Redcafe.pl - Manchester United Forum
Co sądzisz o ... WolaKu? - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32)
+---- Wątek: Co sądzisz o ... WolaKu? (/showthread.php?tid=388)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

- Stojkovic - 05-03-2007 22:39

Fozire... czy Gracek. Pamiętam gościa jeszcze ze starego forum (miał avka z okiem jakiegoś zwierza). Zawsze pisał dobre posty zarówno pod względem jakościowym jak i merytorycznym. Wrócił na nowe forum po katastrofie... wytrzymał i pisał dalej, tak jak teraz pisze wielki Szacun!

- Mates - 06-03-2007 23:02

Gracek... Hmm w zasadzie nie znam go zbyt dobrze, ale sądząc po tym co pisze to bardzo inteligentny chłopak. Duża wiedza o United, jak napisał Seki słucha dobrej muzy, więc musi być spoko Wink

Pozdrawiam.

- Ciampel - 12-03-2007 18:16

Na życzenie, ziomo Wink
Ja potem to zedytuje!

Wiek widoczny jest w niektórych jego wypowiedziach, ale ogólnie stara się trzymać poziom, co niekiedy mu wychodzi. Nie mam większych zastrzeżeń, choć za co poniektóre wybryki korci mnie, żeby zarzucić banem, ale do egzekucji jeszcze nie doszło. Jeśli będzie pisał dużo, to przyszłość może należeć do niego Wink

- marcelo - 12-03-2007 18:24

ziomo- jeden z nowych użytkowników i do tego aktywnych, a takich to u nas jak na lekarstwo. Na początku nie szło mu postowanie, raczej możnaby uznać to za zwykły spam, ale teraz chyba wkomponował się w styl forum i jakoś to mu idzie. Z tego co pamiętam, to jest jeszcze młody, więc myślę, że wkrótce treści jego postów nie powstydzą się najwięksi wymiatacze na tym forum.
Nie wiem jak prywatnie, bo nie miałem okazji z nim pogadać, ale sądzę, że jakis tam jest. Tongue

P.S: Jeśli można to się zgłaszam jako następny w kolejce.

- Zashi - 12-03-2007 18:51

ziomo - mi znany pod imieniem Szymon. Człowiek ten ma aktualnie 10 wiosen. Musze zwrocic uwage iz bardziej interesuje go pisanie w ostatnim dziale na forum, ze skojarzeniami czy z "jaka to gra"...Napisze takze, ze jakis czas temu kibicowal Realowi, potem Barcie a teraz nagle MU? Nie cierpie sezonowcow. Ogolnie to jeszcze dziecko, ktorego horyzonty myslowe sa dosyc ograniczone...

~EDIT dla Pejter - jeszcze ma 10 lat - rocznikowo 11...

- Pejter - 12-03-2007 19:18

ziomo - użytkownik stosunkowo nowy na forum. Nie wyróżnia się zbytnio, a jeśli już to raczej z tej gorszej strony. Ogólnie nie jest jednak najgorzej. Nie należy nikogo skreślać. Wiek (Zashi, z tego co wiem, ma on 11 lat 8) ) jest tutaj pewnym usprawiedliwieniem. Widać, że na naszym forum jest prawdziwa mieszanka - od ludzi w wieku ok. 25 lat do takich jak ziomo.

- Gracek_11 - 12-03-2007 20:50

ziomo- no cóż mogę powiedzieć o tym użytkowniku? Naprawdę niewiele, nad postami musisz trochę popracować, ale wiek Cię trochę usprawiedliwia. Cieszy jednak to, że pomimo młodego wieku udzielasz się na forum, a trochę tych postów piszesz. Oby tylko wiecej na temat United :wink:

pozdówki Tongue

- Kuba_^^ - 12-03-2007 21:11

ziomo - taki jakby "cichy user", który wypowiada się w tematach przeznaczonych do zabaw, w dziale "Freestyler". O United bardzo mało pisze, jeśli w ogóle, ale widać, że jeszcze się zbytnio na piłce nie zna, ale gdy ja miałem 11 lat to też za wiele nie wiedziałem. Nie jest jakimś userem, którego trzeba wywalić, spokojny, bezkonfliktowy.

- Grzeho - 12-03-2007 22:31

ziomo- mlody i dosyc "swiezy" user. Jak juz inni pisali najbardziej udziele sie w tematach zabawowych.Ostatnio jednak jego posty sa coraz dluzsze i co najwazniejsze coraz madrzejsze.Nie mialem narazie okazji z nim prywatnie pogadac, ale mysle ze jest calkiem normalnym userem.

- Ciampel - 18-03-2007 14:23

Czas na Marcelo.
Ja oczywiście potem zedytuje tego posta.

Bardzo miły i bystry forumowicz, a moje uznanie zdobył przede wszystkim za próby pisania felietonów, które po pierwsze są na poziomie, no i przyczyniają się do rozwoju serwisu. Oby tylko więcej takich chętnych i ambitnych ludzi, a na pewno będziemy się rozrastać w szybkim tempie Wink Szkoda, że pisze nieco mniej, niż na samym początku swojego powrotu, ale i tak jest dosyć względnie.

- ziomo - 18-03-2007 14:32

MARCELO-Bardzo aktywny user.Widac ze jest przywiazany do forum.Nie jest jakims konfliktowym forumowiczem.Wręcz przeciwnie jest bardzo spokojny.Kilka razy z nim na GG pogadałem.Obyśmy wiecej razy poklikali na GG.

POZDRO :wink: :wink:

- Pejter - 18-03-2007 15:52

marcelo - został forumowiczem stycznia, zresztą zupełnie zasłużenie. W kolejnych dwóch miesiącach trochę jakby obniżył loty, ale nadal wypowiada się dość często. A może po prostu nie zauważam jego aktywności, bo aktywność innych wzrosła? Tongue W każdym razie dość ważna postać naszego forum. Poza tym zaczął pisać felietony i mam nadzieję, że będzie to kontynuował z coraz lepszym skutkiem.

- Kuba_^^ - 18-03-2007 20:44

marcelo - jeden z najaktywniejszych userów tego forum, choć ostatnio moim zdaniem pisze mniej, może dlatego, że nie ma czasu ? Tongue Ogólnie dobrze wypowiada się w tematach, fan różnorakich sportów, na nich spore pojęcie. Nie pamiętam, żeby kiedyś napisał jakąś głupotę Smile

- Gracek_11 - 19-03-2007 18:54

marcelo- porządny user, który nie pisze byle czego. Stara się udzielać i wrzucić coś od siebie, a to się liczy. Lepiej mieć mało postów ale dobrych i mądrych, niż dużo ale napisanych na "odwal się". A marcelo jak pisze to pisze dobrze. plusik też za felietony 8)

- Grzeho - 20-03-2007 18:07

Marcelo-user, który powrocił w wielkim stylu na forum po przerwie.Na poczatku pisal bardzo duzo. Teraz pisze troszke mniej, ale nadal jest aktywnym forumowiczem. Na chwile obenca nie mialem przyjemnosci rozmowy z Marcelo na gg, ale user ogolnie na plus :wink: