![]() |
Przedstaw się! - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Przedstaw się! (/showthread.php?tid=409) |
- Virus - 06-11-2007 22:07 Witajcie! Na imię mam Sebastian, mam 15 lat, pochodzę z okolic Zamościa i kibicuję od 4 lat naszym Diabełkom :twisted: jak i również Hetmanowi Zamość ![]() Do zarejestrowania się na forum zachęcił mnie mój wirtualny znajomy - Zashi (pozdrufffka :lol: ). Interesuje się piłką nożną (heh 8) ). Gram nawet w drużynach młodzieżowych Hetmana. Poza tym pogrywam w FM, tworze grę komputerową RPG, lubię pojeździć na moim skuterku :lol: W przyszłości myślę, że będę robił coś związanego z informatyką, bo się tym interesuję nawet bardzo. Dobra, koniec już pisania o mnie... Poznacie mnie bardziej po jakimś czasie spędzonym na forum, a mam nadzieję, że ten czas będzie dłuuuugi. Pozdrawiam! :roll: @dół: toż to specjalnie tak napisałem ![]() - Zashi - 06-11-2007 22:13 Swój chłop! Wierny barwom. Osobiscie uwazam, że jego "znajomosc" z forum bedzie dosyć długa. Nie skonczy sie na 10 postach :wink: Virus napisał(a):pozdrufffka Pierwszy post i od razu nagana za nieprawnosc jezykową :lol: hehe ![]() - Wojtek3 - 06-11-2007 23:53 Witamy witamy mam nadzieje, ze na forum sie podoba, za to mi sie podobaja na razie Twoje posty. Tak trzymaj. - Ciampel - 07-11-2007 17:28 Witaj, nie nabijaj! :lol: To tyle z ważniejszych rzeczy. A na serio, życzę miło spędzonego czasu na naszym forum. Może rzeczywiście ta reaktywacja starego, dobrego manutd.pl jeszcze kiedyś nadejdzie, jednak nie oszukujmy się - do tego niezbędni są nowi użytkownicy... - Marek - 07-12-2007 16:39 W takim razie ja jako nowy forumowicz rowniez czuje potrzebe przedstawienie sie reszcie kibicow. Z Manchester United zwiazany jestem od nie pamietam kiedy, ale od dosyc dawna, poniewaz byl to pierwszy klub pilkarski z zagranicy jaki poznalem. Rocznik 91, na koncie jeden mecz z udzialem United. LG Amsterdam Tournament 2006 i mecz z gospodarzami - Ajaxem. Pozdrawiam - bela - 15-12-2007 23:35 Jestem nowy na tym forum więc wypada sie przywitać ![]() Mam na imie Wojtek , pochodzę z Mazur z miasta Pisz , Mam 15 lat - jestem fanem MAnUtd od kilku latek .. Nie jestem fanem tylko pilki noznej - lubię także siatkowke , tenis , skoki narciarskie , piłke ręczmą (w zakresie reprezentacji Polski ![]() Jesli forum bedzie aktywne i bedzie z kim gadac to napewno nie bede forumowiczem 10 postow a bede Wam truł zycie przez wiele wiele czasu ![]() - Skull - 16-12-2007 00:22 bela napisał(a):Mam na imie Wojtek , pochodzę z Mazur Chłop z Mazur :lol: Witaj :wink: bela napisał(a):Jesli forum bedzie aktywne i bedzie z kim gadac to napewno nie bede forumowiczem 10 postow No narazie masz ich 9 - zobaczymy czy dotrzymasz słowa :twisted: bela napisał(a):To tyle w przyszlosci moze cos jeszcze wyjdzie na jaw Oby nie to ,że jestes tu z powodu Kuszczaka :roll: - bela - 16-12-2007 09:57 Skull napisał(a):Oby nie to ,że jestes tu z powodu Kuszczaka Rolling Eyes Szczerze to srednio przepadam za Tomkiem ![]() Kibicem Diabelkow jestem dluzej niz pilkarzem tego klubu jest Kuszczak ![]() Skull napisał(a):No narazie masz ich 9 - zobaczymy czy dotrzymasz słowa Twisted Evil Poczekaj chwile to Cie dogodnie xD Mam cale 12 ; > :twisted: - Ciampel - 16-12-2007 10:01 bela napisał(a):Kibicem Diabelkow jestem dluzej niz pilkarzem tego klubu jest Kuszczak Razz Śmieszy mnie to ze w ostatnim czasie zaczelo przybywac pseudo kibicow ManUTd (jednosezonowcow) bo dobrze nam idzie i gra u nas Tomek - Tak samo bylo z Celticem gdy dolaczyl tam Boruc i Zuraw , z Barcelona to samo jak Ronaldinho byl w wielkiej formie i Barca nie miala sobie rownych... Trafiłeś w samo sedno. Cześć. Póki co trochę mylę twoje posty ze swoimi, bo mamy podobne avki, w sensie kolorystycznym. Ale kilka dni na pewno wystarczy na przyzwyczajenie. Mazurom bliżej do Pomorza niżeli Śląskowi. W końcu ktoś z bliższych mi stron ![]() - bela - 16-12-2007 11:02 Ciampel napisał(a):Trafiłeś w samo sedno. Cześć. Póki co trochę mylę twoje posty ze swoimi, bo mamy podobne avki, w sensie kolorystycznym. Ale kilka dni na pewno wystarczy na przyzwyczajenie. Mazurom bliżej do Pomorza niżeli Śląskowi. W końcu ktoś z bliższych mi stron Ciampel ... przyznaj sie ze moj Ci sie spodobal (przysnil Ci sie jakis czas temu ) i postanowiles sciagnac ![]() Szczerze to ja takze sie myle ![]() Ale gdy spojrze na podpis Moderator i ilosc postow to wracam do siebie ![]() - Ciampel - 16-12-2007 11:05 Generalnie to był wielki zbieg okoliczności. Chciałem zmienić tego avka na bardziej mrocznego, ale z crestem 8) I prawdę mówiąc, twojego pierwszego posta zobaczyłem dopiero po swojej małej korekcie w profilu. Może ten ci się spodoba? 8) ![]() - bela - 16-12-2007 11:10 :cry: Ja ty chcialem sie upodobnic do Ciebie a ty mi tu juz nowe avki dajesz :cry: Joke ![]() ![]() Chyba wszyscy spia bo tylko we dwoch jestesmy obecni ![]() ![]() - Ciampel - 16-12-2007 11:19 Ok, tylko trochę za duży rozmiar! Podetnę Ci go. Nie tyle śpią, co pewnie wykonują wcześniej obowiązki, które normalnie odbywałyby się pewnie w porze po obiedzie, np. nauka. W sumie sam nie wiem, co robię na forum 8) ![]() - bela - 16-12-2007 11:31 Znalazlem sobie moim zdaniem jeszcze troszke lepszy ![]() ![]() Widze ze sie troszke osob obudzilo xD 8) - morhołt - 25-12-2007 09:36 Witam wszystkich Mam na imie Kamil i pochodze z Rzeszowa, jak sie domyślacie jestem kibicem MU.Kibicuje "diabełkom" jakies 4 lata.Mam 15 lat. PS.nie jestem sezonowcem :wink: pozdrawiam |