![]() |
CL: Manchester United 0-0 Glasgow Rangers (14.09.2010) - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2010/2011 (/forumdisplay.php?fid=42) +---- Wątek: CL: Manchester United 0-0 Glasgow Rangers (14.09.2010) (/showthread.php?tid=919) |
Re: CL: Manchester United 0-0 Glasgow Rangers (14.09.2010) - Janek Turoń - 16-09-2010 09:50 Jaroldz napisał(a):Rozumiem, że sezon jest długi i żmudny, ale żeby wymieniać aż tylu piłkarzy w stosunku do spotkania sprzed kilku dni? Jakoś Inter czy Barcelona wystawiły najsilniejsze składy, a SAF już na samy początku odpuszcza. Ale czy Inter coś ugrał? Remis z Twente? Szałowo. Mówiąc serio, to lepiej popatrz na ten Inter z poprzedniego sezonu (problemy z wyjściem z grupy!) i módl się, aby Manchester United tak zakończyło sezon ![]() ![]() Cała reszta komentarza to sama prawda. Re: CL: Manchester United 0-0 Glasgow Rangers (14.09.2010) - michal85 - 16-09-2010 10:59 Prawda, że kolejny słaby występ? Bo jak dla mnie to był pierwszy słaby mecz w naszym wykonaniu w tym sezonie. I szczerze mówiąc było to do przewidzenia. Re: CL: Manchester United 0-0 Glasgow Rangers (14.09.2010) - sebos_krk - 16-09-2010 12:49 Najpierw chcą, żeby dać odpocząć najważniejszym piłkarzom, bo początek sezonu jest wymagający, a potem narzekają, że wynik taki, a taki... Re: CL: Manchester United 0-0 Glasgow Rangers (14.09.2010) - Mubinio - 17-09-2010 09:44 Nie czaję. Tragedii przecież nie ma. Jakby nasz garniturowy pierwszy skład zremisował we wtorek to bym się martwił, ale sami widzieliście, kto grał. Rio i Wes ledwo po kontuzji, i tak wypadli dość dobrze. Smalling debiutował w wyjściowym składzie w oficjalnym meczu - wg mnie najlepszy z czwórki obrońców. Fabio - coś tam szarpał, lepiej niż Brown po prawej stronie. Najbardziej szkoda tych strzałów Gibsona, hattricka mógł nawet z dystansu ustrzelić przy odrobinie szczęścia. Rooney - trzeba go czymś wkurzyć, bo snuje się po boisku jak ćma. Myślę, że w meczu z LFC jak będzie grał tak dalej to w 60 minucie powinien zostać zdjęty jako pierwszy. Terapia szokowa. A co najważniejsze - musimy wrócić na ścieżkę zwycięstw. 1:0 z Liverpoolem starczy. Re: CL: Manchester United 0-0 Glasgow Rangers (14.09.2010) - panopticum - 17-09-2010 11:36 Jaroldz napisał(a):Cóż za sukces Manchesteru United Po świetnej grze udaje nam się zremisować z Glasgow Rangers 0-0. Doprawdy, wspaniały rezultat. To ja już nie rozumiem, dobry czy słaby. ![]() Wynik to zero zdziwień, cieżko takim składem strzelić coś Rangersom, którzy kiedy tylko wyjadą z Glasgow w inne rejony niż Kilmarnock, to się murują. To, że nie wygrali meczu w LM od jakiś trzech lat to nie jest przypadek. Czekam z ustęsknieniem na reformę zabraniającą szkockim drużynom grać w europejskich pucharach. Jedyna szansa to był stały fragment gry, Rooney Niszczyciel, albo petarda Gibsona. Nie pykło, ale tragedii nie ma. Nie wiem skąd jakieś żale, że nie wystawiamy najmocniejszego składu w fazie grupowej. Od lat tak jest i nie wiem skąd zdziwienie, że gramy właśnie tak. A Barca gra najmocniejszym składem, bo nie bardzo ma inny. Od lat kibice narzekają na krótką ławkę rezerwowych. Remis z Rangersami to nic, przecież i tak wyjdziemy z grupy. Jedyną rzeczą, która w tym meczu powinna nas martwić to kontuzja Valencii. A Gibson wyrabia się coraz bardziej. Raz nawet pyknął ładny przerzut na prawe skrzydło. Gość robi wielkie postępy, z czego się bardzo cieszę. |