![]() |
RED ARMY from POLAND - wyjazdy... - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: RED ARMY from POLAND - wyjazdy... (/showthread.php?tid=307) |
- Seki - 11-12-2006 14:51 MUSC PL napisał(a):Cześć ! Osobiescie najbardzieiej licze na to, że wylosujemy AS Rome, Lille bądź Real, wszystkie wyjazdy barzo atrakcyjne szczególnie ten ostatni, a co do dwóch pierwszych to nie sądze że byłby problem z ograniem Romy i Lille a wyjazdy do Rzymu i Paryża nie będą aż tak drogie a bilety na mecz byłyby raczej na pewno ![]() Pozdro WE ARE UNITED :!: - MUSC PL - 14-12-2006 15:10 Nie znam francuskiego ale wydaje mi się, że Lille nadal będzie rozgrywało swoje macze na stadionie LENS. Gdybyśmy ich jutro ich wylosowali i jeśli ktoś jest w stanie to potwierdzić to proszę o info. United We Stand - MUSC PL - 15-12-2006 12:39 Miałem nosa z tym Lille ![]() Na stronie United jest info, że mecz będzie 20/21.02. na Felix Bollaert w Lens. - Seki - 16-12-2006 09:59 MUSC PL napisał(a):Miałem nosa z tym Lille Ja też liczyłem na Lille, bardzo ciekawy wyjazd sie szykuje, a do Francji nie jest tak daleko, wiec zbieramy ekipe na 20-ego lutego i jedziemy, powoli trzeba sie określić czy jedziemy samchodem/autokarem czy samolotem. Ja pisze sie na 100% ![]() pozdro WE ARE UNITED - Wojtek3 - 16-12-2006 10:06 Wylosowaliśmy Lille, czyli wyjazd na pewno wypadnie taniej niż na Real Madryt, FC Barcelone, FC Porto, Inter Mediolan.... Co do tego gdzie grają, gramy w Lens a z Lille do Lens troche jest, także myśle, że przydało by sie szukać noclegów w Lens, a nie w Lille, jeśli by ktoś chciał szukać w Lille oczywiście.... Stadion Lens - 42 tys pojemności i coś podobnego jak w Kopenhadze. Ja na razie wstrzymuje sie z wyjazdem, bo jak wiadomo, czekam na wieści z Dublina, dziś mi kuzyn pisał sms, że coś sie rusza w tej sprawie i raczej do stycznia będe miał czek, także jestem dobrej myśli Panowi. MU SUPPORTERS CLUB POLAND! - Seki - 17-12-2006 13:29 Wstepnie wyglądałoby to tak, że wylatujemy z W-wy 19 lutego a powrót planujemy 21 lutego, lecimy do Lille, a stamtąd pociągiem albo autobusem do Lens to nas wyjdzie zapewne ok. 20 E za. Samolot na razie wychodzi bardzo tanio ok. 300 zł ale trzeba syzbko rezerwować bo pewnie z dnia na dzien będą coraz droższe. Co do biletu na mecz to jeżeli nie uda sie nic załatwic taniej od Anglików albo od MUSC to moze byc lipa bo sprzedają podobno po 200-300 Euro z tego co mówił Viktor bo gadal z kolesiem na Skype o tym jak pisał kilka postów wyżej. Myslimy zeby zamówić na necie na razie i zobaczyc jak to bedzie wyglądąło czy sie da itp a jak uda sie coś załatwić np. za 100 Euro na sektor UNITED te z Lille sprzedać. Chetni niech sie wypowiadają! - Gracek_11 - 17-12-2006 16:14 Cytat:Co do tego gdzie grają, gramy w Lens a z Lille do Lens troche jest, także myśle, że przydało by sie szukać noclegów w Lens, a nie w Lille, jeśli by ktoś chciał szukać w Lille oczywiście... Z Lille do Lens wcale nie jest daleko. Rozmawiałem z ojcem o meczu, ale niestety jedyną szansą na obejrzenie United w tym sezonie w LM byłoby wpadnięcie na Bayern, przy ewentualnej grze obu zespołów w dalszych rozgrywkach :wink: - Seki - 18-12-2006 11:29 Tom 59 napisał(a):Manchesterowiec:Cytat:Takie pytanie do Tom 59, jak sytuacja z biletami ? Z tego co wiem od jutra sprzedaż internetowa ale pewnie tlyko dla stowarzyszenia LOSC Lille ?Z tego co wiem narazie sprzedazy internetowej nie ma . Od jutra rusza sprzedaz biletow dla kibicow z abonamentem "Privilage" od wtorku dla tych z abonamentem normalnym , a od srody 20.12.2006 dla wszystkich innych. Sprzedaz bedzie wstrzymana miedzym 23 grudnia a 8 stycznia. Nie ma natomiast jeszcze porozumienia ile biletow zostanie przeznaczonych dla kibicow przyjezdnych. Stadion w Lens miesci tylko 35 tysiecy widzow i moga byc problemy z biletami. Mowie tu o twoim przypadku , bo