Redcafe.pl - Manchester United Forum
Jak spisują się byłe Diabły? - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: Jak spisują się byłe Diabły? (/showthread.php?tid=85)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Chudy - 06-07-2009 15:22

Na początku byłem strasznie wkurzony na Ronaldo, lecz jednak teraz tak patrząc bez zbędnych emocji. Trzeba docenić jego klasę, nie zapomina o United, i dobrze mówi o byłym klubie podkreślając jak ważni byli dla niego kibice czy Ferguson.

Swoją drogą jeden z nie wielu piłkarzy z którymi zdecydował się Ferguson na wspólny posiłek.

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Kwas - 06-07-2009 19:23

Zawiodłem się na Tevezie, straciłem do niego cały szacunek. Byłem za jego pozostaniem, liczyłem że United przedstawią mu ofertę kontraktu tak się rzeczywiście stało. Ale ten odmówił. Bardzo żałowałem, lubiłem tego zawodnika, ale to co ostatnio wyczynia w mediach to jakiś kabaret.

"Muszą pamiętać, że o ile mi wiadomo zostałem wyrzucony z klubu"
Czy to jest normalne? O ile mi wiadomo nie ma on żadnych problemów zdrowotnych, nie ma zaników pamięci, a mimo to chrzani takie głupoty.

"Zanim Berbatow trafił do Manchesteru mówił mi: „Będziesz pierwszym napastnikiem, więc spokojnie”. Okłamał mnie! Dlatego nie wrócę do United."
Jeśli SAF tak naprawdę powiedział to nie ma powodu, aby wyciągać na wierzch takie brudy... Niech to zachowa dla siebie, a nie żali się prasie i kamerom jaki to on pokrzywdzony. Swoją drogą boisko zweryfikowało formę obu panów. I nie ma co się dziwić, że Ferguson stawiał na Bułgara.

Jestem strasznie zniesmaczony jego zachowaniem, tylko kompromituje siebie tymi wypowiedziami. Niech zamilknie i się już na ten temat nie odzywa, bo na razie ma z tym duży problem.

Trochę szacunku.

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - sebos_krk - 09-07-2009 17:07

Jak ktoś nie widział końcówki (przynajmniej mi się zdaje, że końcówki) prezentacji Cristiano to warto się trochę pośmiać.
[flash=435,344]http://www.youtube.com/watch/v/llRmraMrmRk[/flash]
30 sekunda filmu i kultowe już: "Ja nie do Ronaldo, ja tylko po klapek przyszedłem" :lol:

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - radzio - 10-07-2009 10:34

sebos_krk napisał(a):Jak ktoś nie widział końcówki (przynajmniej mi się zdaje, że końcówki) prezentacji Cristiano to warto się trochę pośmiać.

Toż to wyglądało prawie jak jakaś corrida Big Grin

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Lasq - 13-07-2009 20:59

<a class="postlink" href="http://tinyurl.com/m4nrbq">http://tinyurl.com/m4nrbq</a>

Carlos Tevez oficjalnie w Manchesterze City. Czekamy na derby! Ciekawe jak Old Trafford go przywita. Oby mnie nie zawiedli Big Grin

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - panopticum - 14-07-2009 13:53

His neck scars prove he's lost his head,
Tevez,Tevez,
he'll never get a sexy bird,
Tevez,Tevez,
you ugly twat you argy cunt,
they've sewn your head on back to front,
Carlos Tevez, Herman Munster's head.

Wink

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Adis - 14-07-2009 20:22

[Obrazek: nl4tpt.jpg]

[Obrazek: 1iza5e.jpg]
mufc.pl napisał(a):Tevez zaprzeczył także pogłoskom, że przechodząc do Manchesteru City ma zagwarantowane miejsce w składzie . - W każdym klubie musisz zyskać zaufanie kolegów i musisz ciężko pracować. Nie byłbym szczęśliwy, mając zapewnione miejsce w składzie. Jestem gotowy na walkę o nie.
Nie miałbym nic przeciwko, gdyby Adebayor(?), Robinho i Santa Cruz wygryźli go ze składu. Wink

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Tomassen - 15-07-2009 00:03

Już to zrobił Berbatow Tongue

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Kwas - 15-07-2009 00:06

"Nie byłbym szczęśliwy, mając zapewnione miejsce w składzie"

Ciekawe, ciekawe... A pomyśleć, że jeszcze niedawno zachowywał się tak, jakby miejsce w podstawowej jedenastce należało mu się z urzędu :roll:

Choć jeszcze jakiś czas temu życzyłem mu powodzenia, to teraz po tych wypowiedziach i wylewaniu żalów muszę zmienić swój pogląd.

Niepowodzenia w City <cwaniak>

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Tomassen - 15-07-2009 07:58

Dokładnie. Z resztą przypomina mi to trochę sytuację z United, po przyjściu Berbatowa. Gadanina, że walka o miejsce w składzie jest dobra, bo jest dodatkową motywacją i kicha Tongue

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - dsw_MUszyna - 15-07-2009 10:40

gustowna opaska na włosach.
pewnie mu matka wydziergała Big Grin
[Obrazek: z5960437O.jpg]

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - sebos_krk - 19-07-2009 10:26

Tevez na temat Fergusona...
Cytat:-Nie wiem, czy uścisnę mu rękę w tym sezonie
Jaki on jest czerstwy :roll: Nie wiem czy to pieniądze tylko tak niszczą ludzi, czy co.

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - matys - 19-07-2009 10:32

<hahaha> Ale pogroził Fergusonowi.

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Chudy - 19-07-2009 11:59

gościu mógł być legendą, a stał się z miejsca nikim.

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - panopticum - 19-07-2009 12:27

Za cienki jest na legendę.