![]() |
Mało postów - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Mało postów (/showthread.php?tid=279) |
- Pejter - 16-12-2006 13:45 To jest temat o forum, więc nie gadajmy tutaj o ilości newsów na stronie. - KanT - 24-02-2007 13:05 Drodzy koledzi i koleżanki userzy. TAK NIE MOZE BYĆ !! Zauważyłem, że znów mało postów nabijamy, w grafike malo ludzi zaglada... Co jest z nami :?: :? Weźmy się w garść i pokażmy diabelską zawiętość, bo w końcu jesteśmy kibicami UNITED :twisted: . Starajmy się pisać i budować potęgę forum. - Pejter - 24-02-2007 13:37 KanT napisał(a):znów mało postów nabijamy Po pierwsze nie nabijamy tylko piszemy, bo nabijania ja tutaj nie chcę. KanT napisał(a):w grafike malo ludzi zaglada... Ten dział na forum o United jest tylko dodatkiem, więc to, żeby toczyły się tam aż tak regularne rozmowy nie jest naszym priorytetem. Rzeczywiście ostatnio coś lekki spadek formy znów, ale nie jest tak źle :wink: Wszystko idzie w dobrą stronę. - Wojtek3 - 25-02-2007 08:31 KanT napisał(a):Zauważyłem, że znów mało postów nabijamy, w grafike malo ludzi zaglada... Co jest z nami Nie no nie przesadzaj, codziennie każdy coś szkrobie. Jak dla mnie gitara ![]() Pejter napisał(a):Po pierwsze nie nabijamy tylko piszemy, bo nabijania ja tutaj nie chcę. :lol: - marcelo - 25-02-2007 12:31 Wojtek3 napisał(a):Nie no nie przesadzaj, codziennie każdy coś szkrobie. Jak dla mnie gitara Wink No rzeczywiście nie jest źle z postami, ale Kantowi chyba chodziło o to, że jeszcze nie tak dawno potrzeba było z 20 minut aby przeczytać nowe posty, a teraz czasami nawet nie ma na co odpowiedzieć. Myślę, że wiąże się to też z tym, że skończył się okres ferii zimowych, to i ci co je mięli piszą mniej. - Kuba_^^ - 25-02-2007 13:07 Ja nie wiem, ale dla mnie jest coraz więcej postów ![]() - hops1989 - 26-02-2007 21:57 Kuba_^^ napisał(a):Ja nie wiem, ale dla mnie jest coraz więcej postów Zależy od dnia i sytuacji. Forum te naprawdę skupia wyłącznie porządnych ludzi i na tym forum nie ma miejsca dla nabijaczy albo gówniarzy. Zero komerchy i tak powstało dobre forum. Z góry pozdro dla adminów. - Futbolowa - 06-03-2007 16:32 Wydaje mi się, że powodem niezbyt dużej ilości postów jest fakt, iż mało użytkowników udziela się w tematach stricte piłkarskich i związanych z MU. Najwięcej postów nieprzeczytanych zawsze mam w dziale z zabawami, a tak być nie powinno... - Stojkovic - 06-03-2007 18:09 Moim zdaniem najważniejszą przyczyną jest to, że mało jest ludzi, którzy mają coś konkretnego do powiedzenia prócz bluzgów na inne drużyny. Często zauważam, ze nowe osoby z ilością postów mniejszą niż 10 piszą albo farmazony albo postu nakłaniajace do zbanowania autora na czas nieokreślony. Pisze elita, elita się spotyka na zjazdach i elita podtrzymuje to forum. - Ciampel - 08-03-2007 21:14 Mało postów? Miałem 3-dniową przerwę bodajże w pisaniu, bo sporo było nauki, a tu proszę - po powrocie aż 250 wiadomości do odczytania, duży postęp! Rozwijamy się w dobrym kierunku, jest kilku nowych użytkowników (Futbolowa, gollaz), Seki i Wojtek też czasem starają się coś skrobnąć, więc ogólnie - nie najgorzej. Liczę w najbliższym czasie na kolejny milowy krok. - gollaz - 08-03-2007 21:36 Ja na razie niewiele piszę, ale postaram się, żeby się to z czasem zmieniło. - ziomo - 11-03-2007 13:46 Moze to nie pasuje zbytnio do tego tematu ale nie wiedziałęm gdzie to dać.W temacie "skojarzenia" od kilku dni nic sie nie dzieje moge coś tam dopisać bo ja jako ostatni tam napisalem. Z poważnieniem:ziomo - Zashi - 11-03-2007 14:35 ziomo - ostatni dział na forum, czyli 'Gry słowne" czy jakos tak, ma byc dodatkiem. Najwieciej ma sie dziac w tematach zwiazych z United, a poźniej w innych tematach w ktorych mozna prowadzic normalna rozmowe, a nie jakies tam skojarzenia :wink: - Wojtek3 - 14-03-2007 15:41 Zashi napisał(a):ziomo - ostatni dział na forum, czyli 'Gry słowne" czy jakos tak, ma byc dodatkiem. Najwieciej ma sie dziac w tematach zwiazych z United, a poźniej w innych tematach w ktorych mozna prowadzic normalna rozmowe, a nie jakies tam skojarzenia :wink: Ja bym w pizdu najlepiej to usunął, bo jak widze temat typu X czy Y albo jakies daremne skojarzenia to coś mnie strzela. Forum UNITED to forum o UNITED, ewentualnie typer Premiership i styka. Żadnych Grafik, wierszyków czy czegoś podobnego. - David7 - 15-03-2007 08:24 Ja ostatnio miałem mała przerwe w pisaniu ze względów technicznych. Korzystam z internetu w szkole bo w domu nie mam staram sie być na forum jak najcześciej ale narazie szkoła miała małe problemy. :? |