ja juz mam.Jednak z wielka checia pomoge ci go zdobyc, jesli naprawde by cie to interesowalo. Równiez obawiamy sie o zakup biletow, bo wszyscy wiedzą jak to w takich meczach bywa. Mnóstwo chętnych a ceny astronomiczne więc ze znajomymi liczymy właśnie na kupno biletu, a że osatni wyjazd na mecz wyszedł nas bardzo drogo chcielisbysmy teraz ticket załatwić w przyzwoitej cenie a nie po 200-300 Euro... Tom 59 napisał(a):Manchesterowiec Osobiscie jestem zainteresowany wyjazdem na 100%, wszystko zalezy czy uda nam sie załatwić bilet w rozsądnej cenie, więc jeżeli byłbyś w stanie pomóc byłbym/bylibysmy bardzo wdzięczni. Tylko czy u Was można kupić bilet na sektor UNITED ? Wstępne zalożenia mam takie jeśli byłby to sektor Lille moge zaoferować 30-50 Euro i liczyć że jak dam jakąś łapówke albo dobrze zagadam z ochroną wejde na sektor MUFC,a jeżeli będzie to sektor UNITED ceny do 60-100 Euro by mnie interesowały. Co do samolotu to bardziej opłaca sie przylecić do Lille czy do Charleroi w Belgii a potem jechać do Lens ? Patrzylismy na loty z W-wy do Lille w centralwings za ok. 300 zł w dwie strony. Pozdrawiam moje gg 7104547 - MUSC PL - 18-12-2006 12:01 Jest jeszcze jedna, oszczędniejsza opcja. 20.02, 10 rano Wizzair z Katowice do Paris Beauvais. Tam wynajmujemy samochód ( przy 4 osobach wychodzi po 30 euro na osobę - swoją drogą na dojazy z/do lotnisk i pociąg do/z Lens wydalibyśmy więcej ). W Lens jesteśmy ok 15. Mecz ( bilety na sektor United będą napewno. Nie wiem tylko ile bo jeszce ich nie ma w sprzedaży ) 1 nocleg w Lens w przyzwoitym hotelu w centrum np: Ibis Arras za 35 Euro za osobe/noc. 21go samochodem na lotnisko do Lille i Centralwings do Warszawy. - Wojtek3 - 19-12-2006 15:12 MUSC PL napisał(a):Jest jeszcze jedna, oszczędniejsza opcja. Wojtek a tak nawiasem mówiąc, ile za bileciki samolotem, z Katowic do Francji i z Francji do Warszawy, bo też ważne ... PS. Napisz mi na PW Twój adres, to wyśle Ci płytke z Kopenhagi bo byłeś zainteresowany, a za niedługo bede wysyłał ![]() - MUSC PL - 19-12-2006 15:21 Wizzair z Katowic do Paryża ok 150 PLN. Centralwings z Lille do Wwy ok 25 Euro. Mam obiecane bilety na sektor United w normalnej cenie (30-70 Euro w zależnośći który sektor dostaniemy ). Myślę, że jestem w stanie załatwić 3-4 sztuki ![]() - Seki - 20-12-2006 10:14 MUSC PL napisał(a):Wizzair z Katowic do Paryża ok 150 PLN. Cena na dzień dzisiejszy jest wyśmienita, ja chyba dzisiaj albo jutro zamawiam bilety lotnicze ![]() Co do biletow to byłoby zajebiscie za taką cene ![]() Pozrawiam WE ARE UNITED :!: - MUSC PL - 22-12-2006 10:49 Wszystkim obecnym, a zwłaszcza PRZYSZŁYM wyjazdowcom( rośniemy w siłę !!!!! ![]() Do Lens jedziemy w 4 osoby. Z tego co wiem to jeden z naszych "weteranów" wybiera się na wyjazd w marcu do L'pool ( szacunek ! ). Myślę że przejdziemy Lille i nastęny wyjazd to ćwierćfinał LM. United We Stand MUSC PL - Wojtek3 - 22-12-2006 13:00 MUSC PL napisał(a):Do Lens jedziemy w 4 osoby. W 5 Wojtuś, w 5 8) Zapowiada sie kolejny ciekawy wyjazd, ekipa prawie taka sama jak z Kopenhagi, nie wiadomo jak tam Eric, prawdopodobnie wyląduje na Anfiled Road 8) Jedziemy w składzie : MUSC, Seki, Ja, Domin i Victor ![]() UNITED! - EricRyan - 22-12-2006 18:07 MUSC PL napisał(a):Do Lens jedziemy w 5 osoby. Super że juz prawie zaklepaliście wyjazd na "ostatni guzik" ![]() ![]() Jak nie Lens, to myśle że spotkamy się na 1/4finałowym wyjeździe, bo nie biore innej opcji niż wyeliminowanie Lille. Pozdr. Przy okazji również składam życzenia wszystkim fanom UNITED (zwłaszcza ekipie Red Army from Poland) "Zdrowych, Pogodnych i rodzinnych Świat Bożego Narodzenia, oraz samych radosnych chwil "z UNITED" w Nowym 2007 roku. "We are UNITED" P.S. MUSC - jak juz chyba zostałeś poinformowany to o "wyjazdach" piszemy głównie na innym, bo tutaj niestety są "niewystarczające" warunki... |