![]() |
Anderson - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Anderson (/showthread.php?tid=41) |
Re: Anderson - michal85 - 26-08-2009 14:38 Nie zapominajmy, że Kanonierzy wyjdą trójką w środku pola. Już na samym starcie jesteśmy w gorszej pozycji jeśli Fergie nie zdecyduje się wprowadzić żadnych zmian w ustawieniu to będziemy musieli przewagę AFC w tej części boiska jakoś zniwelować. Obawiam się, że statyczny, wolny i grający słabo w defensywie Scholes niekoniecznie jest w tym przypadku najlepszym wyjściem. Nie przesadzajmy również z tym brakiem walorów ofensywnych u Andersona. Potrafi pociągnąć z piłką przez środek boiska równie dobrze jak Giggs. Re: Anderson - Czary - 26-08-2009 18:56 Zresztą w tamtym sezonie, też przez większość czasu był bez formy i rzadko grał w wyjściowej jedenastce. W ważnym meczu z poolem na OT, zagrał od pierwszych i wcale nie było tak źle. W meczach z trudnymi rywalami potrafi ładnie zagrać. Re: Anderson - RedLucas - 27-08-2009 08:02 Czary napisał(a):Zresztą w tamtym sezonie, też przez większość czasu był bez formy i rzadko grał w wyjściowej jedenastce. Tak, tylko to już jego trzeci sezon na OT i jest on ponoć uznawany za perspektywicznego zawodnika (ja już zaczynam wątpić), a od takich oczekuje się, że z sezonu na sezon będą grali coraz lepiej. Anderson na pewno już się zaaklimatyzował w Anglii, przeszedł syndrom drugiego sezonu, więc według mnie ten sezon to powinna być jego ostatnia szansa na poprawienie się, jeśli nie, to niestety będzie trzeba się pożegnać. Re: Anderson - Kwas - 27-08-2009 10:16 RedLucas napisał(a):więc według mnie ten sezon to powinna być jego ostatnia szansa na poprawienie się, jeśli nie, to niestety będzie trzeba się pożegnać.A potem możemy sobie z tego powodu pluć w brodę. Talent ma wielki, co pokazywał grając w Portugalii, i co pokazał kilkukrotnie w naszych barwach. Już zaczynacie pisać o odejściu Andersona, że nie błyszczy, że nie strzela goli, nie podaje za wiele kliller piłek, ale dlaczego nikt o tym nie wspominał podczas, ja wiem, lipca, albo nawet czerwca, tylko dopiero teraz? Przecież Andy w tym sezonie rozegrał zaledwie jeden mecz, na dodatek nie cały... Dajmy mu czas, to że się pokłócił z Fergusonem, nie znaczy, że ma odchodzić. A jeśli Ferguson puści go w pierwszym składzie z Arsenalem, to dla mnie będą to przeprosiny w stronę Brazylijczyka... Fletch - Giggs, Fletch - Scholes - innej opcji bym nie chciał. Re: Anderson - RedLucas - 27-08-2009 10:45 Richard napisał(a):Przecież Andy w tym sezonie rozegrał zaledwie jeden mecz, na dodatek nie cały... Dajmy mu czas, to że się pokłócił z Fergusonem, nie znaczy, że ma odchodzić. No ale przecież piszę, że ja go jeszcze nie skreślam, lubię tego chłopaka i chciałbym żeby zaczął grać na miarę oczekiwań. No ale co tu dużo mówić, on stoi w miejscu. Osobiście nie widzę poprawy w jego grze, zdarzają mu się jedynie pojedyncze dobre mecze, to za mało na United. Czas najwyższy ustabilizować formę i nie schodzić poniżej pewnego poziomu. E: Richard napisał(a):Powiem tylko tyle, że nie miałem Ciebie na myśli. A okej, tak się zasugerowałem tym, że cytowałeś mój post ![]() Re: Anderson - Kwas - 27-08-2009 11:27 Powiem tylko tyle, że nie miałem Ciebie na myśli. Re: Anderson - bobsley - 04-09-2009 07:25 Anderson strzela w meczu rezerw wygranym 2-1 z Wigan. Szczerze to właśnie Brazylijczyka chciałbym zobaczyć w parze z Fletcherem na Tottenham od 1' Re: Anderson - sebos_krk - 04-09-2009 07:46 Bramka Andersona jest na tym filmiku. Szok, bo to już nie był wolny :shock: <a class="postlink" href="http://videos.sapo.pt/5THJGqRIOJzzlBcoVbYp">http://videos.sapo.pt/5THJGqRIOJzzlBcoVbYp</a> Re: Anderson - Mata - 