Manchester United Supporters Club PL - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Manchester United Supporters Club PL (/showthread.php?tid=524) |
- pawlo - 28-04-2008 14:37 satysfakcje ze dzieki tobie, glazer zarobi dodatkowe funty :] - roo1410 - 28-04-2008 14:46 pawlo napisał(a):satysfakcje ze dzieki tobie, glazer zarobi dodatkowe funty :]No właśnie. Ja już nie myśle nawet o tym amerykańcu bo mi się niedobrze robi. Kiedy on umrze? nie moge się doczekać. Red napisał(a):Ja mam pytanie - mozliwe, ze juz bylo poruszane w tym temacie - co daje One United kibicom, ktorzy z powodow finansowych na mecz raczej sie nie wybiorą ?Raczej nic Ci to nie da, tylko to że dostaniesz jakiś upominek i zniżkę do zwiedzenia OT i coś tam jeszcze. - WoLaK - 28-04-2008 14:47 Red napisał(a):Ja mam pytanie - mozliwe, ze juz bylo poruszane w tym temacie - co daje One United kibicom, ktorzy z powodow finansowych na mecz raczej sie nie wybiorą ?As a One United member you will receive a special members pack containing exclusive gifts including a personalised membership card and welcome letter from Sir Alex - MUSC PL - 28-04-2008 15:06 pawlo napisał(a):co z ludzmi co juz maja one united. Jest mozliwosc oplacenia one united osobno i osobno czlonkostwa? Wpłcaasz 180 PLN i my za ciebie wykupujemy składkę na następmy sezon. roo1410 napisał(a):ej chłopaki a co jeśli ja mam 18 w czerwcu? to jeśli nie mam 18 lat w czasie poboru do MUSC PL to nie moge mieć One United w tym sezonie??? niech mi ktoś to wytłumaczy !!!! Spokojnie możesz opłacić pełną składkę. Chodzi o to, że osoby niepełnoletnie nie mogą jeżdzić na mecze. Ty już w lipcu mozesz Cytat:Raczej nic Ci to nie da, tylko to że dostaniesz jakiś upominek i zniżkę do zwiedzenia OT i coś tam jeszcze. Sorry ale jeśli ENCYKLOPEDIÊ podsumowującą cały poprzedni sezon ( zdjęcia, opisy i staystyki każdego meczu wszystkich kategori i rozgrywek ), DVD z najlepszymi bramkami, plakaty, zdjęcia , fanziny, kartki pocztowe, newsy na maila uważasz z drobne " upominki " to trudno. Red napisał(a):Ja mam pytanie - mozliwe, ze juz bylo poruszane w tym temacie - co daje One United kibicom, ktorzy z powodow finansowych na mecz raczej sie nie wybiorą ? Patrz wyżej bez "sorry , to trudno" UWS Prezes - roo1410 - 28-04-2008 15:36 MUSC PL napisał(a):Sorry ale jeśli ENCYKLOPEDIÊ podsumowującą cały poprzedni sezon ( zdjęcia, opisy i staystyki każdego meczu wszystkich kategori i rozgrywek ), DVD z najlepszymi bramkami, plakaty, zdjęcia , fanziny, kartki pocztowe, newsy na maila uważasz z drobne " upominki " to trudno.Zwracam honor. nie sądziłem że aż takie "upominki" się dostaje ja kiedyś wyczytałem że zdjęcie klubowe i coś tam jeszcze (ale to bylo kiedyś i chyba sie duzo zmienilo). - Red - 28-04-2008 15:42 Cytat:Zwracam honor. nie sądziłem że aż takie "upominki" się dostaje ja kiedyś wyczytałem że zdjęcie klubowe i coś tam jeszcze (ale to bylo kiedyś i chyba sie duzo zmienilo). ale to chyba jako odpowiedz na list do United dziekuje Prezesie za informacje - Fred The Red - 28-04-2008 16:33 Skoro jestem pełnoletni to muszę wypisywać kogoś(siebie?) w miejsce ustawowy opiekun i poźniej podać swój numer dowodu i pesel? :wink: - EricRyan - 28-04-2008 19:35 Fred The Red jak pewnie się domyślasz wpisanie "opekuna" jest potrzebne tylko dla osób niepełnoletnich. Tak musisz podac serie i numer swojego dowody