![]() |
RED ARMY from POLAND - wyjazdy... - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: RED ARMY from POLAND - wyjazdy... (/showthread.php?tid=307) |
- Wojtek3 - 04-07-2007 18:25 Wróbel. napisał(a):Jakby ktos jechal na mecz to prosze sie odezwac na nr gg 1770572. Chetnie bym pojechal na jakikolwiek wlasnie w takim "swoim" ze tak to nazwe gronie. Jak zalatwisz bilety po normalnej cenie to ja juz moge teraz jechac na mecz. Manchester United - Inter Milan PYTANIE !?!? - Marshall - 16-07-2007 22:28 Witam Jestem nowy na forum i to moj pierwszy watek takze prosze o wyrozumialosc ![]() ![]() Bardzo ciezko jest zdobyc bilet na mecz, jednak na friendly mecz z mistrzem Wloch Inter Milanem jest to mozliwe. Chcialem sie zapytac Was fanow Manchesteru- czy warto pojsc na taki mecz?Czy ujrze takie gwiazdy jak Ronaldo, czy Scholes. Czy w meczach sparingowych jest jak w lidze polskiej, ze 80% zawodnikow to zmiennicy, nowe transfery itp.? Teraz najwazniejsze-przyznam, ze najbardziej interesuja mnie sprawy kibicowskie. Interesuje mnie czy na takim meczu bedzie komplet publicznosci?Czy bedzie goracy doping? Prosze o wyrozumialosc i bardzo dziekuje za odpowiedz. P.S. DO BOJU MANCHESTER W SEZONIE 07/08 ![]() - Zashi - 17-07-2007 11:20 Nawet jak United grałoby z druzyną z 8 ligi to bedzie duzo ludzi ![]() ![]() - Wojtek3 - 17-07-2007 23:15 Marshall napisał(a):Bardzo ciezko jest zdobyc bilet na mecz, jednak na friendly mecz z mistrzem Wloch Inter Milanem jest to mozliwe. Chcialem sie zapytac Was fanow Manchasteru- czy warto pojsc na taki mecz?Czy ujrze takie gwiazdy jak Ronaldo, czy Scholes. Czy w meczach sparingowych jest jak w lidze polskiej, ze 80% zawodnikow to zmiennicy, nowe transfery itp.? Teraz najwazniejsze-przyznam, ze najbardziej interesuja mnie sprawy kibicowskie. Interesuje mnie czy na takim meczu bedzie komplet publicznosci?Czy bedzie goracy doping? Prosze o wyrozumialosc i bardzo dziekuje za odpowiedz. Na mecz z Interem bilety beda w kasach, rok temu na meczu z Sevilla zostaly nawet wejsciowki, nie byl pelny stadion, na pewno zagraja zmiennicy ale takze gwiazdy, bo to ostatni spariing przed Premiership. Jesli chodzi o atmsfere to musze Cie zmartwic, na takie mecze prezychodza ludzie wlasnie chcacy zobaczyc Ronaldo w akcji, nie pospiewac. Takze na doping nie licz. A o bilet sie nie martw, bedzie na pewno... - Ciampel - 21-07-2007 12:36 Na wstępie, ligi polskiej do ligi angielskiej nie ma co porównywać. Mecz sparingowy na Wyspach, nawet z tak renomowanym zespołem, nie będzie mógł się umywać do spotkań ligowych. Zresztą mamy wakacje, sporo wycieczek i wśród publiczności zobaczymy pewnie wielu turystów, którzy wpadli na OT przy okazji, zwiedzając miasto. Jeśli chcesz sobie zedrzeć gardło, to zbieraj pieniądze na wyjazdy, Inter sobie odpuść, z kolei dla samego zobaczenia zawodników, stadionu, czyli wizyty w piłkarskim niebie warto się pofatygować 8) - Wojtek3 - 21-07-2007 16:56 1. Oczywiście należy się zarejestrować na stronie. 2. Wybieramy - Memberschip types. 