04-09-2009 07:51 Ale tylko rezerwy więc nie popadałbym w jakiś huraoptymizm 8-) Re: Anderson - bobsley - 04-09-2009 08:01 Nie no zawsze lepiej jak SAF wystawi Andersona na skrzydle jak z Burnley to wtedy można ponarzekać ... Re: Anderson - Mata - 04-09-2009 08:17 Bob trochę dystansu ![]() Wiemy dobrze jak jest ze skutecznością Andersona. Zazwyczaj co strzał, to piłka lodują na trybunach, fakt nie oddaje tych strzałów wiele, ale mimo wszystko jest to trzeci sezon , a na koncie ma dwa gole. Ten wczorajszy z rezerw oraz z wolnego gdy pokonał bramkarza Boca. Brazylijczyk nie powala na kolana swoją dobrą grą, śmiem twierdzić , że jego bdb występy można policzyć na palcach jednej ręki. Nie ukrywam też, że nie jestem zwolennikiem talentu tego młodego gracza. Re: Anderson - bobsley - 04-09-2009 08:32 Tak zgadza się ale popatrz na to z drugiej strony ... Naniemu każdy daje czas, bo blokował go Ronaldo itd, to 3 sezon Andersona ale prawda tak że odegrał dość znaczącą rolę nawet w pierwszym sezonie kiedy to został wyróżniony nagrodą "Złotego Dziecka" (czy coś w tym stylu) ... Anderson sam nie raz mówił że w United jest bardziej ofensywnym graczem niż za czasów gry w Porto ... niech SAF nie kombinuje tylko niech każdy gra na swojej nominalnej pozycji bo to jego przerabianie zawodników i wciskanie na siłę do składu weteranów jest delikatnie mówiąc męczące Re: Anderson - matys - 04-09-2009 10:53 bobsley napisał(a):Anderson sam nie raz mówił że w United jest bardziej ofensywnym graczem niż za czasów gry w Porto ...:shock: A nie na odwrót? E: I jeszcze cytat z RoM'a: Cytat:So come on Ando, let’s start scoring them when they count! Re: Anderson - Mata - 04-09-2009 10:58 bobsley napisał(a):Naniemu każdy daje czas, bo blokował go Ronaldo itd Wiadomo, że tak. Ameryki ani drogi do Indii nie odkryję (pzdr nmz :* ) ,że ludzie mieli go dosyć. Było to już wielokrotnie pisane w tematach meczowych, Portugalczyk gdy gra wręcz nie myśli. Jeśli ktoś miał odejść latem ludzie wymieniali właśnie Naniego. Po okresie przygotowawczym i meczu z CFC nie da się wyobrazić lewego skrzydła bez niego. Szybko się to zmienia, oj szybko. W tym przypadku dla dobra klubu jak i piłkarza Nani ogarnął się i zaczął być ważnym ogniwem zespołu. Któż przypuszczał w maju czy czerwcu,że tak będzie, temu konia z rzędem. bobsley napisał(a):3 sezon Andersona ale prawda tak że odegrał dość znaczącą rolę nawet w pierwszym sezonie kiedy to został wyróżniony nagrodą "Złotego Dziecka" (czy coś w tym stylu) ... Ale czy widać jakieś postępy czynione przez Brazylijczyka od tamtego czasu? Ostatnio wyglądał na zagubionego. Mecze w których grał nie należały do najlepszych w jego wykonaniu. Stąd widok Andiego na trybunach. bobsley napisał(a):Anderson sam nie raz mówił że w United jest bardziej ofensywnym graczem niż za czasów gry w Porto ... Ofensywny pomocnik z niego to był w FC Porto. U nas działa i to ostro ale głównie w defensywie. Umiejętności to on ma wielkie, wygląda tylko jakby był zablokowany. Cóż, może przydałby się mu psycholog ![]() Re: Anderson - bobsley - 04-09-2009 12:45 Cytat:Umiejętności to on ma wielkie, wygląda tylko jakby był zablokowany. Cóż, może przydałby się mu psycholog Ciekawe po czym zaobserwowałeś że się zablokował?? W meczu z CFC nawert nie byl na ławce a w w lidze wystąpił tylko w meczu z Burnley ale SAF wystawił go na skrzydle bo przecież Giggs to nadzieja środka drugiej linii ... :/ Ogólnie SAF na siłę wrzuca weteranów do składu, przykład Neville :/ Cytat:Ofensywny pomocnik z niego to był w FC Porto. U nas działa i to ostro ale głównie w defensywie. To wiem bo nie raz mówił że SAF wymaga od niego trochę innej gry, bardziej w defensywie ![]() |