osobistego oraz PESEL. Wszystkie osoby które chcą wykupić ONE UNITED "na własną rękę" zachęcam do wstąpienia do Stowarzyszenia MUSC POLAND, ponieważ te około 30-40zł więcej to niewiele dla osoby myślącej o wyjeździe na mecz UNITED. Zyskać można za to pomoc w załatwieniu biletu (Pawlo sam wiesz o czym pisze), bo od nowego sezonu żeby pojechać z "ekipą wyjazdową" na mecz UNITED, TRZEBA MIEC KONIECZNIE WYKUPIONE "ONE UNITED" I NAJLEPIEJ BYC W MUSC POLAND. Mysle ze nikomu nie trzeba tłumaczyć, ze teraz nie będzie "przymykania oczu" na to że ktoś chcący jechac na mecz nie ma ONE UNITED! Im więcej osób w ONE UNITED tym więcej szans na to byśmy ( MUSC POLAND) wylosowali bilety na mecze UNITED, więc może to być w przyszłosci z korzyścią dla każdego z Nas Pozdro. - leslav - 28-04-2008 20:43 EricRyan napisał(a):bo od nowego sezonu żeby pojechać z "ekipą wyjazdową" na mecz UNITED, TRZEBA MIEC KONIECZNIE WYKUPIONE "ONE UNITED" I NAJLEPIEJ BYC W MUSC POLAND. no i ja glownie z tego powodu sie najprawdopodobniej zarejestruje - pawlo - 29-04-2008 13:32 Eric i Prezes o wstapienbiu to nawet nie ma dyskusji, bo tam po prostu bede. Tylko ja pytam tak, bo moge sobie ze szkocji kupic one united a nie przelewac to na zlotowki a potem wy wysylac mi do szkocji z powrotem to wszystko :] Aha, zapomniałem napisac. Jestem z was dumny kurwa - WoLaK - 29-04-2008 15:59 czy 1 Maja są czynne poczty ? W jakim terminie otrzyma się decyzję o przyjęciu do stowarzyszenia ? (chodzi mi o to czy pieniądze wpłacać od razu czy po otrzymaniu jakiegoś potwierdzenia ) Czy w rubryce miejsce zamieszkania wpisać także kod pocztowy miejscowości ? - Fred The Red - 29-04-2008 16:37 WoLaK napisał(a):czy 1 Maja są czynne poczty ? Chyba nie :wink: ale masz jescze 4 Maj...8 Maj...14 Maj...15 Maj...aż do 31 Maja 8) A kod poczotwy wpisz, przyda się :wink: - roo1410 - 29-04-2008 17:23 WoLaK napisał(a):Czy w rubryce miejsce zamieszkania wpisać także kod pocztowy miejscowości ?no własnie bo tego nie ma napisane. jest tylko miejsce zamieszkania - Seki - 01-05-2008 12:08 WoLaK napisał(a):czy 1 Maja są czynne poczty ? 1 maja poczty są zamknięte. O przyjęciu zostanies zpoinformowany po tym jak pieniązki dotrą na konto Do 31 maja jest troche czasu, mozesz wpłacic jutro Tak podaj kod pocztowy - ShadowWinter - 01-05-2008 18:42 I Ogólnopolski nabór do MUSC PL Na początek pragniemy przypomnieć, iż wszelkie niezbędne informacje zawarte są w nowym news na stronie głównej: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.musc.pl">www.musc.pl</a><!-- w --> Co należy zrobić aby zostać członkiem MUSC PL? 1. Pobrać deklarację ze strony MUSC PL <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.musc.pl">www.musc.pl</a><!-- w --> (news na stronie głównej) 2. Wypełnić powyższą deklarację z zawartymi w niej wskazówkami 3. Dołączyć do deklaracji fotografię legitymacyjną oraz xero dowodu osobistego (lub innego dokumentu tożsamości) potwierdzającego dane zawarte w deklaracji o osobie kandydującej do MUSC PL lub jej pełnoprawnym opiekunie. 4. Wysłać deklarację pod podany przez MUSC PL adres na stronie <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.musc.pl">www.musc.pl</a><!-- w --> (news na stronie głównej) 5. Zarząd w terminie do 30go maja rozpatrzy wszystkie nadesłane deklaracje i skontaktuje się z każdym przez podany w deklaracji adres e-mail (dlatego też jest bardzo ważnym by podać taki adres, który używacie na co dzień) o wynikach weryfikacji. 