Redcafe.pl - Manchester United Forum
Reprezentacja Polski - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33)
+---- Wątek: Reprezentacja Polski (/showthread.php?tid=282)

- Stojkovic - 15-05-2008 07:40

<a class="postlink" href="http://euro2008.wp.pl/wid,9955944,kat,1728,title,Obraniak-coraz-blizej-kadry,wiadomosc.html">http://euro2008.wp.pl/wid,9955944,kat,1 ... omosc.html</a>

No a o tym jeszcze nie słyszałem kandydacie. Francuz... yyy to znaczy Polski Francuz w kadrze na Euro 08? Czemu nie Smile Ja uważam, że skoro chce, to sprawdzić się może, Leo napewno weźmie najlepszych, w to nie wątpie.

- Maciek - 15-05-2008 08:38

Przecież nie ma szans żeby zdążył na Euro2008

- kapszti - 15-05-2008 16:19

Adam Matysek wypowiedział się na temat bramkarzy których powoła trener Niemców i powiedział też że Fabiański jest lepszy od Kuszczaka... wątpliwe

- WoLaK - 15-05-2008 16:26

Ale Fabiański nie zgrywa gwiazdeczki i nie wchodzi w konflikty z Leo.

- kapszti - 15-05-2008 18:30

ale on się wypowiedział o grze a Kuszczak zagrał w tym sezonie 9 meczy w lidze chyba 4 w lidze mistrzów i kilka w FA Cup i chyba coś tam w Carling Cup, a Fabiański 3 ligowe mecze i reszta Carling Cup, ja uważam że fabiański jest dobry ale nie lepszy od Kuszczaka

- Stojkovic - 15-05-2008 18:35

Maciek napisał(a):Przecież nie ma szans żeby zdążył na Euro2008
No własnie tez tak myślałem, ale wiesz jak to jest w Polsce... Chce niech na kwal. do MŚ przyjeżdża.

- Maciek - 15-05-2008 20:22

kapszti napisał(a):Adam Matysek wypowiedział się na temat bramkarzy których powoła trener Niemców i powiedział też że Fabiański jest lepszy od Kuszczaka... wątpliwe
A Marek Koźmiński jeździ porshe 911 na niemieckich blachach...

PS.
Wytłumaczy mi może ktoś fenomen J. Wawrzyniaka? Dlaczego on jest powoływany? Czy ja mam jakiegoś pecha i widze tylko jego przeciętne mecze, widze go jako przeciętnego zawodnika i dlatego nie rozumiem dlaczego jest powoływany? Prośba jest poważna.

- Morgan - 15-05-2008 22:21

Maciek napisał(a):
kapszti napisał(a):Adam Matysek wypowiedział się na temat bramkarzy których powoła trener Niemców i powiedział też że Fabiański jest lepszy od Kuszczaka... wątpliwe
A Marek Koźmiński jeździ porshe 911 na niemieckich blachach...

PS.
Wytłumaczy mi może ktoś fenomen J. Wawrzyniaka? Dlaczego on jest powoływany? Czy ja mam jakiegoś pecha i widze tylko jego przeciętne mecze, widze go jako przeciętnego zawodnika i dlatego nie rozumiem dlaczego jest powoływany? Prośba jest poważna.

z braku kogoś lepszego ?

- kapszti - 16-05-2008 06:39

jest uniwersalny bo może grać na wielu pozycjach

- Grzeho - 16-05-2008 13:10

Maciek napisał(a):Wytłumaczy mi może ktoś fenomen J. Wawrzyniaka? Dlaczego on jest powoływany? Czy ja mam jakiegoś pecha i widze tylko jego przeciętne mecze, widze go jako przeciętnego zawodnika i dlatego nie rozumiem dlaczego jest powoływany? Prośba jest poważna.

Mnie tez dziwi ten fakt. Jeszcze bardziej sie zdziwilem gdy przeczytalem o zainteresowaniu Torino jego osoba :shock: nie wiem co oni w nim widza.

kapszti napisał(a):jest uniwersalny bo może grać na wielu pozycjach

Jesli sie nie myle to moze grac na lewej obronie i pomocy, a to zbytnia uniwersalnosc nie jest...

- Danny93 - 16-05-2008 14:05

Maciek napisał(a):Wytłumaczy mi może ktoś fenomen J. Wawrzyniaka? Dlaczego on jest powoływany? Czy ja mam jakiegoś pecha i widze tylko jego przeciętne mecze, widze go jako przeciętnego zawodnika i dlatego nie rozumiem dlaczego jest powoływany?

Albo też mam takiego pecha że natrafiam tylko na przeciętne mecze Wawrzyniaka,albo Wawrzyniak rzeczywiście jest przeciętnym zawodnikiem,albo nie mamy pojęcia o piłce :mrgreen:

Inna sprawa że na pozycji lewego obrońcy,nie mamy zbyt wielkiego bogactwa,i były zawodnik Widzewa i tak wydaje się być nie najgorszym rozwiązaniem.

- Morgan - 16-05-2008 14:10

od Tomka Rząsy gorszy nie jest i to sie liczy :mrgreen:

- Maciek - 16-05-2008 23:14

Niech on kiedyś dojdzie do tego poziomu na jakim swego czasu był Rząsa to będę zadowolony, i myślę że sam Wawrzyniak również

- Morgan - 16-05-2008 23:45

Wszystko wskazuje na to że ten czas już minął. Wygląda na to że wszystko co w Wawrzyniaku najlepsze zostało w Łodzi.

- WoLaK - 19-05-2008 09:44

Radomski i Kowalewski rezygnują ze swoich miejsc na liście rezerwowych na Euro 2008.Wichniarek zaczyna "gwiazdorzyć" i w bardzo nieprzyjemny sposób wypowiada się o trenerze.Skoro napastnik Armini jest tak wspaniały to może sam Sir Alex Ferguson się nim zainteresuje,bo jak wiemy w nadchodzącym okienku transferowym będzie poszukiwał napastnika.

Leo powinien obejrzeć Kileró dwóch i do każdego z trzech Panów zadzwonić i zacytować Stefana Siarzewskiego vel Siara "Czy Tobie czasem Wąski (Radomski,Kowalewski,Wichniarek) sufit na łeb się nie spadł ?"