![]() |
RED ARMY from POLAND - wyjazdy... - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: RED ARMY from POLAND - wyjazdy... (/showthread.php?tid=307) |
Bilety - Guest - 26-12-2006 17:06 Witam mam pytanie ile mniej wiecej kosztuja bilety na mecz manchesteru na old trafford na mecz ligowy ile PLM ??? LM - deobson - 26-12-2006 19:14 Czesc. jak wyglada sprawa wyjazdu na LM. Zalatwiliscie juz wszystko?jest jeszcze szansa na bilety bo zastanawiam sie czy sie nie wybrac. i drugi temat. orientujecie sie jak wyglada kwestia organizacji biletow na mecze ligowe? Re: LM - Zashi - 27-12-2006 12:33 deobson napisał(a):Czesc. jak wyglada sprawa wyjazdu na LM. Zalatwiliscie juz wszystko?jest jeszcze szansa na bilety bo zastanawiam sie czy sie nie wybrac. Kilka postow wyzej pisze, ze prawie wszystko juz maja. Tylko nie wiadomo czy mozesz do nich dolaczyc, tzn. czy maja miejsca. deobson napisał(a):i drugi temat. orientujecie sie jak wyglada kwestia organizacji biletow na mecze ligowe? Jesli nie masz kogos w Manchesterze to trudno kupic bilet. A jesli na mecze wyjazdowe to dokladnie nie wiem, ale chyba tez. Re: LM - Seki - 27-12-2006 15:23 deobson napisał(a):Czesc. jak wyglada sprawa wyjazdu na LM. Zalatwiliscie juz wszystko?jest jeszcze szansa na bilety bo zastanawiam sie czy sie nie wybrac. Wszyscy w gorącej wodzie kąpani, nigdy nie ma pewnosci o bilety az bedziemy je mieli w ręce, wstępnie niby mamy mieć 3 a jedzie Nas minumim 5 wiec wszystko sie okaże w najbliższym czasie a w 100% na miejscu, zawsze jadąc na jakikolwiek mecz nie wiem czy bede miał bilet. Wieć wszystko w twoich rękach ![]() ![]() ![]() bilety - deobson - 27-12-2006 17:54 mam znajomych w manchesterze ale z tego co mowili to nie jest taki prosty temat zalatwic bilety na mecz ligowy. teraz na manutd.com mozna kupic bilety na mecz w fa cup z aston villa ale to juz niedlugo wiec bilety na samoolot drogie. co do ligi mistrzow poczkeam na kolejna runde ![]() Re: bilety - Seki - 28-12-2006 22:50 deobson napisał(a):mam znajomych w manchesterze ale z tego co mowili to nie jest taki prosty temat zalatwic bilety na mecz ligowy. teraz na manutd.com mozna kupic bilety na mecz w fa cup z aston villa ale to juz niedlugo wiec bilety na samoolot drogie. co do ligi mistrzow poczkeam na kolejna runde Ja teraz skupiam sie na wjezdzie na Lille - MUFC a w kwietnu prawdopodobnie na MUFC - Middlesbrough ![]() - spunky - 02-01-2007 17:58 Witam Czy wybiera się ktoś na zakończenie sezonu?? Ostatni mecz jest 13 maja z West Ham Utd. Jestem przekonany, że ten seson należeć będzie do ManUtd i fajnie by było w tym uczestniczyć. pozdrawiam - viktor16 - 03-01-2007 17:03 witam! Też chciałem jechac na koniec sezonu ale ze względu na Manchesterowca (który nie może jechać na ten mecz z WHU) wybieramy sie na 21 kwietnia na MANCHESTER UTD-M`boro. Tak więc narazie tyle na ten temat. Myślę że juz w połowie lutego bedzie wszystko załatwione. UNITED!! - MUSC PL - 06-01-2007 13:01 Ja być może wybiorę się na mecz z WHU. Wszystko zależy jednak jak daleko awansujemy w CL. Jedziemy przecież na Lille i raczej awansujemy. Prawdopodobnie z wiceprezesem Ryan'em ( Eric postaram się załatwić ci bilet na wyjazd na Anfield ![]() Jak załatwiacie bilety ns Boro ? Jeśli jeszcze nie wiecie to służę pomocą. Prezes - viktor16 - 06-01-2007 15:45 Jeżeli chodzi o bilety na 21 kwietnia na M`boro to załatwić nam ma kolega Domina który siedzi teraz w Anglii i ostatnio był na meczy MAN.UTD-Benfica na O.T.. ale jeżeli jest taka możliwość aby ktoś wcześniej nam pomógł w załatwieniu tych biletów to byłoby super. Wole wiedzieć wcześniej. UNITED!! - Seki - 07-01-2007 18:27 viktor16 