![]() |
Komórki, kamery - elektronika - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Komórki, kamery - elektronika (/showthread.php?tid=384) |
- Pejter - 03-05-2008 12:00 matimanutd napisał(a):ja mam SE k510i po czterech naprawach i nadal nie działa Nie wyszło ci to drożej niż kupno nowego? ![]() matimanutd napisał(a):wyszłem wyszedłem matimanutd napisał(a):PS. Jeżeli ktoś jest posiadaczem telefonu marki SE i ma kabel USB, a chciałby mieć jakieś fajne gry typu Call of Duty czy NFS Pro Street albo różnych motywów może wejść na stronę <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.se24.pl">www.se24.pl</a><!-- w --> (jest to forum) i wtedy ściągac wszystko co się da. A ja polecam kupno w sklepie... - matimanutd - 03-05-2008 17:21 Pejter napisał(a):matimanutd napisał: w sklepie gry na telefon?? :? Tak / Pejter - Ciampel - 03-05-2008 18:34 matimanutd napisał(a):w sklepie gry na telefon?? Confused Prawdę mówiąc, pierwsze słyszę o grach na telefon w sklepach ![]() Fakt, można ściągnąć za 9 PLN + VAT, ale skoro ten kabel USB zwykle w komplecie się dostaje, to przydałoby się go w jakiś sposób wykorzystać ![]() - matimanutd - 03-05-2008 18:40 Ciampel napisał(a):Prawdę mówiąc, pierwsze słyszę o grach na telefon w sklepach Razzja też nie słyszałem o takich sklepach, ale jeżeli są to zwracam rację :wink: ja ściągam te gierki za darmo wtedy podłączam kabelek do telefonu przesyłam fajne gierki i je instaluje ![]() ok, ale Pejter nie jest piratem, więc odradzam wchodzenia z nim w takie dyskusje // C. - Skull - 03-05-2008 18:47 Ciampel napisał(a):ale Pejter nie jest piratem, więc odradzam wchodzenia z nim w takie dyskusje Troszke nie chce mi sie wierzyc w tą uczciwosc ludzi :lol: Napewno każdy miał lewego windowsa badz jakies filmy czy mp3 zdarte z neta..... Miał, ale już nie ma. Koniec OT / P. Co do telefonu to ja mam Sony Ericssona K550i i jestem z niego bardzo zadowolony 8) - woyteq - 08-05-2008 12:51 Kto uzywa internetu w komorce np blueconnect w erze ? Ile stron/czasu mozna zobaczyc/pouzywac 50mb danych ? - Stojkovic - 12-05-2008 18:58 Ej Pejter masz orginalnego windowsa? - Zashi - 12-05-2008 19:16 Stojko napisał(a):Ej Pejter masz orginalnego windowsa? Skull napisał(a):Troszke nie chce mi sie wierzyc w tą uczciwosc ludzi Oj, Stojko. To chyba mowi samo za siebie :wink: Pejter - miałes jakis nalot na dom, ze Ci sie tak odmieniło? ![]() - Stojkovic - 12-05-2008 21:19 Zashi napisał(a):Oj, Stojko. To chyba mowi samo za siebieNo ja tez mam orginalnego, nawet gry ostatnio w empiku kupuje a nie ciągne z neta... chyba się starzeje ![]() Mam nawet 3, choć oprócz tego korzystam też z Linuksa, ale to nie temat na takie rozmowy :wink: / Pejter - Zashi - 19-05-2008 18:16 W wakacje na jakies 80% kupuje nowego PC. Tak sie rozgladałem po Allegro jak tam bym wyszedł cenowo i trafilem na pewną jednostke centralna, która przyprawiła mnie o epilepsje. Jak mozna sprzedawac cos takiego tak tanio!! LINK - Ciampel - 19-05-2008 19:22 Ja na szczęście nie mam kuźla na punkcie gier, więc i sporo kasy na tym zaoszczędzę - poza dokupieniem RAM nie chcę pakować w swój komputer nawet grosza, bo nie widzę potrzeby ![]() - Red - 19-05-2008 19:29 tyle ze jest w nim wlozona prawdopodobnie najslabsza karta z serii 9600, bo jedyne co o niej wiemy to to, ze ma 512 pamieci no i na pewno nie umywa sie do tych najlepszych kart typu GF 8800 Ultra, ale w nowsze gry powinienes pograc spokojnie przez jakis czas ![]() troche ponarzekalem, no ale teraz to mi tez mozesz takiego kupic ;D a jakbys chcial kupowac tego kompa na czesci to z tych 2000 zł by Ci zostało jeszcze na sporo paczek żelków myśle ![]() - Wojtek3 - 19-05-2008 20:17 Po pierwsze to teraz sie kupuje Imac'ki a nie zadne gownianie PC, a po drugie nie lepiej pojechac na UNITED pierwszy raz w zyciu ? :| - Red - 19-05-2008 20:32 a na cholere Ci iMac skoro za mniejsza kase kupisz laptopa o podobnych jak nie lepszych parametrach - kumpel kupil iBooka i zaluje teraz w przypadku MacBookow/iMacow/iBookow czy jak zwał tak zwał jest tak samo jak w przypadku iPoda - placi sie glownie za firme jaka jest Apple - Wojtek3 - 19-05-2008 21:19 hahahahaahahahahahahahhahahaahhahaha SORRY ZA POSTA, czekam na Twoja argumentacje w sprawie produktow Apple, co jest gowniane ? rozumiem, ze masz chujowa mp3 za 110 zl i nie sluchales jeszcze iPoda. I powiedz koledze, zeby nauczyl sie oblsugiwac macbooka. |