Redcafe.pl - Manchester United Forum
Liga Klubowa 4v4 - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Haxball (/forumdisplay.php?fid=43)
+----- Dział: Reprezentacja Redcafe (/forumdisplay.php?fid=40)
+----- Wątek: Liga Klubowa 4v4 (/showthread.php?tid=1140)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Re: Liga Klubowa 4v4 - Roxanne - 13-09-2011 17:36

Foster napisał(a):Proponuję wymianę Wiewiór <--> Wróg - jak się na to zapatrują wszyscy kadrowicze, pani kapitan i sami zainteresowani?

Pozwólcie, że wstrzymam się do końca z moją wypowiedzią, bo sama jeszcze nie wiem, co mam odpisać.

Najpierw chciałabym usłyszeć komentarz na ten temat od każdego mojego podopiecznego. Jeśli nie tutaj, to słucham na gg/fejsbuku. Tylko na prawdę proszę o wypowiedzenie się w tej sprawie, bo zależy mi na Waszym zdaniu na ten temat.

Dodatkowo chciałabym poprosić zarówno Wiewa jak i Wroga o nie odpisywanie pod wpływem impulsu i o dokładnie przemyślenie sprawy. Wiew, wiem że wg Ciebie dużo rzeczy robię źle, ale pomyśl nad tym też pod innym kątem, okej?

Chcę aby Wasze wypowiedzi były w 100% przemyślane i zgodne z tym, co na prawdę myślicie.

Re: Liga Klubowa 4v4 - Intel - 13-09-2011 17:47

Mi termin piątkowy meczu pasuje jeszcze bardziej niż środowy (bo gramy z Benfiką, a i lekcje kończę o 16:00 i mało czasu miałbym dla siebie i na jakieś zadania), jeśli mogę się w Waszą wspaniałą dyskusję wtrącić.

Jeśli chodzi o wymianę - pozostaję obojętny, bo poziom sportowy RCB może podniósłby się, ale za to takiego Balotelliego to bym u nas nie widział jeśli chodzi o samą atmosferę.

Re: Liga Klubowa 4v4 - Kosma - 13-09-2011 17:54

Odnośnie terminu - wstrzymam się z odpowiedzią do następnej jego zmiany :mrgreen:

Re: Liga Klubowa 4v4 - kaka - 13-09-2011 18:34

Jeśli sam zainteresowany chce odejść to po co w ogóle prosić o opinie innych?
Z niewolnika nie ma pracownika. Jak się coś Wiewiórowi nie podoba i nie chce dalej grać w RCA to niech idzie.
Wróg to również wartościowy zawodnik, a atmosfera na pewno się oczyści.

Re: Liga Klubowa 4v4 - robaldo - 13-09-2011 18:57

Jak coś pasuje termin Wink

Re: Liga Klubowa 4v4 - Ruuuuuuuuuud - 13-09-2011 19:05

kaka napisał(a):Jeśli sam zainteresowany chce odejść to po co w ogóle prosić o opinie innych?
Z niewolnika nie ma pracownika. Jak się coś Wiewiórowi nie podoba i nie chce dalej grać w RCA to niech idzie.
Wróg to również wartościowy zawodnik, a atmosfera na pewno się oczyści.

100% racji, wydaje mi się, że jedyne pytanie w tej chwili to czy Wróg chce tej wymiany.

Re: Liga Klubowa 4v4 - Intel - 13-09-2011 19:14

Nawiązując do uwag Kaki i Ruuda - przecież teoretycznie ktoś może nie chcieć kogoś takiego jak Wiewiór w ekipie i chciałby mieć możliwość wpłynięcia na tę decyzję.

Re: Liga Klubowa 4v4 - Roxanne - 13-09-2011 19:21

Ruud, kaka - rozumiem Wasze uwagi w stu procentach. Mimo wszystko jednak chciałabym poznać opinie innych, zarówno członków RCA jak i RCB, aby wiedzieć jak sprawa się przedstawia w głowach poszczególnych osób. Wink

Czekamy przede wszystkim na to, co powie Wróg. Wink

Re: Liga Klubowa 4v4 - RedLucas - 13-09-2011 19:23

Ja nie mam żadnego "ale" co do tej wymiany. Piątek raczej pasuje.

Re: Liga Klubowa 4v4 - kaka - 13-09-2011 19:28

Intel napisał(a):przecież teoretycznie ktoś może nie chcieć kogoś takiego jak Wiewiór w ekipie i chciałby mieć możliwość wpłynięcia na tę decyzję
Wybacz Intel, nie pomyślałem o tym. Skoro nie chcesz "Wiewióra Balotelliego" to luz, twoje zdanie.
Ja jeszcze powiem na odwrót, nie będzie mi przeszkadzał Wróg w RCA Wink

Re: Liga Klubowa 4v4 - Kosma - 13-09-2011 19:37

A mi to wszystko zaczyna powiewać Smile
Fajnie się na to patrzy z lekkim dystansem ;] ;]

Re: Liga Klubowa 4v4 - Adis - 13-09-2011 19:39

Się porobiło. :kox:

Co do wymiany nie widzę przeciwwskazań, po co się męczyć.

Re: Liga Klubowa 4v4 - Roxanne - 13-09-2011 19:40

Kris1908 napisał(a):A mi to wszystko zaczyna powiewać Smile

Czyli coś w stylu... "Ja to rozumiem, ja to szanuję, ale gówno mnie to obchodzi" ? <niesforny>

Re: Liga Klubowa 4v4 - mucha - 13-09-2011 19:41

Jesli Wiewiór ma się zachowywać tak jak sie zachowuje to nie mam nic przeciwko wymianie.

Re: Liga Klubowa 4v4 - Kosma - 13-09-2011 19:43

Roxanne napisał(a):Czyli coś w stylu... "Ja to rozumiem, ja to szanuję, ale gówno mnie to obchodzi" ? <niesforny>
Ty dobrze wiesz, Rox, w jakim stylu - nie wtrącam się w sprawy, które mnie w sumie nie dotyczą Tongue