![]() |
Przedstaw się! - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Przedstaw się! (/showthread.php?tid=409) |
- Barthezzz - 11-04-2008 10:38 Witam! Na imię mam Damian. Jeśli chodzi o zainteresowania to są to piłka nożna, gry komputerowe, anime i wiele innych. Lubię też czasem obejrzeć dobry film lub posłuchać muzyki. Kibicem Manchesteru United jestem od dawna, moimi ulubionymi zawodnikami tego klubu są Ryan Giggs i Paul Scholes. I od razu wyjaśniam, że mój nick wziął się od pseudonimu pewnego didżeja a nie od nazwiska byłego bramkarza Czerwonych Diabłów. - Maciek - 11-04-2008 10:41 Barthezzz napisał(a):moimi ulubionymi zawodnikami tego klubu są Ryan Giggs i Paul ScholesPrzyszedł nowy i gada jak... człowiek. Masz za to plus u mnie już na starcie, a to, co inni chyba potwierdzą, rzadkość jeśli chodzi o moje związki z nowymi :lol: - Danny93 - 11-04-2008 12:39 Coś ostatnio dużo Damianów nam się pojawiło na forum :?: - Wojtek3 - 11-04-2008 13:11 Witamy na pokladzie, jesli Maciek Cie lubi to jestes ziom. Bywaj czesto ![]() - Maciek - 11-04-2008 14:05 Lubi to dużo powiedziane* póki co, ale na plusa już na starcia zasłużył więc mu go zapisałem. Nie będę ukrywał, że spodziewam się po nim sporo i będzie zbierał kolejne plusy za madre i rzeczowe wypowiedzi, najlepiej niezgodne z moim stanowiskiem, zebym miał z kim podyskutować * Ciebie nie lubie i jakoś z tym żyjesz ![]() ps: Danny93 - masz jakieś satanistyczne lęki związane z nadwyżką Damianów na forum? - Wojtek3 - 11-04-2008 16:55 Maciek napisał(a):* Ciebie nie lubie i jakoś z tym żyjesz Powiem Ci, ze miewam sie bardzo dobrze, kurde, jak zaczniesz mnie lubieć to juz bede mial jak w niebie ![]() Przydala by sie nowa - swierza krew na forum, Danny93 i Barthezzz mam nadzieje, ze cos zdzialacie. ![]() - Danny93 - 11-04-2008 17:00 Maciek napisał(a):ps: Danny93 - masz jakieś satanistyczne lęki związane z nadwyżką Damianów na forum? Absolutnie nie,tylko że zdziwiło mnie to że 3 z ostatnich 4 osób które zarejestrowały się na forum mają na imię Damian,nic nie mam przeciwko temu, imię Damian bardzo mi się podoba,po prostu najzwyczajniej w świecie mnie to zdziwiło. - Cioran - 12-04-2008 14:44 Witam wszystkich forumowiczow. Juz od dawna przegladalem forum, nie mialem jednak czasu ay cos tam skrobnac od czasu do czasu. Mam nadzieje ze teraz jakos sie zorganizuje i zmobilizuje. Pozdrawoiam wszystkich Keep Your fingers crossed for RED DEVILS - Wojtek3 - 12-04-2008 14:47 Cioran napisał(a):Witam wszystkich forumowiczow. Juz od dawna przegladalem forum, nie mialem jednak czasu ay cos tam skrobnac od czasu do czasu. Mam nadzieje ze teraz jakos sie zorganizuje i zmobilizuje. Pozdrawoiam wszystkich Bardzo nam miło i witamy na forum ![]() - Kuba_^^ - 12-04-2008 19:00 Coś ostatnio przybyło nam nowych userów z czego możemy się niebywale cieszyć, zwłaszcza, że piszą z sensem i naprawdę mają coś do powiedzenia w różnych tematach ![]() ![]() Witam wszystkich nowych userów ![]() - Tolo - 13-04-2008 18:23 Wojtek3 napisał(a):I jak Ci sie wiedzie ? wiedzie mi sie calkiem niezle, nie narzekam...mam teraz szanse by wreszcie pojechac na Old Trafford i napewno tej szansy nie zmarnuje - Zom - 16-04-2008 18:25 He, w internecie jak i w życiu funkcjonuje jako Zomer, co niektórzy mnie wspominać lepiej czy gorzej, z naciskiem na gorzej z manusite.pl gdzie byłem redaktorem i jestem forumowiczem. Przyszedlem za namową Wojtka no i z nadzieją na ciekawe konwersacje z Maćkiem ![]() // ostatnia akcja primaaprilisowa na linii manutd.pl - manusite.pl naprawiła nasze relacje ![]() ![]() - Maciek - 16-04-2008 23:44 W sensie ze mną? No właśnie się zastanawiałem, gdzie wcześniej miałem do czynienia z nickiem Zomer, ale dzięki następnym zdaniom już wiem. Nie wiem czy jestem tu od witania, ale witam na najlepszym forum o MU w tym kraju 8) Spokojnie z tą współpracą z manusite ![]() ![]() ![]() ![]() <zawstydzony> - roo1410 - 24-04-2008 21:05 siema. mam na imię Łukasz. Jestem nowy na forum, ale nie na <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.manutd.pl">www.manutd.pl</a><!-- w --> . Mieszkam w Bielawie, i co więcej pisać interesuje się Man United... oraz FC United. Pozdro dla wszystkich. ![]() - Wojtek3 - 24-04-2008 21:24 Witamy na forum kolejnego fana FC UNITED / UNITED. Two United's but soul is one! |