![]() |
(Nie)lubiane przez nas kluby - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: (Nie)lubiane przez nas kluby (/showthread.php?tid=268) |
- Stojkovic - 18-03-2007 23:18 Dla mnie to wogóle jest głupie takie uzasadnianie że nie lubie jakiegoś klubu, bo jestem z jakiegoś regionu. Ja jestem ze śląska i bardzo, ale to bardzo szanuję Legię za jej historię oraz wkład w Polską ligę. Wysilcie się jakoś i podajcie jakieś lepsze argumenty... - Futbolowa - 19-03-2007 13:56 Stojkovic napisał(a):Dla mnie to wogóle jest głupie takie uzasadnianie że nie lubie jakiegoś klubu, bo jestem z jakiegoś regionu. Ja jestem ze śląska i bardzo, ale to bardzo szanuję Legię za jej historię oraz wkład w Polską ligę. Dokładnie tak [ten pan ma u mnie browara :*]. To jest jedna z tych rzeczy, która najbardziej mnie w kibicach denerwuje. Nie lubią/nienawidzą kogoś, bo tak im przykazano. Jak człowiek ma swój rozum nie sugeruje się tym, co dyktują mu inni. U mnie w mieście panuje przekonanie, że nie można jednocześnie kibicować drużynie AZSu [siatkówka] i Rakowa [piłka nożna], tylko dlatego, że paru kolesi związanych z ruchem kibicowskim tych klubów w przeszłości miało sobie coś do zarzucenia... Przecież to jest chore. Kibicuje/nie kibicuje się drużynom, a nie kibicom... - Niemir - 02-07-2007 16:17 Odświeżę troche temat i dopisze swoje spostrzeżenia. U mnie w mieście nie ma problemu bo jest tylko jeden znaczący klub Wisła Płock. Najbardziej śmieszy mnie sytuacja w Łodzi. Miałem okazje mieszkac tam przez pewien czas i powiem sczerze że smieć mi sie chce ze na jednej ulicy wszyscy są za ŁKS-em a zaraz za rogiem już za Widzewem. Jak ktoś jest z Łodzi tutaj to chyba potwierdzi. Oczywiście bez zadym sie nie obejdzie no ale chyba tak jest wszedzie gdzie w jednym miescie są dwa lub wiecej równorzednych klubów. Nie wspomne już o Londynie czy Manchesterze. A co do nielubianych klubów to oczywiście Liverpool, Bayern Monachium i pare zespołów z Polski;-) - piotrek43 - 05-07-2007 23:25 Moja ulubiona druzyna to oczywiscie Manchester United. Poza czerwonymi diablami lubie jeszcze wiele klubow a najbardziej West Ham i moj miejscowy klub GKS Tychy ![]() - zaga92 - 12-07-2007 14:53 Moja ulubiona druzyna jest Manchester United ale rowniez lubie Wisle Krakow. A co do znienawidzonych zespolow to Chelsea, Real Madryt i Legia Warszawa(wstyd dla Polskiej pilki) - ziomo - 17-07-2007 20:58 zaga92 napisał(a):Legia Warszawa(wstyd dla Polskiej pilki) Bardzo ładnie piszesz Zaga92.Podobasz mi się(nie w sensie wygladu ofc.)bo nie lubisz dwóch których ja nie nawidze tzn. KKS Kalisz i Legia Warszawa. KKS Kalisz,wiadomo kocham Astrę Krotoszyn a Kalisz to takie sprzedawczyki jeba**. Legia,już kiedyś pisałem w tym temacie,nie lubie Legii i koniec. Edit Kuba_^^: przed wysłanie posta zobacz błędy, albo zainstaluj sobie najnowszą wersję Mozilli Firefox, która od razu wyszukuje błędy... - WoLaK - 19-08-2007 12:18 Jestem kibicem Manchesteru United i Wisly Krakow. A tutaj kluby, ktorych nienawidze : Chelsea Londyn,Liverpool,Man City,Real Madryt,AC Milan,Legia Warszawa,Arka Gdynia,Cracovia Krakow - Stojkovic - 19-08-2007 19:26 Chyba zapomniałeś o Arsenalu ![]() No i mało kto pamięta o Nottingham Forest z którym MU miało sporo perypetii ![]() - matimanutd - 19-08-2007 21:10 ja nie cierpie brcelony, milanu, arsenalu, chelsea, za to podziwiam grę birminghamu ![]() - WoLaK - 19-08-2007 21:33 Stojkovic napisał(a):Chyba zapomniałeś o Arsenalu Masz racje ![]() ![]() - Chipset - 28-09-2007 20:19 Więc ja Kocham Manchester United. Oprócz niego gorąco kibicuję Lecha Poznań, który reprezentuje moje miasto oraz Niemiecki klub Bundesligi Werder Bremen, który też bardzo lubię. Nie lubię, a wprost nienawidzę Realu Madryt (Uważam, iż klub ten za bardzo szpanuje pieniędzmi, gdyby Manchester United miał taki budżet to właśnie on kupiłby sobie wszystkich dobrych graczy np. Raula, Robbena czy chociażby Casillasa, który uważam, że niezbyt dobrze gra), nie lubię także AC Milanu oraz Arsenalu Londyn i Chelsea Londyn - dwóch odwiecznych rywali Machesteru United. Oprócz nich wiadomo, że nienawidzę Legii Warszawy i Wisły Kraków. - zaga92 - 28-09-2007 20:24 Chipset napisał(a):gorąco kibicuję Lecha Poznań Witaj w klubie. Kolejny kibic Lech na forum ![]() Chipset napisał(a):Arsenalu Londyn i Chelsea Londyn - dwóch odwiecznych rywali Machesteru United. A Liverpool? To chyba najwiekszy wrog :lol: - Kuba_^^ - 28-09-2007 20:39 Chipset napisał(a):Nie lubię, a wprost nienawidzę Realu Madryt (Uważam, iż klub ten za bardzo szpanuje pieniędzmi, gdyby Manchester United miał taki budżet to właśnie on kupiłby sobie wszystkich dobrych graczy np. Raula, Robbena czy chociażby Casillasa, który uważam, że niezbyt dobrze gra) Nic nie rozumiem :roll: Nie pasuje Ci, że Real ma dużo pieniędzy, ale gdyby UNITED byłoby bogate (zresztą jest) to wtedy byłoby wszystko ok? Trudno mi coś tu zrozumieć szczerze mówiąc... - Wojtek3 - 29-09-2007 02:28 Stojkovic napisał(a):Chyba zapomniałeś o Arsenalu Pod jakim wzgledem ? - N3M3SIS - 20-11-2007 14:39 możę też się dołączę, taki fajny temat... standardowo - MU i tylko MU! poza tym, zawsze kibicuję drużynom, które grają z klubami których nie lubię... a oto one: czelsi, arsenal, real, oraz ogólnie liga włoska i niemiecka (po prostu nie lubię i już) |