Manchester United Supporters Club PL - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Manchester United Supporters Club PL (/showthread.php?tid=524) |
- Ciampel - 06-05-2008 14:07 Jakoś mu pomogę, już moja w tym głowa Swoją drogą zobaczcie tutaj. Prezes mówił o tym fanklubie tak chyba bez przekonania, a tu proszę - trzy lata minęły i MUSC PL już oficjalnie - Fred The Red - 06-05-2008 14:14 Hirek Wrona też chcę zbudować w polsce Fan Klub, który będzie pod patronatem manutd.com i One United. Nie wiem co on tam planuje, ale może warto by było jakoś wykorzystać go? Na pewno w jakiś sposób mogłby pomóc ze swoimi znajomościami i pomysłami co? - Pejter - 06-05-2008 14:32 Hirek chce, żeby strona była pod patronatem klubu :wink: Odnośnie fan klubu to mu raczej chodzi o bazę użytkowników, żeby przekonać klub do wsparcia strony. A z tego co wiem to ktoś już z "ekipy spotkaniowej" się z nim kontaktował i ma się pojawić kiedyś na spotkaniu. Aaa, mam jeszcze takie pytanie. Na co konkretnie będzie przeznaczana kwota 30 zł / reszta ze 180 zł? - Fred The Red - 06-05-2008 14:34 Na legitkę i cuksy. To miło, że był jakiś kontakt :wink: - ShadowWinter - 06-05-2008 14:52 Fred The Red napisał(a):Hirek Wrona też chcę zbudować w polsce Fan Klub, który będzie pod patronatem manutd.com i One United. Nie wiem co on tam planuje, ale może warto by było jakoś wykorzystać go? Na pewno w jakiś sposób mogłby pomóc ze swoimi znajomościami i pomysłami co? Z Hirkiem jesteśmy w ścisłym kontakcie, nie będą to dwa oddzielne projekty- możecie być spokojni. - ShadowWinter - 06-05-2008 14:57 Pejter napisał(a):Aaa, mam jeszcze takie pytanie. Na co konkretnie będzie przeznaczana kwota 30 zł / reszta ze 180 zł? Proszę, te 30 PLN tak jak w wypadku: Kod: Osoby niepełnoletnie (składka roczna 30 PLN): - Pejter - 06-05-2008 17:40 Już się roo1410 pytał, ale proszę o dokładne wyjaśnienie poniższej kwestii najlepiej przez Prezesa albo kogoś "ważnego" i dobrze się znającego :wink: Mam taką sytuację jak roo1410. W czerwcu kończę 18 lat. Chciałbym mieć od razu wykupione One United na przyszły sezon z możliwością wyjazdów na mecze. Co w takim wypadku zrobić? - roo1410 - 06-05-2008 19:57 Cytat:Mam taką sytuację jak roo1410. W czerwcu kończę 18 lat. Chciałbym mieć od razu wykupione One United na przyszły sezon z możliwością wyjazdów na mecze. Co w takim wypadku zrobić?Wysyłasz deklarację wypełnioną przez ciebie i Twojego opiekuna i wpłacasz 180 zł. A potem jak dostaniesz DOWÓD OSOBISTY to wypełniasz deklarację na Siebie (swój dowód) i wysyłasz ją. I wtedy będziesz mógł jechać na mecz z MUSC PL. Ja tak robię. - Stojkovic - 06-05-2008 20:04 Czyli wszystko tak jak ci Pejter tłumaczyłem - ShadowWinter - 06-05-2008 21:51 Cytat:Mam taką sytuację jak roo1410. W czerwcu kończę 18 lat. Chciałbym mieć od razu wykupione One United na przyszły sezon z możliwością wyjazdów na mecze. Co w takim wypadku zrobić? Dokładnie tak jak napisał kolega: roo1410 napisał(a):Wysyłasz deklarację wypełnioną przez ciebie i Twojego opiekuna i wpłacasz 180 zł. A potem jak dostaniesz DOWÓD OSOBISTY to wypełniasz deklarację na Siebie (swój dowód) i wysyłasz ją. I wtedy będziesz mógł jechać na mecz z MUSC PL. Ja tak robię. Bo jak się nie mylę to z nim mailowałem... padało takie pytanie przez kontakt MUSC PL. Cytat:WIec to nie jest tak, ze pesel nic nie mowi, bo mowi wszystko Smile Pytanie tylko po cholere nam taka wiedza Smile PESEL mówi bardzo dużo i dlatego go weryfikujemy. Skoro ja nie boję się odpowiadać przed Sądem to dlaczego ja mam nie traktować kogoś z lekką nuta kontroli. Traktujmy się poważnie i tyle - Seki - 07-05-2008 12:02 Ciampel napisał(a):Jakoś mu pomogę, już moja w tym głowa hehe stare czasy faktycznie i jesze widze tam mój pierwszy nick Manchesterowiec Faktycznie obawy były, bo w Polsce cos takiego zorganizować to jednak troche roboty, a ludzie mimo wszystko nie chętni są do wydawanie pieniędzy Jak to ktos napisał "wole sobie kupic koszulke MU niz jezdzic na mecze itp" to narty :] Na tą chwile dostalismy już 9 deklaracji Wiec jak na początek całkiem nieźle tym bardziej ze był długi weekend w miedzy czasie - marcelo - 07-05-2008 14:33 Ja mam troszke inną sytuację jak koledzy pytający wcześniej.Otóż kończe osiemnaście lat pod koniec września, a na razie zdecydowałbym sie raczej na rejestracje jako osoba niepełnoletnia, tj. za 30 zł (głownie ze względów finansowych). Dobrze rozumiem, ze za pięć miesięcy nie będę muszę dopłacać 150 zł? - roo1410 - 07-05-2008 14:36 marcelo napisał(a):Dobrze rozumiem, ze za pięć miesięcy nie będę muszę dopłacać 150 zł?z tego co wiem nie bedziesz musiał bo w dniu złożenia deklaracji jestes niepełnoletni. - WoLaK - 28-05-2008 09:04 Ile deklaracji już wpłynęło ? - Wojtek3 - 28-05-2008 21:30 Ok 50 deklaracji + poprzedni uczestnicy czyli jest nas ok 100 na chwile obecna co jest wysmienita liczba |