napisał(a):Jeżeli chodzi o bilety na 21 kwietnia na M`boro to załatwić nam ma kolega Domina który siedzi teraz w Anglii i ostatnio był na meczy MAN.UTD-Benfica na O.T.. Jezeli on sie okresli że uda mu sie załatwic na 100% dla Nas wszystkich bilety będzie super i odrazu będziemy musieli zabukować samolot i noclegi w miare tanie ![]() Cieszy to ze MUSC znow służy pomocną ręką ![]() Na razie musimy dograć wyjazd na Lille a poźniej pobawimy sie na MUFC - Boro :twisted: - Seki - 10-02-2007 18:18 Co do wyjazdu na Lille już wszystko ustalone mamy all zorganizowane wiec za kilkanaście dni lecimy na meczyk ![]() ![]() nastepne plany to wyjazd na Boro bądź West Ham. pozdro WE ARE UNITED :!: - Wojtek3 - 17-02-2007 10:45 No do meczyku zostało juz nie wiele bo 4 dni, powoli juz sie trzeba szykować. Ja jeszcze kasy nie wymieniłem, ale nie spieszy mi sie, zrobie to w poniedziałek. Jeśli jest Seki taka możliwość, to chętnie sie zabiore, bo moj tata ma L4 i raczej sie nie ruszy do wtorku ![]() No i jeszcze flaszke i browarki trzeba zakupić, żeby jakoś umilić sobie czas ![]() A to stadion RC Lens, Felixa Boaeurt'a 43 tys widzów mieści, coś al'a w Kopenhadze ![]() ![]() ![]() ![]() - branka - 20-02-2007 13:10 jezu jak wy te bilety załatwiacie? Ja sie tyle namęczyłam, żeby pojechać 4 razy w życiu na United i to nigdy na ligę,tylko jakieś puchary i LM, a wy tu widze ciągle jeździcie i to na normalne spotkania ligowe widze też sa plany...Jak można kupić bilety na LM??Ja cztaowałam na Lille na OT ale za późno się skapnęłam i jak chciałam zamówić to już nie było:/ ja zawsze brałam bilety przez oficjalną, są jakies inne sposoby? - Seki - 22-02-2007 12:52 Korzystając z chwili wolnego czasu chcialbym troche opisać moją kolejna wyprawe na UNITED. Wyruszyłem z Cieszyna we wtorek 20 lutego o godiznie 6:45 w Żorach pod McDonald's byłem o 7:15 gdzie odebralismy Wojtka3 nastepnie udalismy sie w strone lotniska gdzie po drodze za Katowicami mielismy zabrać Prezesa MUSC PL jakos udało nam sie trafić i już w czwórke jechalismy na lotnisko. Bylismy tam na jakis 2,5 h przed odlotem na miejscu czekali na nas Victor, Domin i nowi Angel i jej kolega. Wystartowalismy z lotniska Pyrzowice o godiznie 10:25 w Paryzu bylismy o 12:00, udalismy sie po nasz zamowiony samochód niestety babka nie chciała przyjąć naszej karty tak wiec wynajelismy taxi którym wszyscy pojechalismy do Lens było to ok. 135 km od lotniska wiec dosc duzo nas to wyszło ale łącznie porównując w granicach wynajęcia samochodu. Dotarlismy w końcu do Lens podjechalismy do hotelu który był bardzo przyzwoity chwile odpoczelismy wypilismy piwka 2-3 kielony na rozgrzewke i pojechalismy taxi na miasto w jednymz barow wypilismy piwko a poźniej poslzismy do innch gdzie panowała juz swietna amosfera fantastyczne spiewy Red Army w których również uczestniczylismy, wiadomo ze MUFC ma ogromny repertuar piosenek ale zna sie ich już coraz wiecej a z kazdym mecze piesni wchodza jak woda. ![]() ![]() ![]() 20:45 rozpoczyna sie mecz atmosfera fantastyczna doping przez całe spotkanie fenomelany szczególnie w naszym wykonaniu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po meczu jeszcze z godizne trzymali nas w obrębie stadionu aż w końcu nas wypuscili na starcie kilka starc kibiców MUFC z policją, pojechalismy taxówką po 24 do hotelu gdzie zaczelismy imprezować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie wyprawa była swietna, duzo przygód, mega bania, ale najwazniejsze ze wspaniała atmosfera na meczu no i wygrana United ![]() Pozdrawiam całe RED ARMY FROM POLAND ![]() GLORY GLORY MAN UNITED :!: :!: :!: Do nastepnego meczu ![]() WE ALL FOLLOW MAN UNITED :!: |