Redcafe.pl - Manchester United Forum
WAKACJE 2008 - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32)
+---- Wątek: WAKACJE 2008 (/showthread.php?tid=257)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

- man utd fan - 30-07-2007 10:44

A ja wczoraj byłem na zaje*istym koncercie Burninga Speara nieżle się działo sekcja dęta po prostu wariowała skakała itp oczywiście polska publicznośc jak zawsze najlepsza oni po prostu latali koncert 10/10 wszystko 10/10 oprócz pogody która niezbyt sprzyjała.Dla mnie to było wspaniałe przeżycie!

- Zashi - 30-07-2007 19:51

ziomo napisał(a):Kompa na 99%tam niema a neta tym bardziej

Hehe, i dobrze Wink Odpoczniesz troche Smile

Zashi wrócił do domu, do Wielkopolski, do Krotoszyna Smile
Ogolnie fajnie, tylko troche za czesto padało :/
Niedługo Zashi moze jakies fotki wrzuci ;P

- ziomo - 05-08-2007 11:12

A Ziomo wrócił z Boszkowa.Wypoczęty, opalony.Szkoda, że tylko dwa dni były gorące i ciepłe żeby się można było kąpać.Płynąłęm sobie rowerem wodnym i codziennie grałem w gałe.

A mimo iż kompa nie było,to był tam zajedwabisty salon gier!

- Wojtek3 - 16-09-2007 11:55

Koniec wakacji, przyjda nastepne temat wroci 8)

Ferie zimowe - WoLaK - 27-12-2007 16:07

Śniegu nie widać,ale ferie zbliżają się już wielkimi krokami.U mnie (Pomorskie) zaczynają się bodajże 12 Stycznia.
Napiszcie jak spędzacie ferie,czy gdzieś wyjeżdżacie.A nuż będzie okazja spotkania się forumowiczów w jakimś mieście przy piwku.

Jak co roku wybieram się do Zakopanego,gdzie spędzę całe dwa tygodnie ferii.Oczywiście podczas wypoczynku śmigam na nartach i naprawdę uwielbiam ten sport.Coś wspaniałego.Śmiga ktoś jeszcze ?

Edit: To już 08 będzie Tongue

Z kosza wyjąłem ten temat, już zmieniam Wink // C.

- zaga92 - 27-12-2007 21:09

WoLaK napisał(a):Napiszcie jak spędzacie ferie,czy gdzieś wyjeżdżacie.A nuż będzie okazja spotkania się forumowiczów w jakimś mieście przy piwku.

W moim przypadku to wrecz niemozliwe, bo ferie mam dopiero od 28. Planow na razie zadnych, ale moze cos sie wymysli.

- Wojtek3 - 16-05-2008 23:01

Okres wakacyjny maj - wrzesien 2008 czas zaczać 8)

- Stojkovic - 17-05-2008 08:24

Ja mam już na 95% pewne 4 wyjazdy w wakacje. Tak się składa, że pojadę na kolonie jako opiekun do Bułgarii - złote piaski (już w czerwcu) potem Węgry - hajduszoboszlo, znowu Bułgaria i złote piaski i znowu Węgry. Czyli 2 miejsca po 2 razy. Na wszystkie kolonie jade z sziewczyną i zarazem tez opiekunką kolonii. Więc licze że razem zarobimy w sumie za 4 turnusy około 3800 - 4000 zł. Za zarobioną kasę prawdopodobnie będziemy chcieli uderzyć we wrześniu do Portugalii, Anglii albo Włoch. Tak wyglądają takie założenia, zobaczymy jak to będzie :wink:

- Grzeho - 17-05-2008 08:57

Stojkovic napisał(a):Węgry - hajduszoboszlo

Bylem tam na wakacjach z 10 lat temu. O ile sie nie myle to jest taki kompleks basenow, co nie Stojko? Wspomnienia mam bardzo fajne. Jestem pewny, ze od tamtego czasu duzo sie tam zmienilo.

- WoLaK - 17-05-2008 09:52

Ja w tym roku mam najdłuższe wakacje w życiu.

Przez czerwiec,lipiec,sierpień będę pracował.Niezbyt porywająca perspektywa wakacji,ale w przyszłym roku trzeba mieć za co jeździć na United.

Zresztą do morza i tak daleko nie mam.

- Stojkovic - 17-05-2008 11:08

Grzeho napisał(a):Bylem tam na wakacjach z 10 lat temu. O ile sie nie myle to jest taki kompleks basenow, co nie Stojko?
Tak, dokładnie tak. Sporo tam atrakcji, a i poopalac się w pracy można i jeść za free Smile Hajduszoboszlo jest dośc popularnym miejscem wakacji na Węgrzech. Co do pracy w wakacje, to naprawdę maturzystom polecam. Bo zawsze kasa się przyda i doświadczenie Smile

- Wojtek3 - 17-05-2008 13:06

Hajduszoboszlo ? :shock: Tosz to ja sie tam wybieram z ziomkami na te wakacje 8) Nie obadana jest jeszcze sprawa wynajmu takze nic na 100 % ale wstepnie Wegry. Bylem juz tam 3x ale co 8)

- Stojkovic - 17-05-2008 13:58

Wojtek3 napisał(a):Hajduszoboszlo ? Tosz to ja sie tam wybieram z ziomkami na te wakacje Nie obadana jest jeszcze sprawa wynajmu takze nic na 100 % ale wstepnie Wegry. Bylem juz tam 3x ale co
No to może się spotkamy... kto to wie... biedne byłyby dzieci pod moją opieką.. bo co j, ale z Wojtkiem za MUFC trzeba wypić Smile

- Zashi - 17-05-2008 17:27

W wakacje to ja na prawie miesiąc do pracy do Danii jade. Trzeba zarobic na nowy PC. Mam nedzieje, ze sie uda.

- Skull - 18-05-2008 18:37

Ja na wakacje nie licze :lol: ale jakis długi urlop organizuje we wrześniu i jade w najlepsze miejsce na ziemi ,do Polski :twisted: tam to sie pije 8)

Chociaz tu też ostatnio :lol: dzień w dzień :roll: