![]() |
FAZA PUCHAROWA - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Euro 2008 (/forumdisplay.php?fid=23) +---- Wątek: FAZA PUCHAROWA (/showthread.php?tid=207) |
Re: FAZA PUCHAROWA - maju - 27-06-2008 15:33 Oczywiście będę kibicował Hiszpani ![]() Aczkolwiek Niemcy pokazali na tym EURO, że są do bólu skuteczni. Nawet kiedy są gorsi w meczu, nie zamierzają chociażby remisować. Tak było w meczu z Portugalią (tylko Niemcy awansowali w regulaminowym czasie do 1/2) i Turcją, gdzie w pierwszej połowie nie wiedzieli jak zaatakować Turków, a gol Bastiana to dzieło kontry Poldiego po rożnym dla rywali. Duras -- na pewno masz 16 lat czy zacząłeś się interesować piłką wczoraj? Re: FAZA PUCHAROWA - Duras - 27-06-2008 19:48 maju1309 napisał(a):Duras -- na pewno masz 16 lat czy zacząłeś się interesować piłką wczoraj? Tak to jest prawda, że mam 16 lat (już niedługo 17 <niesforny>) i piłką nie interesuje się od wczoraj, a poza tym oglądałem Euro 2004 i byłem biernym kibicem wtedy tzn. kto wygra ten wygra oby Anglia doszła jak najdalej. Na tym Euro już wiem co to futbol i oglądałem prawie wszystkie mecze tylko, że nie wiedziałem o tym trzecim miejscu, że tu nie grają o nie meczu. Mój błąd przyznaję, ale żeby zaraz naskakiwać na mnie :/ |