![]() |
Spotkania kibiców - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Spotkania kibiców (/forumdisplay.php?fid=39) +--- Wątek: Spotkania kibiców (/showthread.php?tid=106) |
Re: Spotkania kibiców - Pier - 04-02-2009 17:25 DOLNY ŚLĄSK [WROCŁAW] W niedzielę o godzinie 17:00 mecz z WHU. Spotykamy się we Wrocławiu, wszystkich chętnych proszę o kontakt na gg 8509328, lub pw. Re: Spotkania kibiców - garret9 - 06-02-2009 16:18 To na 99% ja już się z kumplem będę tam kręcił od 14 - 15 bo myślę że dadzą derby THFC - Arsenal a ten mecz moze byc dobry, i jak życie pozwoli (są małe komplikacje) zostanę też na cały mecz Manchesteru, nie wiem czy zdołam.. Re: Spotkania kibiców - Pier - 20-02-2009 16:23 WROCŁAW/DOLNY ŚLĄSK W sobotę o 18:30 mecz United - Blackburn. Jest transmisja na C+ więc spotykamy się we Wrocławiu. Zapraszam wszystkich chętnych! Piszcie na gg: Pier 8509328, Leslav: 8629865 Re: Spotkania kibiców - dsw_MUszyna - 20-02-2009 17:21 KRAKÓW! z tego co widzę to jest na forum parę osób z Krk, lub tymczasowo w naszej ukochanej PRAWDZIWEJ stolicy pomieszkujących (m.in. studenci, jak i ja). Co byście powiedzieli na to aby rozpocząć nową, świecką tradycję wspólnego oglądania spotkań United przy piwku przy niemalże rodzinnej atmosferze (bądź co bądź jesteśmy ZJEDNOCZENI ![]() Na dobry początek może Inter - United, a później finał CC. Niestety na mecz z Blackburn nie będzie mnie jeszcze w Krk gdyż korzystam z ferii ![]() Re: Spotkania kibiców - mufan16 - 20-02-2009 20:10 Lucas napisał(a):Bydgoszcz? 8-) Jak Bydgoszcz to ja zawsze się pisze... Już spotykałem sie kiedyś w Multikinie na meczach, czy na Barce z fanami United... Szczególnie Barka- dobra atmosfera i myśle, że tam można próbować na LM z Interem. Po finale LM mam sentyment do tego miejsca ![]() Więc kto z BYDGOSZCZY niech się zgłosi. Może wspólnie coś ukulamy ![]() Moje gg jakby co: 5726630 Re: Spotkania kibiców - branka - 21-02-2009 10:36 Hej, Wrocław a na LM coś kombinujecie? Bo w Warce nie ma 'n'? Re: Spotkania kibiców - Pier - 22-02-2009 14:30 Branka-we wtorek chyba w warce. Mnie nie bedzie, ale wysle Ci na PW numer do Majkela, on ma byc. Edit: JEDNAK W "13"! Re: Spotkania kibiców - garret9 - 23-02-2009 21:34 Holly shit.. Nie przepadam za 13tka :| , jakos zbyt bilardowo sie tam czuję, co warka to warka 8-) , mam wrażenie ze oglądałem tam kiedyś LM, i to na "n sport" chyba.. Moze karne się tam jutro zapytać czy puszczają.. EDIT: dzisiaj kolo 18 bylem w Warce i mi Panna mówiła, iż : Owszem mają n sport jak sądziłem, leci LM na 100% ale... Zapytała mnie co chciałbym ogladać to mówie ze MU - Inter ;P a ona ze Chcieli puścić Arsenal... troche zamuliła ;P ale generalnie twierdzi ze sporo osób pyta o mecz Manchesteru i pogada z szefem zeby to jakos zalatwic, bo w sumie po co zamulac Arsenalem takze ja preferowalbym wybranie sie do warki, zmotam fanow Interu, LFC, Realu i innych bo takich mam znajomych i uderzamy :mrgreen: :mrgreen: no chyba ze nie bedzie miejsc, a rezerwowac nie ma sensu skoro nie jest pewne ze MU puszcza, jutro znów wpadne kolo 15 zapytać się co i jak bo mówiła że już na 100% będzie wiadomo, takze MUSC.pl w razie czego okupować warke żeby nie rozpanoszyli sie tam jacys rossoneri ;P <cwaniak> pozdr ![]() Re: Spotkania kibiców - branka - 23-02-2009 21:43 Nie wiem jak dla mnie to logiczne, że powinien lecieć Manchester - przecież gra najlepsza drużyna anglii z najlepsza drużyną Włoch, niech mnie nie rozśmieszają z czyms innym, jutro tam zadzwonie i powiem, dlaczego ma lecieć nasz mecz. Bo wolę tam oglądac niz w 13. Re: Spotkania kibiców - garret9 - 23-02-2009 22:07 branka napisał(a):jutro tam