![]() |
Reprezentacja Polski - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: Reprezentacja Polski (/showthread.php?tid=282) |
- Wojtek3 - 09-06-2008 19:31 <a class="postlink" href="http://youtube.com/watch?v=h6VK_lNjung&feature=related">http://youtube.com/watch?v=h6VK_lNjung&feature=related</a> ![]() - Red - 09-06-2008 20:07 takie całkiem sympatyczne ![]() - Skull - 09-06-2008 22:56 WoLaK napisał(a):Jest Niemcem,gra dla Niemiec Roger na tej samej podstawie jest Polakiem... Co do kontuzji to szkoda mi Lewandowskiego no i szczególnie Błaszczykowskiego, Żurawski cienias i tak powinien siedziec na ławie na rzecz Saganowskiego! Kuszczak bez szans na wystep. Sprawa zamknięta. - Stojkovic - 10-06-2008 13:23 ziomo napisał(a):Sam nie wiem z czego te ich kontuzje sie biorą.Zuraw kopa w udo za niestrzelenie bramki z Dojczami. Lewandowski zagrał lepiej, dlatego Leo go łagodniej potraktował i stłukł mu tylko goleń :lol: Inne reprezentacje nie mają takiego kłopoty jak my... niedługo po ostatnim meczu grupowym będzie kolejnych 4 kontuzjownych... - ziomo - 10-06-2008 14:04 Stojkovic napisał(a):Inne reprezentacje nie mają takiego kłopoty jak my... niedługo po ostatnim meczu grupowym będzie kolejnych 4 kontuzjownych... Oj jednak są tacy.Mianowicie najlepszy zawodnik rep.Rosji niejaki Paweł Pogrebniak doznał kontuzji,i nie zagra sobie w tym roku na EURO. - Stojkovic - 10-06-2008 15:32 ziomo napisał(a):Oj jednak są tacy.Mianowicie najlepszy zawodnik rep.Rosji niejaki Paweł Pogrebniak doznał kontuzji,i nie zagra sobie w tym roku na EURO.No ale 1 zawodnik to mniejszy problem niż 4 nagle wypadających z gry dzień po dniu. - ziomo - 10-06-2008 18:06 Cytat:No ale 1 zawodnik to mniejszy problem niż 4 nagle wypadających z gry dzień po dniu. Jednak Pogrebniak to najlepszy zawodnik rep.Rosji a taki kuszczak czy Błaszczykowski raczej nie. - kapszti - 10-06-2008 18:08 z tym Błaszczykowskim to bym się nie zgodził - Danny93 - 12-06-2008 10:25 Łukasz Piszczek kontuzjowany :!: sprawa robi się wręcz coraz śmieszniejsza Błaszczykowski,Kuszczak,Lewandowski,Żurawski a teraz Piszczek który w kadrze zastąpił...kontuzjowanego Błaszczykowskiego.Chyba pozostałe trzy drużyny naszej grupy razem wzięte nie mają tyle problemów z kontuzjami co my. - Zashi - 12-06-2008 14:38 Hmm... jak tak dalej pójdzie, to nie bedzie kim w finale grac :roll: :? - Skull - 12-06-2008 17:06 Danny93 napisał(a):Błaszczykowski,Kuszczak,Lewandowski,Żurawski Lewandowski ma grac :!: Kuszczak przyznal że liczyl na jakies lekkie treningi po ciężkim sezonie,a tu takie mordercze stosowali w kadrze że sie prosilo o kontuzje. Zagra Saganowski i bedzie piłkarzem meczu ,takie mam przeczucie :twisted: - woyteq - 12-06-2008 17:29 Jak Chorwacja to utrzyma to mamy po Euro nawet jesli wygramy dzisiaj. - Skull - 12-06-2008 20:40 Gdyby nie wynik to mielibyśmy tragedie normalnie, wogóle nie ma obrony, nie istnieje również druga linia, Jop to ja nie wiem co robi w wyjsciowym skladzie, Roger strzela,ale wynik zawdzieczamy Borucowi ktory swietnie ratuje nam dupe jak narazie ,odstajemy fizycznie i to zajebiscie odstajemy... p.s - a jak słysze jebniętego Świerczewskiego to mi sie nie dobrze robi,normalnie jakbym jakiegos księdza słyszal - Red - 12-06-2008 21:44 Dla mnie decyzja sedziego skandaliczna - to nie jest rzut karny, smiech na sali - Maciek - 12-06-2008 22:22 Paranoja ten mecz dla nas strzela Brazyljana,dla nich Chorwat, a sędzia dyktuje karnego z dupy... nie przepraszam, z jelita, bo z dupy karne to się czasem widzi, a taki widziałem pierwszy raz JESZCZE nie odpadliśmy... |