![]() |
Mało postów - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Mało postów (/showthread.php?tid=279) |
- Ciampel - 16-03-2007 09:01 Cytat:Ja bym w pi*du najlepiej to usunął, bo jak widze temat typu X czy Y albo jakies daremne skojarzenia to coś mnie strzela. Forum UNITED to forum o UNITED, ewentualnie typer Premiership i styka. Żadnych Grafik, wierszyków czy czegoś podobnego. Jestem tego samego zdania Wojtek, ale staram się traktować te działy jako inną rzeczywistość i rzadko tam zaglądam. Jeśli jest jakaś aktywność i ludzie chcą się bawić, to chyba nie ma co tego psuć, choć według mnie jedyny konkretny temat z tych wszystkich zabaw to "quiz piłkarski" i ewentualnie "kto to jest". Licznik tam nie idzie w górę, więc problemów w sumie i tak nie ma ![]() - Wojtek3 - 16-03-2007 20:43 Chcecie mieć najlepsze forum o UNITED to trzeba sie do tego stosować, oczywiscię, nie bede dalej drążył tego i komuś coś " kazał " bo nie mam prawa. Poprostu kiedy by był adminem, to nawet jeśli miała by sie zmieniejszyc liczba osób o 1/4 1/2 to bym usunął ten dział. W ogole nie adekwatny do tematyki forum... - Pejter - 16-03-2007 21:12 Wojtek - jedna uwaga: Na forum, które ty obecnie uważasz za najlepsze forum o United 1/3 postów jest napisana w dziale: "Bez licznika", w którym jest wiele gier i zabaw oraz tematy w stylu: "Nocne pogaduchy", które ja uważam za totalne nieporozumienie... Nie chcę się jednak spierać o to, czy tam powinny być takie, czy inne tematy, bo nie o to chodzi. Z mojej strony mogę zagwarantować jedynie, że tematy z zabawami nigdy nie były, nie są i nie będą moim priorytetem i nie w tym kierunku upatruję rozwoju forum. P.S. Troszeczkę zeszliśmy z tematu. - Wojtek3 - 16-03-2007 21:14 Pejter napisał(a):Wojtek - jedna uwaga: Na forum, które ty obecnie uważasz za najlepsze forum o United 1/3 postów jest napisana w dziale: "Bez licznika", w którym jest wiele gier i zabaw oraz tematy w stylu: "Nocne pogaduchy", które ja uważam za totalne nieporozumienie... A czy ja kiedyś nie powiedziałem, że tamto też mi sie nie podoba ? ![]() - Zashi - 30-04-2007 18:52 Przed chwila troche pogadalem na gg z aveko i mu wygarnalem, ze nie pisze ostatnio. Powiedział, ze nie obiecuje, ale postara sie wrocic do pisania. I tak ma byc ![]() Kazdy zgarnie 2-3 znajomych i tak sie bedziemy rozrastac. - Stojkovic - 30-04-2007 18:58 To jest dobra myśl ale pod warunkiem, że takie osoby nie będą sezonowe. Popiszą tydzień a potem cicho-sza. Ja reklamowałem już nasze forum parę razy i nakłaniałem do pisania. Niestety, większość jest zachwycona bajerami na DP... będą musieli umrzeć nienawróceni... szkoda. - Wojtek3 - 30-04-2007 19:05 Dokładnie, zresztą wiele osób pisze na forum, jednak wpada raz na tydzien szkrobnąć posta tylko w typerze np. Gracek, Seki itp ![]() becks15 pisze na MS, Maryc juz nigdzie nie pisze, Dev czasem wpadnie na MS, Eric za granicą, Diabeł nie pisze, ekipa sie posypała, ciężko... - Gracek_11 - 30-04-2007 19:32 Wojtek3 napisał(a):Dokładnie, zresztą wiele osób pisze na forum, jednak wpada raz na tydzien szkrobnąć posta tylko w typerze np. Gracek Eee no ziomek tutaj sie z Tobą nie zgodzę :wink: Miałem okres zwątpienia, ale dawno minął i na tyle na ile mi czas pozwala wpadam coś napisać. Staram sie to robic codziennie, czasami wiadomo nie da rady, ale uważam, że ponownie zaczynam pisać tak jakbym sam tego chciał 8) - Zashi - 01-05-2007 08:52 Szkoda, ze duzo osob pisalo tylko jakis czas. Oto oni: - Red - Skull - Aveko - Ramone - maryc - David7 - Andre770 - mich_gier963 - nervix - Aconiewolno - Roy_v_beck - mATT - besty - Farmer16 - Fred The Red - redbox - Corey ...i jeszcze duuzo osob. Moze zrobimy akcje i kazdy napisze do kogos na gg zeby wrocił. Zobacze o ile wiecej by nas bylo. :roll: - Stojkovic - 01-05-2007 08:53 Z Redem nie wiem co jest... mATT raczej pisał już nie będzie. Co do reszty to do zadnego prawie próćz tych 2 wymienionych nie mam gg... - Grzeho - 01-05-2007 08:55 Stojkovic napisał(a):Z Redem nie wiem co jest... mATT raczej pisał już nie będzie. Co do reszty to do zadnego prawie próćz tych 2 wymienionych nie mam gg... Ale chyba wiekszosc z nich ma w swoich profilach gg zapisane. Wiec mozna by bylo poszukac. Warto sprobowac. - Zashi - 01-05-2007 08:57 W profilach wiekszosc zostawila nr gg. Ja narazie napisalem do Reda i besty`ieg, ale na pewno napisze jeszcze do kogos. Wczoraj juz z aveko gadałem. - Stojkovic - 01-05-2007 08:58 W sumie racja, można spróbować, to napewno nie zaszkodzi. - Wojtek3 - 01-05-2007 08:59 Zashi napisał(a):W profilach wiekszosc zostawila nr gg. Ja narazie napisalem do Reda i besty`ieg, ale na pewno napisze jeszcze do kogos. Wczoraj juz z aveko gadałem. No besty to na pewno wróci nie ma co :lol: Ja sie moge spytac brata jak co.... - man utd fan - 01-05-2007 08:59 Zapoznałem się z Vitoldem on zastanowi się czy powróci na forum rozmawiałem też z Malutsonem i powróci na forum.Oczywiście nie znałem ich ale nawiązałem kontakt aby powrócili.Porozmawiam jeszcze z kilkoma osobami których nie znam aby powrócili na forum :wink: . |