zadzwonie i powiem, dlaczego ma lecieć nasz mecz. powiało grozą ;P ale spoko myślę, że i tak się ugną, bo pewnie 90% ludzi którzy przychodzi pytać o wtorkową LM pyta o transmisje MU, także nie mają wyjścia :mrgreen: jeśli chcą zarobić :twisted: Ostatnio Warka zrobiła się trochę ala Pub Manchesteru United, co rusz zloty fanów, na meczach MU pub pełen, myślę, że dlatego się chcieli obronić, próbując zwrócić uwagę innych fanów... w tym kibiców AFC (jeśli tacy są we WRO ![]() Tyle że może być lipa z miejscami, bo prawdopodobnie zwali się tam sporo ludzi a rezerwacja to chyba koszt, jutro o 15 spróbuje zagaić zagadać etc. może uda się jakiś stolik, albo ławę wyszarpać bez płacenia <cwaniak> Re: Spotkania kibiców - branka - 23-02-2009 22:12 To daj tu na forum nam znać. Ja będę na 20 się wybierać do 13, ale jakby na stówe miał byc mecz w Warce to lecę tam. Brak miejsca mi nie przeszkadza, w Anglii w pubach zawsze mecze oglądałam na stojąco, no problem ![]() Re: Spotkania kibiców - garret9 - 23-02-2009 23:53 branka napisał(a):To daj tu na forum nam znać. Ja będę na 20 się wybierać do 13, ale jakby na stówe miał byc mecz w Warce to lecę tam. spoko, zostawię jakiegoś newsa.. im więcej kibiców united tym lepiej, bo nie ukrywam, że LM a szczególnie strefa pucharowa sprawia mi sporo nerwów ;P a wspólny doping zawsze dodaje energii :mrgreen: Cytat:Brak miejsca mi nie przeszkadza, w Anglii w pubach zawsze mecze oglądałam na stojąco, no problem Imponujące ![]() Co Anglia to anglia, kraj rozwinięty,szeroko pojęte równouprawnienie... te sprawy ;P w polsce jest cień szansy że widząc stojące dziewczyny facet z klasą się zachowa i choć zaproponuje miejsce ![]() ![]() Re: Spotkania kibiców - branka - 24-02-2009 00:04 W Anglii jest tak, że w pubach często jest mało miejsc siedzacych i jak sie schodzi duża liczba kibiców, to wielu stoi.W Man jak nie byłam na OT, to w pubach zawsze stałam, jak większość kibiców! Raz mi ustąpiono i to o dziwo w pubie City w Manchesterze, jak oglądałam Derby. Do meczu było z 10 min, nie mogłam nic znaleść z tv i wlazłam do pubu, który okazał się wlaśnie pubem City. Miałam koszulkę United i się głupio czułam, ale ktoś mi ustąpił miejsca, inny normalnie zagdał, ktoś tam troche zbluzgał, ale ogólnie było znośnie, mówili, że nie ma blisko pubu United bo jestem w takim rejonie, więc żebym oglądala z nimi. Tylko wkurzalo mnie to, że cieszyli się z remisu z nami i że bluzgali na naszych piłkarzy. Ale nie było wrogo zbytnio, po meczu normalnie pogadaliśmy jak ludzie. Ale tam było dużo ludzi z dziecmi nie jacyś kibole-oszołomy. A Achill regularnie oglądałam mecze z kolegami Fletcha, zawsze stawiali mi piwo, w tym roku tez tam jadę, więc znowu będe mieć pewnie przywileje ![]() W Anglii się fajnie ogląda, jest taka specyficzna atmosfera. Ale we wrocławiu w Warce też jest nieźle, jak leci mecz na telebimie. jak jest sporo kibiców to zawsze będzie atmosfera, obojętnie z jakiego kraju by nie byli. Rozpisałam się :oops: Jak zwykle jak mam sie uczyć... jutro ostatnia poprawka, więc mam nadzieję że z tej okazji Diabły wygrają(każda okazja dobra do wygranej... :roll: ). Re: Spotkania kibiców - garret9 - 24-02-2009 15:10 W Warce dziś usłyszałem jeszcze inną wersję ![]() prawdopodobnie jakiś szefo się tak wymądrzył, bo stwierdził, że będzie demokracja... Przed meczem jakieś głosowanie zrobią jaki puścić, czy Manchester czy Arsenal.. Myślę jednak, że manchester ma większe szanse ![]() Re: Spotkania kibiców - branka - 24-02-2009 15:14 JA zobaczę, to w sumie koło siebie, więc zachaczę o Warkę, zobacze ilu jest kibiców czego i pójdę do 13 jakby co. A na razie spadam na egzamin :twisted: |