6. W terminie do 01.06.2008 roku zostanie opublikowany numer konta Stowarzyszenia. Każdy kandydat otrzyma go również w e-mail, o którym wspominaliśmy powyżej gdzie zawarte będą wskazówki o wysokości składki oraz szczegółach jak należy tytułować przelew. 7. Składkę członkowską należy opłacić w terminie od 01.06 do 15.06.2008 roku (30 PLN dla osób niepełnoletnich / 180 PLN dla osób pełnoletnich - są to składki roczne) Poprawne wykonanie powyższych punktów zapewni Wam członkostwo w MUSC PL, więc dołóżcie starań aby rzetelnie je spełnić. W skrócie przypominamy co zyskujecie wstępując do MUSC PL: Osoby niepełnoletnie (składka roczna 30 PLN): 1. Przynależność do pełnoprawnego stowarzyszenia kibiców Manchester United z perspektywą na autoryzację i uznanie za członka oficjalnego FanClubu United. 2. Udział w zorganizowanych spotkaniach lokalnych oraz zlotach ogólnopolskich dla członków MUSC. 3. Otrzymacie legitymację członkowską. (lipiec 2008) 4. Płytę DVD, która ma na celu propagowanie tradycji klubu i przypomnieniu o wyczynach Manchester United w ostatnich 18 latach oraz historię klubu od samego powstania tj. 1878 roku, a także wiele innych ciekawych informacji. (grudzień 2008) 5. Koszulkę MUSC PL (początek roku 2009) Osoby pełnoletnie (składka roczna 180 PLN): 1. Przynależność do pełnoprawnego stowarzyszenia kibiców Manchester United oraz z perspektywą na autoryzację i uznanie za członka oficjalnego FanClubu United. 2. Udział w zorganizowanych spotkaniach lokalnych oraz zlotach ogólnopolskich dla członków MUSC. 3. Zadbamy o wykupienie OneUnited, które premiuje Was do wielu zniżek oraz umożliwia wyjazd na mecze. Jako członkowie OU otrzymacie również:(sierpień/wrzesień 2008) -YearBook- zawiera wstęp od sir Alex'a Ferguson'a, statystyki poprzedniego sezonu, opisany jest każdy mecz sezonu, opisy przygotowań do sezonu, profile piłkarzy pierwszego składu, rezerw akademii, informacje dla fanów i wiele wiele innych... a to wszystko w pięknej oprawie graficznej z wieloma zdjęciami. - gadżet herbem United ( np.: długopis, otwieracz do butelek lub inny ) - Zawieszkę z "Red Devil" oraz przypinkę - Zdjęcia z poprzedniego sezonu - Płyta DVD z wieloma ciekawymi aplikacjami - Oficjalny Fanzin na rozpoczęcie, środek i koniec sezonu - Eegularne newsy z OT na prywatnego maila - oraz zapewne kilka innych miłych niespodzianek jak to miało miejsce w poprzednich sezonach 4. Otrzymacie legitymacje członkowską. (lipiec 2008) 5. Płytę DVD, która ma na celu propagowanie tradycji klubu i przypomnieniu o wyczynach Manchester United w ostatnich 18 latach oraz historię klubu od samego powstania tj. 1878 roku, a także wiele innych ciekawych informacji. (grudzień 2008) 6. Koszulkę MUSC PL (początek roku 2009) INFORMACJA DLA OSÓB NIEPEŁNOLETNICH: Jeśli jesteście zainteresowani OneUnited- nie ma żadnego problemu byśmy je dla Was wykupili, jednak musicie pamiętać o zasadzie, iż na mecze mogą wyjeżdżać tylko osoby pełnoletnie. Pamiętajcie, iż po wstąpieniu do Stowarzyszenie jesteście jego częścią i to Wy kibice Manchester United go tworzycie! MUSC PL to działalność wszystkich kibiców United i dla wszystkich kibiców! To od Was będzie zależeć w ogromnym stopniu jak silną grupę stworzymy, a my Wam w tym pomożemy! Pozdrawiamy Zarząd MUSC PL |