie strzeliła by nam 1 gola,i mecz potoczył by się inaczej,całkiem inaczej...Wisł miała szczęście i tyle.Taka sugestia, dobra rada ode mnie - jak chcesz być traktowany poważnie, to nigdy nie wypisuj takich rzeczy Nawet, jeśli tak uważasz w głębi serca, to lepiej to tam zostaw, żeby się nie potrzebnie nie wystawiać, bo Wolak i tak podsumował to twoje zdanie delikatnie - zaga92 - 16-03-2008 15:58 WoLaK napisał(a):Każdy kto widział mecz powie,że Wisła była lepszą drużyną. Szczerze? Z mojej perspektywy trybun. W pierwszej polowie sytuacji bylo pratycznie po rowno. Po 3: pudlo Kikuta, strzal Heriqueza i bramka Brozka. Wisla miala bramke, strzal Brozka kiedy trafil w Kotora i kiedy Brozek zle przylaj pilke w polu karnym. Natomiast w drugiej czesci Wisal naprawde miala przewage. Zamknela nas na wlasej polowie. Prakycznie nie moglismy z niej wyjsc, jak juz sie udalo to znowu szanse mial Kikut. Potem jednak dobra kontra, nie upilnowanie Brozka i w koncu mu sie udalo trafic. po bramce gra wygladala juz chaotycznie. Szkoda tego posrdeniego w ostatniej minucie bo mozna bylo wymyslic cos innego niz strzal w trybuny. |