3. Kilkamy na JOIN NOW. 4. Wybieramy Manage Memberschips 5. Zaznaczamy Adult ( Eire / Euro ) za 31 Ł i dodajemy " add to basket " + "purchase " 6. Dokonujemy zakupu poprzez opcję Check Out i wpisanie danych karty debetowej lub kredytowej. ISSUE NUMBER to 3 cyfrowy kod podany z tyłu po numerze z karty kredytowej 7. Zazanaczamy że zapoznaliśmy się z warunkami umowy Terms&Conditions 8. Klikamy na Finish. W ten sposob mozna dolaczyc do ONE UNITED. Wczesniej trzeba sie zarejestrowac i zalogowac na stronie. - Joanna - 09-08-2007 11:56 Wojtek3- opłata jest jednorazowa ? - EricRyan - 10-08-2007 08:12 joanna napisał(a):Wojtek3- opłata jest jednorazowa ?Opłata jest jednorazowa na cały sezon. - Wróbel. - 01-09-2007 10:46 Wybiera sie ktos do kijowa albo rzymu?? - Wojtek3 - 02-09-2007 00:47 Wróbel. napisał(a):Wybiera sie ktos do kijowa albo rzymu?? Prawdopodobnie do Kijowa, ekipa MUSCPL, wiecej info na forum manusite.pl/forum, tam zbieraja ekipe, mozliwe, ze zachaczymy o Rzym, najlepsza opcja, ja na Kijow sie nie pisze, z jednego powodu, nie ekscytuje mnie ta wyprawa, pozdro PS. Za niedlugo wyjazd na FCUoM ![]() POMOCY!!! - asiolka12 - 10-09-2007 23:23 Prosze o pomoc!! chcialabym zrobic mojemu chlopakowi niespodzianke i zabrac go na jeden z meczy Manchesteru.Moze wie ktos,gdzie kupic bilety za rozsadna cene i jaki mecz polecacie najbardziej(niestety nie orientuje sie za bardzo w pilce noznej:)dziekuje z gory za wyrozumialosc i pomoc. pozdrawiam forumowiczow Re: POMOCY!!! - Wojtek3 - 12-09-2007 17:36 asiolka12 napisał(a):Prosze o pomoc!! No to prezencik bedzie drogi. Oczywiscie najlepiej zabrac go na jakis prestizowy mecz, powiedzmy UNITED v Arsenal, Chelsea albo Liverpool, oczywiscie na Old Trafford, bilety mozna dostac przez One United co domyslam sie, ze nie jestes zarejestrowana. Ale isteniej opcja kupienia biletu pod Old Trafford, jedna sztuka od 200 funtow do 400 nawet + nocleg + lot = ok 2000 zl. Jak masz wiecej pytan to pisz. - Fred The Red - 20-11-2007 22:18 Wojtek poka jakis megopack ze zdjęciami z ostatniego wyjazdu cooo ![]() - Seki - 20-11-2007 23:26 Jak na tym forum z zainteresowaniem na wyjazdy ? Bo mnie tu nie było dosc dłuuugo ? ![]() Nastepne plany an wiosne i to mysle z ekilka meczy ![]() - Wojtek3 - 25-11-2007 17:58 Fred The Red napisał(a):Wojtek poka jakis megopack ze zdjęciami z ostatniego wyjazdu cooo Aparatu nie mialem bo nie posiadam, wszystkie fotki co wrzucilem w dziale ze zdjeciami byly robione z mojego telefonu, mam fotki od Dev'a ze stadionu i inne tam, ale nie moge ich wrzucac bez jego zgody ![]() 9 listopada wyladowalem w zimnym Manchester by udac sie na mecz z Blackburn 11. Bylem juz wczesniej bo o 7 rano ( ahh te tanie bilety z Ryanair ![]() ![]() ![]() 10 z rana ruszylisny w strone Old Trafford by zobaczyc muzeum, redcafe i megastore. Po drodze Bishop Blaize i kilka piw ![]() ![]() ![]() ![]() 11 listopad, dolaczyla do nas reszta ekipy. Udalismy sie w strone Old Trafford, Sir Matt Busby Way zatloczona jak na targowisku, do Bishop Blaize kolejka jak po cukier za komuny, wbilismy sie w Trafford Pub, piesni, spiewy, browar, usciski. Po godzinie ruszylismy na stadion. Wszedlem na West Stand i zaparlo mi dech w piersiach. Zapelnione Old Trafford wyglada calkiem inaczej jak puste. No i zaczal sie mecz, piesni. Jak kazdy wiem, bylo 2-0 po dwoch szybkich golach Ronaldo. Tak widzialem mecz. ![]() Zobaczyc UNITED Bezcenne ![]() |