![]() |
Co sądzisz o ... WolaKu? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Co sądzisz o ... WolaKu? (/showthread.php?tid=388) |
- ziomo - 18-02-2007 12:00 Valverde,hmm.Bardzo zabawny mod.Pisze dużo mądrze i jest jednym z najlepszych nie tylko moderatorów ale i userów na forum.Ogólnie spoko ziomek.POZDRO! - Kuba_^^ - 18-02-2007 12:07 Valverde - jeden z moich ulubionych userów na tym forum, po prostu wzór do naśladowania. Wziął na siebie dwie poważne funkcje, które wymagają dużo pracy i odpowiedzialności. Również często rozmawiam z nim na gadu, poruszamy róźne tematy ![]() ![]() - Gracek_11 - 19-02-2007 12:10 Valverde- spoko luzik ekstra ziombel. Już od pierwszych dni pojawienia się na forum dał się poznać mądrymi i ciekawymi postami. Bardzo duża wiedza i inteligencja. Szybko też zaskarbił sobie sympatię innych i dobrze wkomponował się w ten cały forumowy "monolit". ++++++ za Prison'a 8) pozdrówki 8) - Stojkovic - 21-02-2007 10:05 Valve - to świeży jeszcze newsman na naszej stronie, bardzo dobrze daje sobie radę w sprawowaniu funkcji moda i (zg)reda-ktora ![]() - KanT - 24-02-2007 13:09 Valverde - użytkownik i newsman z najwyższej półki. Pisze od rzeczy i chociaż często mamy na forum inne zdanie, szanuje go :mrgreen: . Jako newsman też w porządku. Pisze dobrze i czasem mi pomaga :wink: , a z tego co na gg gadamy w życiu osobistym tez jest super koleś :wink: - Wojtek3 - 25-02-2007 08:35 Valve - bardzo duże pojęcie o piłce, szczególnie o Premier League, mądre posty, spoko koleś, czasem sobie porozmawiamy, podyskutujemy, oby więcej takich kibiców i osób związanych z UNITED. - Ciampel - 25-02-2007 09:00 Teraz Stojkovic! Stojkovic - przykładny forumowicz, ostatnio nawet zaczął pisać więcej newsów. Ma wiele do powiedzenia na każdy temat, prywatnie też często pogadamy - niezwykle w porządku gościu. Jedyny mankament dotyczy właśnie jego funkcji na stronie - czasem się lekko obija, ale doceniam jego staż, mam na względzie też studia i jak już mówiłem - niedawno poszedł w tym lepszym kierunku, pisząc coś od czasu do czasu ![]() Duży plus. - Wojtek3 - 25-02-2007 09:46 Stojko - buźka ziom hehe ; * Popiliśmy sobie nieźle w Kato, znamy sie osobiście, spoko kolo do pogadania, ostatnio odżył na forum, sporo pisze newsów, robi wszystko w kierunku rekatywacji serwisu. Macha ziom 8) - Pejter - 25-02-2007 12:34 Stojkovic - bardzo angażuje się w sprawy serwisu mimo ograniczonych możliwości (brak czasu, studia, itd.). Stara się jak może. Próbuje rozkręcać tematy na forum. Ważna, choć często niedoceniana postać na ManUtd.pl - marcelo - 25-02-2007 12:40 Stojkovic- myślę, że kolejna ważna osoba dla tego forum. W ostatnim miesiącu bardzo się angażuje w sprawy forum. Pisze duzo mądrych postów i zawsze można z przyjemnością odpowiedzieć na jego wiadomości. Naprawdę duży plus dla niego. +dodatkowa pochwała za to, że jest fanem Final Fantasy ![]() - ziomo - 25-02-2007 12:44 Stojković.Bardzo dużo i mądrze pisze na forum.Jest bardzo aktywnym userem i bardzo fajnie mi się czyta jego posty.żadnych sporów na forum z nim nie miałem.Ogólnie spox ziom.POZDRO - Kuba_^^ - 25-02-2007 12:48 Stojkovic - ostatnio zaczął systematycznie wypowiadać się na forum, pisać newsy na stronie ![]() ![]() ![]() - Gracek_11 - 25-02-2007 13:07 Stojko- och ten typ o serbskich korzeniach 8) Trzeba docenic, że potrafi dużo czasu znaleść dla forum i stronki. Pomimo, że studiuje często pisze na forum. Jeden ze "starszych" użytkowników. Na plus za pozdrówki z Sylwestra 8) - Zashi - 25-02-2007 17:34 Sojko, Stojko - nie mialem z nim na forum zadnej "wojny" slownej, a przewaznie jestem kontrowersyjna osoba...To jest jego plus ![]() PS. Wiekszosc pisze to samo ![]() ![]() PS 2. Tylko mnie krytykowaliscie ze czsami za duzo pisze - inni swieci? :roll: :? - KanT - 25-02-2007 17:54 Stojko? super ziomuś!!! Znamy się już jakies 2 lata, i mimo tego, że nie widzieliśmy się osobiście mam nadziję na zmiane tego statusu :mrgreen: . To chyba z nim najwięcej gadam na gg, bo mamy wspolne tamaty. Taki 'internetowy' przyjaciel sie przydaje ![]() |