![]() |
Reprezentacja Polski - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: Reprezentacja Polski (/showthread.php?tid=282) |
- Stojkovic - 15-05-2008 07:40 <a class="postlink" href="http://euro2008.wp.pl/wid,9955944,kat,1728,title,Obraniak-coraz-blizej-kadry,wiadomosc.html">http://euro2008.wp.pl/wid,9955944,kat,1 ... omosc.html</a> No a o tym jeszcze nie słyszałem kandydacie. Francuz... yyy to znaczy Polski Francuz w kadrze na Euro 08? Czemu nie ![]() - Maciek - 15-05-2008 08:38 Przecież nie ma szans żeby zdążył na Euro2008 - kapszti - 15-05-2008 16:19 Adam Matysek wypowiedział się na temat bramkarzy których powoła trener Niemców i powiedział też że Fabiański jest lepszy od Kuszczaka... wątpliwe - WoLaK - 15-05-2008 16:26 Ale Fabiański nie zgrywa gwiazdeczki i nie wchodzi w konflikty z Leo. - kapszti - 15-05-2008 18:30 ale on się wypowiedział o grze a Kuszczak zagrał w tym sezonie 9 meczy w lidze chyba 4 w lidze mistrzów i kilka w FA Cup i chyba coś tam w Carling Cup, a Fabiański 3 ligowe mecze i reszta Carling Cup, ja uważam że fabiański jest dobry ale nie lepszy od Kuszczaka - Stojkovic - 15-05-2008 18:35 Maciek napisał(a):Przecież nie ma szans żeby zdążył na Euro2008No własnie tez tak myślałem, ale wiesz jak to jest w Polsce... Chce niech na kwal. do MŚ przyjeżdża. - Maciek - 15-05-2008 20:22 kapszti napisał(a):Adam Matysek wypowiedział się na temat bramkarzy których powoła trener Niemców i powiedział też że Fabiański jest lepszy od Kuszczaka... wątpliweA Marek Koźmiński jeździ porshe 911 na niemieckich blachach... PS. Wytłumaczy mi może ktoś fenomen J. Wawrzyniaka? Dlaczego on jest powoływany? Czy ja mam jakiegoś pecha i widze tylko jego przeciętne mecze, widze go jako przeciętnego zawodnika i dlatego nie rozumiem dlaczego jest powoływany? Prośba jest poważna. - Morgan - 15-05-2008 22:21 Maciek napisał(a):kapszti napisał(a):Adam Matysek wypowiedział się na temat bramkarzy których powoła trener Niemców i powiedział też że Fabiański jest lepszy od Kuszczaka... wątpliweA Marek Koźmiński jeździ porshe 911 na niemieckich blachach... z braku kogoś lepszego ? - kapszti - 16-05-2008 06:39 jest uniwersalny bo może grać na wielu pozycjach - Grzeho - 16-05-2008 13:10 Maciek napisał(a):Wytłumaczy mi może ktoś fenomen J. Wawrzyniaka? Dlaczego on jest powoływany? Czy ja mam jakiegoś pecha i widze tylko jego przeciętne mecze, widze go jako przeciętnego zawodnika i dlatego nie rozumiem dlaczego jest powoływany? Prośba jest poważna. Mnie tez dziwi ten fakt. Jeszcze bardziej sie zdziwilem gdy przeczytalem o zainteresowaniu Torino jego osoba :shock: nie wiem co oni w nim widza. kapszti napisał(a):jest uniwersalny bo może grać na wielu pozycjach Jesli sie nie myle to moze grac na lewej obronie i pomocy, a to zbytnia uniwersalnosc nie jest... - Danny93 - 16-05-2008 14:05 Maciek napisał(a):Wytłumaczy mi może ktoś fenomen J. Wawrzyniaka? Dlaczego on jest powoływany? Czy ja mam jakiegoś pecha i widze tylko jego przeciętne mecze, widze go jako przeciętnego zawodnika i dlatego nie rozumiem dlaczego jest powoływany? Albo też mam takiego pecha że natrafiam tylko na przeciętne mecze Wawrzyniaka,albo Wawrzyniak rzeczywiście jest przeciętnym zawodnikiem,albo nie mamy pojęcia o piłce :mrgreen: Inna sprawa że na pozycji lewego obrońcy,nie mamy zbyt wielkiego bogactwa,i były zawodnik Widzewa i tak wydaje się być nie najgorszym rozwiązaniem. - Morgan - 16-05-2008 14:10 od Tomka Rząsy gorszy nie jest i to sie liczy :mrgreen: - Maciek - 16-05-2008 23:14 Niech on kiedyś dojdzie do tego poziomu na jakim swego czasu był Rząsa to będę zadowolony, i myślę że sam Wawrzyniak również - Morgan - 16-05-2008 23:45 Wszystko wskazuje na to że ten czas już minął. Wygląda na to że wszystko co w Wawrzyniaku najlepsze zostało w Łodzi. - WoLaK - 19-05-2008 09:44 Radomski i Kowalewski rezygnują ze swoich miejsc na liście rezerwowych na Euro 2008.Wichniarek zaczyna "gwiazdorzyć" i w bardzo nieprzyjemny sposób wypowiada się o trenerze.Skoro napastnik Armini jest tak wspaniały to może sam Sir Alex Ferguson się nim zainteresuje,bo jak wiemy w nadchodzącym okienku transferowym będzie poszukiwał napastnika. Leo powinien obejrzeć Kileró dwóch i do każdego z trzech Panów zadzwonić i zacytować Stefana Siarzewskiego vel Siara "Czy Tobie czasem Wąski (Radomski,Kowalewski,Wichniarek) sufit na łeb się nie spadł ?" |