Manchester United Supporters Club PL - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Manchester United Supporters Club PL (/showthread.php?tid=524) |
- Wojtek3 - 01-05-2008 19:19 Przydało by sie wlasnie jakies konto takie na zrzutke pieniedzy tzw dobrowolna darowizne czy cos w tym stylu, chetnie sam cos przeleje na dzialnosc klubu, no chyba, ze te ogolne konto bedzie takowym. UNITED WE STAND. - ShadowWinter - 01-05-2008 19:27 Cytat:Przydało by sie wlasnie jakies konto takie na zrzutke pieniedzy tzw dobrowolna darowizne czy cos w tym stylu, chetnie sam cos przeleje na dzialnosc klubu, no chyba, ze te ogolne konto bedzie takowym. Tak Wojtku, ogólne konto jest kontem stowarzyszenia- takie są wymogi polskiego prawa, że nie można pieniędzy stowarzyszenia przetrzymywać na prywatnym koncie. UNITED WE STAND! - Wojtek3 - 01-05-2008 20:24 Tylko, zeby sie kasza nam nie przemieszała wiecie o co cho, przydalby by sie dwa, ale jak nie mozna - Seki - 02-05-2008 08:59 Na koncie i tak masz rozpiske wszystkich wpłat wiec nie będzie problemu - WoLaK - 05-05-2008 12:58 wysłane - Seki - 05-05-2008 13:32 Na innych stronkach pare osób juz wysłało wiec chyba będzie przyzwoicie - roo1410 - 05-05-2008 14:52 wysłane !!! - Wojtek3 - 05-05-2008 15:19 Ja wysle po 20, mam nadzieje, ze dojdzie. - ShadowWinter - 05-05-2008 19:02 Poczta dostarczyła już 4 pierwsze... cieszę się, że jest zainteresowanie! United We Stand! - Ciampel - 05-05-2008 20:32 Ja problemów żadnych nie mam, za to rodzice kolegi są trochę sceptycznie nastawieni do tego wszystkiego - mówią, że jeśli ktoś ma twój pesel, wie o tobie wszystko... I teraz myślę, jak mogę mu pomóc - Wojtek3 - 05-05-2008 23:03 Ciampel napisał(a):Ja problemów żadnych nie mam, za to rodzice kolegi są trochę sceptycznie nastawieni do tego wszystkiego - mówią, że jeśli ktoś ma twój pesel, wie o tobie wszystko... I teraz myślę, jak mogę mu pomóc To powiedz, że pieprzą. Co wiedza o Tobie ? Imie, nazwisko ? Adres, no i co z tego ? Nie rozumiem kompletnie takiego toku myslenia :| - pawlo - 06-05-2008 00:04 Tym bardziej ze i tak prosciej zapytac mnie, niz sprawdzac moj pesel kurwa :lol: - ShadowWinter - 06-05-2008 09:01 Ja też totalnie nie rozumiem. Co mi daje ten nr PESEL poza tym, że mam świadomość że w deklaracji nie jest wpisany Pan Zbyszko z Bogdańca? Robiliśmy z Pawlo ostatnio akcję na szale i mieliśmy (a raczej ja miałem) ponad 30 adresów. Co boi się ktoś, że będziemy domy okradać? Kpina. My do Sądu musieliśmy podać wiele więcej danych. Proste- to jest Polska. PS. Trudno będzie musiał poczekać do 18 roku życia, skoro jego rodzice nie ufają sprawie- tego niestety nie przeskoczymy. Przykro nam. - Seki - 06-05-2008 09:27 Ciampel napisał(a):Ja problemów żadnych nie mam, za to rodzice kolegi są trochę sceptycznie nastawieni do tego wszystkiego - mówią, że jeśli ktoś ma twój pesel, wie o tobie wszystko... I teraz myślę, jak mogę mu pomóc Smieszne, a zarazem załosne, Jego rodzice są za przeproszeniem 100 lat za murzynami ja tam nigdy jakis obaw nie mam przed ujawnianiem danych osobowych tym bardziej jeśli chodzi o takie sprawy. - pawlo - 06-05-2008 09:59 Ej tak na powaznie, to przeciez byle jaki urzednik z waszym peselem sprawdzi wszystko od zarobkow po leczenia. WIec to nie jest tak, ze pesel nic nie mowi, bo mowi wszystko Pytanie tylko po cholere nam taka wiedza |