![]() |
Nani - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Nani (/showthread.php?tid=44) |
Re: Nani - dsw_MUszyna - 09-08-2009 23:13 pan_opticum napisał(a):Czesław, kurwa!fidain napisał(a):Kurde rozgryzłeś mnie - muszę się tak dowartościowywać w internecieBo "mam tak samo jak ty" jak śpiewał Czesiek Niemen. trochę szacunku dla wielkiego artysty. W wielu tarapatach byliśmy i z tych wyjdziemy. Ja też mam dosyć Roo na skrzydle, ale w kryzysowych meczach korona mu z głowy nie spadnie, jeśli poharuje jeszcze dla drużyny. Zawsze można na skrzydło wpuścić Fabio. Myślę że by sobie poradził lepiej od Tosicia. Matys: mój błąd, poprawiłem ![]() Re: Nani - matys - 09-08-2009 23:24 dsw_MUszyna napisał(a):Czesław kurwa!Nie dałeś przecinka i wyszło, że Czesław, to kurwa. Re: Nani - panopticum - 10-08-2009 09:48 No, trochę szacunku dla artysty. Ja myślę że jeżeli Nani wypadnie na dłużej, szansę może dostać też Obertan. Niby pierwszy rok na aklimatyzację, ale może zaskoczy pozytywnie. Re: Nani - RedLucas - 10-08-2009 10:17 pan_opticum napisał(a):No, trochę szacunku dla artysty. Problem tylko, że Obertan ma być zdolny do gry dopiero w październiku :/ Re: Nani - Chudy - 10-08-2009 10:18 Tylko że pan Obertan pauzuje do października, no chyba że Nani faktycznie będzie pauzował baardzo długo. Szanse na pewno dostanie Valencia, ciekawe co z tego będzie... Re: Nani - panopticum - 10-08-2009 10:31 Nie wiedziałem że ta jego głupia kontuzja wymaga tak długiej rehabilitacji. Re: Nani - RedLucas - 10-08-2009 14:15 <a class="postlink" href="http://www.skysports.com/story/0,19528,11667_5483393,00.html">http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 93,00.html</a> No i prawdopodobnie skończy się na strachu, uff ![]() Re: Nani - Adis - 10-08-2009 14:33 Całe szczęście, no ale niech sobie nawet nie żartuje o występie w meczu z Liechtensteinem. ![]() Re: Nani - sir_matt - 23-08-2009 14:13 O i proszę Nani zaczyna nam się ogarniać ![]() Re: Nani - Mata - 23-08-2009 14:36 Od początku okresu przygotowawczego wręcz miażdży. Komu jak komu ale odejście Ronaldo na pewno pomogło Naniemu. Mniejsza konkurencja , dużo gry i już teraz mamy zadowalające efekty. Piękny gol w meczo o CS z Chelsea, dobra gra z Birmingham , zaś wczoraj dał koncert gry. Gwarantuje on nam niekonwencjonalne zagrania, wczorajsza asysta przy golu Owena cudowna. W między czasie mógł pauzować dość długo ale jak dobrze wiadomo skończyło się tylko na strachu. Nani robi różnicę. Re: Nani - Lukas - 23-08-2009 19:33 Zgadzam się z poprzednikami. Nani już w pre-season prezentował się bardzo solidnie a teraz w lidze tylko potwierdza niesamowitą formę. Nie ma już teraz głupich, niepotrzebnych dryblingów i łatwych strat, aż miło patrzy się na jego grę. Jest to obecnie nasz najlepszy skrzydłowy i cieszę się że w sondzie oddałem głos na pierwszą pozycję 8-) Kto wie, może rzeczywiście wyjdzie na to, że obietnica Naniego o tym, że dzięki niemu zapomnimy o Ronaldo będzie spełniona :? Re: Nani - RedLucas - 12-11-2009 09:57 Cytat:Pomocnik Manchesteru United, Nani zdradził, że jego szkoleniowiec - Sir Alex Ferguson jest bardzo skomplikowanym człowiekiem i nie dotrzymuje obietnic. No to się chyba pożegnamy z Portugalczykiem. Fakt, Fergie mu zadanie nie ułatwia, lecz on nie ma prawa użalać się nad tym w mediach. Re: Nani - Mata - 12-11-2009 10:27 A co takiego powiedział, że ma odchodzić ? :/ Re: Nani - RedLucas - 12-11-2009 12:16 Wątpię, żeby Fergusona ucieszyła taka wypowiedź... Re: Nani - branka - 12-11-2009 12:46 Albo posiedzi dyscyplinarnie abo wreszcie wyleci - nie ukrywam, jedno i drugie by mnie cieszyło. Wiem, ze to nasz gracz, ale ja go po pprostu nie trawię i nigdy trawić najwyraźniej nie będę. W każdym razie na pewno usłyszy cos od Fergiego za taki wywiad. W ogóle wypowiedź godna Teveza:/ Chyba to normalne, że jak grają słabo to sie trener drze albo chociaz podnosi głos, jak mu sie to niepodoba to niech zostanie modelem. |