![]() |
Jak spisują się byłe Diabły? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Jak spisują się byłe Diabły? (/showthread.php?tid=85) |
Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Lasq - 30-06-2009 16:06 Tevez chyba jeszcze przez jakieś 7 godzin jest ![]() ![]() Re: Jak spisują się byłe Diabły? - matys - 30-06-2009 16:09 A nie do 30 maja? Re: Jak spisują się byłe Diabły? - BartiMU - 30-06-2009 16:14 fidain napisał(a):Chociaż nie wiem czy kontrakt jest do 30 czy włącznie z 30 Włącznie do 30 ![]() matys napisał(a):A nie do 30 maja? Absolutnie nie ponieważ okenko transferowe zaczyna się 1 lipca ![]() Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Lasq - 30-06-2009 16:15 Google twierdzi, że nie: <a class="postlink" href="http://www.google.pl/search?q=Tevez+contract+30+June&hl=pl&lr=&safe=off&start=0&sa=N">http://www.google.pl/search?q=Tevez+con ... art=0&sa=N</a> ![]() Re: Jak spisują się byłe Diabły? - matys - 30-06-2009 16:46 BartiMU napisał(a):Absolutnie nie ponieważ okenko transferowe zaczyna się 1 lipcaNo i co z tego? Nie może mu się wypożyczenie skończyć poza oknem transferowym? Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Chudy - 30-06-2009 18:02 może wszystko zależy od umowy. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Tomek91 - 04-07-2009 12:30 Cytat:- Ferguson wciąż wierzy, że będę grał w przyszłym sezonie w United. Myśli, że wrócę – mówi Tevez. A temu jeszcze mało. Jak tak dalej pójdzie to za jakiś czas ktoś napisze książkę, w której będą wszystkie zażalenia Teveza. Czy on nie wie, gdzie są jakiekolwiek granice przyzwoitości? No ile można rozpaczać i skarżyć się gazetom na wciąż ten sam temat? Mam nadzieję, że to jego ostatnia taka wypowiedź pod adresem Fergusona. E: źródło "The Mirror" Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Adis - 04-07-2009 12:34 Jeśli to są rzeczywiście jego słowa, to nawet nie ma sensu tego komentować. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Foster - 05-07-2009 11:03 Cytat:Jeżeli zagram dla Manchesteru City, to nie sadzę, by kibice United odczuwali, że jestem zdrajcą - powiedział Tevez. - Muszą pamiętać, że o ile mi wiadomo zostałem wyrzucony z klubu i teraz przestudiuję najlepsze oferty. Cała sytuacja jest następstwem tego, że nie mogłem już dłużej znieść mojej sytuacji w Manchesterze United.Śmiech na sali... Mam nadzieję, że gdy Carlos "Prawdziwy Czerwony Diabeł" :lol: Tevez pojawi się na Old Trafford w koszulce City zostanie godnie przywitany :twisted: Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Miko - 05-07-2009 12:10 Ostatnio zamiast trenować przed nowym sezonem aby mógł mieć iluzoryczne szanse na bramkę przeciw United, to on się bawi w piłkarza "Diabeł z ości", któremu stałą się krzywda. Oczywiście, że kibice mu wybaczą, do tego nawet się ucieszą jak sobie pokrzyczy do Fergiego, na pewno Carlito. 8-) Re: Jak spisują się byłe Diabły? - panopticum - 05-07-2009 12:18 No kurde, to że przejdzie co City to jeszcze da się wybaczyć. Ale obrzucanie gnojem sir Alexa... Chyba go posrało. Może ci co zakłócali przemowę Fergusona też to przełkną, ale czas pokazał jak ciężkimi frajerami są. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Kula - 05-07-2009 13:57 Tylko, się teraz misie gdzieś pochowały po dziurach. Choć jeszcze dwa dni temu u nas na SB czytałem, że ktoś za nim tęskni...ale to zrozumiałe jak się nie ogląda spotkań tylko Taniec z Gwiazdami Re: Jak spisują się byłe Diabły? - sebos_krk - 05-07-2009 15:07 Teraz trzeba docenić styl w jakim pożegnał się z klubem i Fergusonem Cristiano Ronaldo. Widać, że niektórym brakuje klasy. Szczególnie Argentyńczykom. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Adis - 05-07-2009 17:34 komentarz z redcafe.net bardzo trafiony: He must have lost that dummy ... ![]() He really needs it at the moment. Powinien już rzeczywiście skończyć. :roll: Re: Jak spisują się byłe Diabły? - matys - 06-07-2009 12:21 Cytat:Cristiano Ronaldo made a flying visit to Manchester to say goodbye to his old boss Sir Alex Ferguson. A tak, w przeciwieństwie do Czerwonego Diabła Teveza, zachował się zdrajca Cristiano Ronaldo. |