Co sądzisz o ... WolaKu? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Co sądzisz o ... WolaKu? (/showthread.php?tid=388) |
- KanT - 23-03-2007 14:05 Pomimo tego, że ostatnio rzadko bywam na forum, moja o marcelo istnieje i jest bardzo pozytywna :wink: . Forumowicz aktywny, piszący mądre posty - jednym słowem zna się na rzeczy :wink:. Oby tak dalej Marcelo! - Ciampel - 27-03-2007 19:18 Seki! Zajeb*sty koleś. Nie dość, że ma kuźla na punkcie UNITED i Legii (co jest oczywiście wskazane), to w dodatku lubi PROSTO, HH i wiele innych aspektów, które i ja darzę sympatią. Na starym forum był jedną z najbardziej obeznanych i aktywnych osób, teraz co prawda nieco mniej go widać, ale liczę, że niebawem to się zmieni. + za vlepy i podjęcie się akcji "Flaga MUSC Poland" :!: - KanT - 27-03-2007 19:53 Seki - Co prawda nie znamy się dobrze, ale z naszych małyych rozmów wynika, że to spoko ziomek. User na +, chociaż bardzo dużo nie pisze. P.S - wciąż ci kase wisze - Gracek_11 - 27-03-2007 20:26 Seki- pozdro ziombo 8) Jak nie ogladam meczu w TV to gdy tylko Seki zmienia status wiem co się dzieje na boisku- bo jest goooooool, albo k**wa :wink: Bardzo obeznany w wielu tematach, można powiedzieć, że fanatyk. Już bardziej zaawansowany "wyjazdowicz". Naprawde wielkie plusy + + + 8) - Kuba_^^ - 27-03-2007 20:38 Seki - szkoda, że obecnie tak mało pisze, bo jeszcze kiedyś nie wyobrażałem sobie forum bez niego. Można powiedzieć, że bardzo wyluzowany koleś, ma chyba jeszcze większego fioła na punkcie United niż ja 8) :lol: Jeździ na wyjazdy z naszym zespołem, co tylko to potwierdza, że jest wielkim fanem MUFC - Valverde - 27-03-2007 22:59 Z opóźnieniem: Marcelo - znam tylko po postach, jednak mogę z nich już coś wywnioskować. Mianowicie, bardzo inteligentny chłopak, który ładnie potrafi wyrazić swoje zdanie, a ja do tego przywiązuje dużą wagę. Oczywiście jak najbardziej na + Manchesterowiec czy tam Seki: Jak najbardziej spoko ziomek, chociaż forum trochę olewa ;> Bliżej też go nie poznałem, może to się z czasem zmieni... Też +, chociaż taki mały "-" za rzadkie odwiedzanie tego forum - marcelo - 28-03-2007 15:16 Seki - niestety mogę wyrazić swoja opinię o nim tylko na podstawie jego postów, ale i tak będą same pozytywy. Widać, że ma bardzo duże pojęcie o Manchesterze, ale posiada także dużą wiedzę na inne tematy. Przez opisywane przez niego meetingi widać jego wielkie przywiązanie do United. Pamietam go jeszcze ze starego forum, wtedy pisał niezwykle duzo postów, chociaż wtedy była ekipa, co pisała przecież postów tysiące. Teraz pisze trochę mniej, ale i tak jest userem w miare aktywnie uczestniczącym w życiu forum. Ogólnie duży "+" - Wojtek3 - 28-03-2007 15:25 Seki, Sexuła, Pijus, Sterowiec i wiele wiele innych 8) - ziomek do melanży, UNITED, poza tym jak brat. - Stojkovic - 28-03-2007 17:41 Seki? - No to jest jeden z największych ziomów (ale plaszczaki daje na ryja jak popije ) no i z Wojtkiem szaleją zawsze. Dziara United na ciele i duszy! Swojak i musze powiedzieć, że zawsze miło z nim sie spotkać - Guest - 28-03-2007 23:28 Nie wiem czy mam prawo, ale się wypowiem. Sekiego znam z innego forum i nie ma u mnie najlepszej opinii. Czemu? Ano temu, że baardzo często pisze o swoich przeżyciach z alkoholem. Jak to na fazie był na Legii, jak to pił we Frencji itd. Nie imponuje mi to, za co pewnie Seki mnie zjedzie. Ponoć fan United, chociaż nigdy nie miałem 'przyjemności' z nim dyskutować. Coś tam sobą reprezentuje, ale dla mnie nie jest nikim wyjątkowym. :] Seki-> OMG mally widać że masz jakies kompleksy :lol: - Zashi - 29-03-2007 16:20 Manchesterowiec jest człowiekiem, ktory lubi miec inne zdanie niz ja Jest fanem Legii, a ja Lecha wiec w sprawach Orange Ekstraklasy wiele nas rozni. Ogolnie z forum fajny gosc... - Pejter - 29-03-2007 16:35 Seki to zapalony fanatyk Diabłów, który bardzo mi imponuje przywiązaniem do MU. Jego wypowiedzi na forum są zazwyczaj mądre, przemyślane. Imponuje mi wiedzą o MU, większą od większości z nas. Mało jednak pisze na forum. Mógłby się bardziej przyłożyć. - Mates - 29-03-2007 18:38 Seki - koleś po prostu niesamowity... W moich oczach jeden z większych fanów United jakich spotkałem Ma fioła na punkcie piłki nożnej, nie mówiąc już o UNITED Zajebiście się z nim gada nie tylko na gg, na zjazdach ( xD ). Bardzo wyluzowany i lubi się dobrze bawić Nie wiem jak wygląda jego "praca" na tym forum, ale na inne wniósł bardzo wiele... duży plus Pozdrawiam... - ziomo - 30-03-2007 13:23 SEKI-User który często i w miarę możliwości wyjeżdża na mecze MU w Anglii.Jednak tera zza często nie pisze na forum.Myśle jednak że niedługo przyłoży się do pisania na forum.+++za wiedzę o MU - Ciampel - 03-04-2007 12:44 Wojtek3 8) Z Wojtkiem stale utrzymuje konakt, zdarza nam się też pogadać na tematy inne niż UNITED. Spora wiedza na temat MU i futbolu, zawsze wielkie zaangażowanie we wszelkie akcje podejmowane na forum, prowadził już kilka typerów. Nie muszę chyba pisać, jak był wśród nas aktywny, a wszystko wskazuje również na to, że ma zamiar wrócić do dawnej formy. |