Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? (/showthread.php?tid=101)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Kisia92 - 18-04-2008 21:33

kandydat murowany- Louis Saha. Doznał kolejnego urazy ścięgna, znowu na treningu. Wszyscy zdajemy sobie sprawę że jest wspaniałym graczem, ale ile można?! Każdemu w końcu nerwy puszczają, ja już mam dość tej niepewności, niech idzie gdzieś, tesli ktoś go bd chciał w ogóle, w końcu to wydatek bez korzyści na dzień dzisiejszy.

Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - lmp2 - 18-04-2008 21:40

To jest już przekleństwo, Saha znowu nabawił się kontuzji, co najlepsze chyba na pierwszym treningu. Ja już zdążyłem się przyzwyczaić do tego, że mamy tylko dwóch napastników... Ale w takim wypadku jaki klub będzie chciał kupić takiego zawodnika...
Ferguson ma naprawdę problem co zrobić z Luisem...

Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - sebos_krk - 18-04-2008 21:58

Ciężka sprawa z francuzem, bo wg mnie jest bliżej zakończenia kariery niż powrotu do pełnej sprawności. To już nie wynika z przypadku, pecha- to jest po prostu fatalny stan zdrowia, który nie pozwala mu na swobodną grę z takim obciążeniem :cry:
Ja bym bardzo chciał, żeby wrócił, bo to piłkarz nieprzeciętny, ale coraz mniej w to wierze.

Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Lukas - 18-04-2008 22:04

Wydaje mi się że tą kolejną kontuzją Louis już kompletnie pogrzebał swoje możliwości co do gry na Old Trafford w następnym sezonie. Bardzo go lubię i podziwiam jego możliwości, ale niestety nie daje nam za wiele szans co do zaprezentowania tego co potrafi. Mówię to z żalem ale nie widzę Sahy w teamie w następnym sezonie i może faktycznie bliżej mu do zakończenia kariery niż powrotu do gry :roll:

Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Kisia92 - 18-04-2008 22:12

Jeśli sztab medyczny United, sprawiając cuda w przypadku Vidica i Roo, nie potrafi sobie poradzić z Sahą to chyba logiczne że jego kariera na OT się już kończy. Za kasę którą wydajemy na lekarzy można by było opłacić średniej klasy piłkarza, i przynajmniej jakiś pożytek by z niego był.
Szkoda mi Sahy naprawdę pod od początku kariery miał pod górkę, ale...
to ostateczność, która jest konieczna

Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Miko - 19-04-2008 08:38

Saha to bardzo dobry napastnik. No kto w poprzednim sezonie grał znakomicie w fazie grupowej w CL? Ale to nie zmienia faktu, Saha powinien opuścić klub z OT, niech taki Welbeck zajmie jego miejsce na ławie lub Cambell.

Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Rudii - 14-05-2008 21:27

Kisia92 napisał(a):Jeśli sztab medyczny United, sprawiając cuda w przypadku Vidica i Roo, nie potrafi sobie poradzić z Sahą to chyba logiczne że jego kariera na OT się już kończy. Za kasę którą wydajemy na lekarzy można by było opłacić średniej klasy piłkarza, i przynajmniej jakiś pożytek by z niego był.
Szkoda mi Sahy naprawdę pod od początku kariery miał pod górkę, ale...
to ostateczność, która jest konieczna

I tak swoje dla Man Utd zrobił Smile Jeśli odejdzie będę go dobrze wspominał

Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Lucas - 18-05-2008 22:45

No i pierwszy transfer MU w przyszłym okienku. Jednak nie jest to kupno, a sprzedaż... Gerarda Pique za 6mln funtów do Barcelony. Zaskoczony nie jestem, bo od tak sobie testów medycznych nie robiłby sobie. Miejmy nadzieję, że to teraz Evans będzie łatał dziurę w obronie w razie kontuzji Vidica lub Rio.

Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - bob-sley - 24-06-2008 20:09

Saha na sprzedaż a niby czemu ???

Jakbyście nie wiedzieli to właśnie Louis jest 4 najlepiej zdobywającym bramki dla United zawodnikiem - mimo tego że zagrał tylko 17 spotkań z czego większość to były końcówki.

Widzę że dla większości Saha jest zbędny ale gdyby nie on to nie mielibyśmy 3 punktów w meczu z Sunderlandem kiedy to Louis wrócił po kontuzji i pokonał bramkarza "Kotów" strzałem z głowy :/

Saha ma ważny kontrakt do 2009 roku i nie raz SAF wypowiadał się że dopóki Louis nie sprawia problemów w United i godzi się ze swoją rolą w tym klubie to u nas zostanie

Jedynym który musi opuścić OT jest "mega portugalska gwiazda " Cristiano Ronaldo - koleś nie jest lojalny i mu odbija, a SAF za tą łajzą stawał zawsze ( czy podczas jego pierwszych sezonów na Ot czy też podczas sprzeczki z Roo na Mistrzostwach Europy).

Dla mnie nie ma dla niego miejsca w United !!!

Pozbyłbym bym się jeszcze kogoś z dwójki Kuszczak lub Foster ale to w następnym sezonie Tongue

Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - sebos_krk - 24-06-2008 20:25

bob-sley napisał(a):Pozbyłbym bym się jeszcze kogoś z dwójki Kuszczak lub Foster ale to w następnym sezonie
Van der Sar będzie grał ostatni sezon, więc niby czemu mieli by się pozbywać bramkarzy? Najlepiej będzie jednego po prostu wypożyczyć.

Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - bob-sley - 24-06-2008 20:43

Dlatego że musimy pozyskać klasowego doświadczonego bramkarza a ani Kuszczak i ani Foster w moich oczach takiego potencjału nie mają.

Zgodzę się z Tobą na ten sezon wypożyczyć jednego i stawiam na wypożyczenie Fostera Tongue ale za rok któryś z bramkarzy będzie musiał opuścić OT

Dla mnie najlepszym zastępcą Edwina byłby bramkarz Boltonu Jussi Big Grin

Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Tomek91 - 24-06-2008 20:52

Jaaskelainen? Nieeeee, jakoś nie jestem do niego przekonany i uważam, że Fin prezentuje poziom zbliżony do Polaka.

Jednak, mimo wszystko lepiej, że wśród bramkarzy mamy kłopoty bogactwa, a nie przeciwnie, bo wielkie trio Caroll-Howard-Ricardo do dziś jest wg. mnie the best of the best Tongue

Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - mally - 24-06-2008 20:56

Jedynym powiązaniem między Jussim a klasowym bramkarzem jest piątka... przybita przed meczem z Edwinem. :?

Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - michal85 - 24-06-2008 21:00

Nie rozumiem jaki jest sens w pozbywaniu się chyba najbardziej utalentowanego angielskiego bramkarza? W Watford był genialny, a w swoim debiucie w barwach United nie gorszy. Tacy piłkarze musza u nas dostawac szansę. Jussi? Nie, dzięki. Ben lepszy.

Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - bob-sley - 24-06-2008 21:01

Tomek91 zapomniałeś o wspaniałym Francuzie nie jakim Fabienie Tongue

Mally ---> oki niech będzie to kogo proponujesz ?? Wink