Redcafe.pl - Manchester United Forum
Co sądzisz o ... WolaKu? - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32)
+---- Wątek: Co sądzisz o ... WolaKu? (/showthread.php?tid=388)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

- Seki - 25-02-2007 19:12

Stojko - Spoko koleś, dobrze pisze odrazu widac że zna sie na rzeczy, poznalem go na sptkaniu i widać że sympatyczny z niego typek, mam nadzieje że znów sie zobaczymy i tym razem uda nam sie wiecej pogadać.

pozdro Stojko Wink

- Grzeho - 25-02-2007 22:05

Stojko Spoko user, ktory rowiez jak wiekszosc forumowiczow pisze dosyc duzo i madrze.Jako redaktor rowniez spisuje sie bez zarzutu. Ostatnio zajal sie grafika i jak na poczatkujacego(chyba) niezle mu to wychodzi.Ogolnie spoko koles Smile

- Valverde - 26-02-2007 21:33

Ostatnio częściej rozmawiamy sobie na gg, do tego spora aktywność na forum. Graficzy trochę, bardzo fajny chop Smile Ostoja redakcji, mimo że nie pisze tak dużo, to zawsze można liczyć na niego i jego newsy.

- Mates - 28-02-2007 21:26

Hmm... Stojko... No cóż... Nie znam go długo, nie znałem z neta, poznałem na spotkaniu w Katowicach i od razu wydał mi się sympatyczny Wink Przemiły gość z niezłym poczuciem humoru Wink Od tego spotkania czasem pogadamy i jest spoko Wink

Pozdrawiam Wink

P.S. Witam, to mój pierwszy post, być może niektórzy kojarzą mnie z innej strony o MU, ale witam wszystkich tych, z którymi nie miałem okazji porozmawiać Wink [sorry za off-topic]

- Ciampel - 02-03-2007 23:06

Nieco stanęło. Czas na zmianę, czas na Gracka!

Gracek_11 - przykładny forumowicz - co prawda aktywność jest nieco ograniczona przez wiele obowiązków, ale nadal stara się pisać sporo ciekawych postów. Mamy podobne gusta - hip hop, futbol, bundesliga etc., często zdarza się nam pogadać na najróżniejsze tematy, dlatego mam powody, by powiedzieć, że user ten jest niezwykle w porządku Wink +

Oby kiedyś tylko się spotkać na jakimś meetingu, wyjeździe Red Army.

- Valverde - 02-03-2007 23:09

Gracuś - Prison Break i wszystko jasne Smile Ostatnio przez pół godziny głowiliśmy się, co dalej się może wydarzyć w PB, w sumie do niczego nie doszliśmy. W sumie rzadko bywa na gg - a szkoda, bo byłoby więcej okazji do pogadania Wink

- Kuba_^^ - 02-03-2007 23:15

Gracek - kolejny fan PB na forum, podobnie jak ja i Valverde (jak kogoś pominęłem to sorry Tongue ). Na gadu czasami sobie pogadamy, na forum stara się coś popisać, lecz nie robi tego systematycznie. A szkoda, bo takich userów powinniśmy częściej na forum widywać. Jeden ze "starej gwardii", która pisze na forum, wcześniej ujawniał się pod innym nickiem Smile Ogólnie przykładny user, mam do niego ogromny szacunek Smile

- Zashi - 02-03-2007 23:33

Kuba_^^ napisał(a):kolejny fan PB na forum, podobnie jak ja i Valverde (jak kogoś pominęłem to sorry Razz ).

Wreszcie ktos mnie tutaj przeprasza...

Gracek, Gracek - dla to nadal stary dobry Fozire. Spoko człowiek. Na gg czaaaasami zamienimy kilka słow. Pisze dobrze, ale cos mało Smile

PS. Kuba - fajna liczba postów Smile (stan z dnia 02.03.07 godz. 23:33)

- Pejter - 02-03-2007 23:40

Gracek_11 - jedna z osób, którą najbardziej szanuję na tym forum. Na GG praktycznie nie rozmawiamy, tylko jakieś epizodyczne wymiany zdań. Na forum, jeszcze pod nickiem Fozire, pisał bardzo dużo, teraz trochę mniej. Mam nadzieję, że to się zmieni :wink:

- Grzeho - 03-03-2007 00:10

Gracek- user ze starego forum, na ktorym pisal zdecydowanie wiecej niz tu.Jesli juz pisze to na pewno robi to starannie i dosyc ciekawie.Nie mialem okazji blizej go podnac(przez gg chociaz), ale sadze ze spoko z niego ziomek Big Grin

- marcelo - 03-03-2007 14:13

Gracek- moze nie jest tak bardzo aktywny jak ci najbardziej aktywni, nie mniej jednak piszę swoim tempem w marę regularnie, a jego posty są zawsze porządnie i mądrze napisane. Niestety nie miałem okazji z nim pogadać. Może kiedyś.

P.S: Dobrze, że wspomnieliście, że to dawny Fozire, bo kurcze nie wiedziałem :oops:

- ziomo - 03-03-2007 16:25

Gracek-Myśle że spox ziomek chociaż nie gadaliśmy na GG nigdy.ogólnie spox user jednak nie pisze tak dużo np.jak Pejter czy Valverde.Ale myśle ze to przez nauke i szkole(chyba ze już nie chodzisz do szkoły).Jednak pisze mądrze i pisze długie pozty.POZDRÓWKI.

- KanT - 04-03-2007 10:44

Mates napisał(a):P.S. Witam, to mój pierwszy post, być może niektórzy kojarzą mnie z innej strony o MU, ale witam wszystkich tych, z którymi nie miałem okazji porozmawiać Wink [sorry za off-topic]

Witam Mates Tongue

Gracek - ostatnio rzadziej pisze na naszym forum, kojarze go głównie z jego avkiem :wink: . Ale posty ma mądre i ciekawe, z tego co slyszalem w zyciu prywatnym tez spoko ziom. + !

- Wojtek3 - 05-03-2007 08:27

Gracek vel. Fozire Tongue - ziomek jeszcze ze starej gwardii, pamietam jeszcze kiedy sie zarejestrował i wchodził do ekipy, często pisze, ma pojęcie o UNITED, Prosto ziomek, Ty wiesz o co cho, swoj człowiek. Musimy sie kiedys poznac Wink

- Seki - 05-03-2007 14:54

Fozire - Fajny z niego ziomek, fajnie czasem z nim pogadać, zna sie na rzeczy, słucha dobrej muzy, sporo czasu spędził już na tym forum. Smile

pozdro :*