![]() |
Ben Foster - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Ben Foster (/showthread.php?tid=24) |
Re: Ben Foster - mucha - 07-07-2009 14:39 Foster oficjalnie podpisał nowy kontrakt, obowiązujący do 2013 roku. Wypowiedź sir Alexa chyba rozwieje wszelkie wątpliwości dotyczące obsady bramki w przyszłości. Cytat:- Jesteśmy zachwyceni, że Ben podpisał nowy kontrakt. Jest jednym z najlepszych młodych bramkarzy w Anglii, a my widzimy w nim następcę Edwina van der Sara. Re: Ben Foster - fasol - 07-07-2009 17:19 Cóż, od czasów Petera Schiltona angielska ziemia nie wydawała zbytnio uzdolnionych golkiperów. Wypada tylko Benowi życzyć szybkich i stałych postępów oraz przede wszystkim zdrowia. Może podoła przez najbliższe parę sezonów chociaż w pewnym stopniu godnie zastąpić Edwina, który za rok zawiesi korki na kołku. Chociaż cieżko będzie mu dorównać to ja jednak wierzę w możliwości Fostera. Powodzonka Ben!!! Re: Ben Foster - Chudy - 07-07-2009 17:33 a Seaman ? ? Średnio jestem przekonany co do Bena, no ale czas pokaże co z niego będzie. Re: Ben Foster - fasol - 07-07-2009 18:46 No w sumie jestem skłonny się z Tobą zgodzić, Seaman prezentował dość dobrą formę, ale do bramkarzy klasy światowej bym go nie zaliczył.Oby na takiego bramkarza wyrósł nam Ben! ![]() Re: Ben Foster - sebos_krk - 07-07-2009 22:44 muszeq napisał(a):Wypowiedź sir Alexa chyba rozwieje wszelkie wątpliwości dotyczące obsady bramki w przyszłości.Co tam Fergusonowi przyjdzie do głowy za rok czy dwa to nie wiemy. Na razie to pewnie takimi słowami mobilizuje Bena do jeszcze cięższej pracy. Re: Ben Foster - michal85 - 10-08-2009 17:53 Foster tymczasem został wycofany z kadry Anglii na mecz z Holandią z powodu kontuzji. Czyżby starcie z Drogbą było aż dotkliwe? Re: Ben Foster - Miko - 10-08-2009 18:26 Obawy Fabio Capello są słuszne, nikt nie chce powtórki a'la Robinsona i Carssona z Chorwacją w el. do ME 2008. Re: Ben Foster - mucha - 10-08-2009 18:47 Oby się nie wykurował do spotkania ligowego, bo chciałbym, żeby zagrał Kuszczak, który na szansę zasługuje. A jestem pewien w 100%, że gdyby Ferguson miał do dyspozycji Anglika, to wystawiłby go do gry. Już nawet nie chodzi o faworyzowanie. Chodzi bardziej o chęć pokazania wiary w niego. Foster - nigdy nie będziesz Polakiem :lol: Re: Ben Foster - Chudy - 10-08-2009 19:06 Podpisuje się pod powyższą wypowiedź, oby nie zagrał w najbliższym meczu ligowym. Niech Tomek dostanie szanse, aby pokazać się z dobrej strony. Myśle że jak dobrze się zaprezentuje to pogra spokojnie do października. Co do kontuzji, to chyba robi się z niego drugi Kirkland, wielki talent i wielkie szkło. Re: Ben Foster - sebos_krk - 22-08-2009 18:43 Przyszłość bramki w United będzie malować się w jasnych barwach, jeśli Ben w najbliższych trzech spotkaniach zaliczy takie występy jak z Wigan. Dzisiejszy występ na pewno doda mu pewności, już nie ma nerwowych ruchów, są za to kapitalne parady, wtedy kiedy drużyna tego potrzebuje. Ferguson określił hierarchię i anglik ma spokojne bronienie aż do powrotu Edwina. Interwencja z pierwszej połowy po strzale Koumasa- palce lizać. Re: Ben Foster - michal85 - 22-08-2009 18:53 Sebos, nie staraj się. Ten temat cieszy się zainteresowaniem tylko wtedy, kiedy Foster da ciała. Od początku twierdziłem, że należy postawić na Bena i pomimo błędów, które niewątpliwie popełni, sprawdzić go do czasu aż wróci VdS. Póki co Anglik spisuje się naprawdę dobrze i wszyscy ci, którzy twierdzili, że Foster to na 100% nie jest materiał na GK nr 1 na OT muszą być lekko zaniepokojeni ![]() Wszystko jednak okaże się w przyszłości - ja jednak powtórzę : sprawdźmy w tym sezonie to, co mamy i ewentualnie(!) w lecie szukajmy bramkarza. Foster póki co rokuje co najmniej dobrze. Re: Ben Foster - Mata - 22-08-2009 19:06 michal85 napisał(a):Sebos, nie staraj się. Ten temat cieszy się zainteresowaniem tylko wtedy, kiedy Foster da ciała. Czcze gadanie. Ja tam nie miałem najmniejszego zamiaru go chwalić po meczu z Birmingham bo wiadome było co wyczyniał w spotkaniu o CS. Jeśli zagra tak jak do tej pory z Arsenalem nie ma sprawy. Czekam gdy będzie musiał interweniować przynajmniej 7-8 razy w meczu. Zapewne tak będzie w w meczu z Gunners. Zagra dobrze - trzeba będzie uderzyć się w pierś i przyznać racje. Cieszy mnie jego dobra gra i to niezmiernie ![]() Re: Ben Foster - matys - 23-08-2009 11:52 michal85 napisał(a):wszyscy ci, którzy twierdzili, że Foster to na 100% nie jest materiał na GK nr 1 na OT muszą być lekko zaniepokojeni Zaniepokojony to będę jak tym nr 1 zostanie na stałe. Dalej twierdzę, że to nie jest odpowiednia osoba, żeby na stałe zagościć w bramce United. Re: Ben Foster - maju - 23-08-2009 12:39 Ja proponuję Przyrowskiego. A tak poważnie to i tak w Kuszczaku widzę większy talent niż w Fosterze. I to nie kwestia narodowości. Po prostu czuję się pewniej gdy pomiędzy słupkami widzę Kuszczaka. Re: Ben Foster - sir_matt - 23-08-2009 13:28 Mi w sumie ciężko powiedzieć, który z dwójki Foster - Kuszczak jest lepszy. Obaj tak samo słabo grają nogami (ale do Fostera przynajmniej podają obrońcy ![]() |