![]() |
Co sądzisz o ... WolaKu? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Co sądzisz o ... WolaKu? (/showthread.php?tid=388) |
- Kuba_^^ - 03-04-2007 17:53 O Wojtku można pisać tylko w samych superlatywach ![]() ![]() - marcelo - 04-04-2007 18:32 Wojtek to forumowicz, który najbardziej utkwił mi w pamięci ze wszystkich userów starego forum. No, ale w końcu 5k postów musi robić wrażenie. Ma duże pojecie o United, no i razem z Sekim tworzy reprezentacje naszego forum na róznych mitingach głównie w Katosach. Do tego dość aktywny użytkownik także na tym forum, choć może nie pisze juz tak wiele jak przed laty. Kilka razy rozmawiałem z nim na gg i tu także można mówic o samych plusach. Ogólnie forumowicz zasługujacy na DUŻY + - Gracek_11 - 05-04-2007 08:59 Wojtuś- hmmm... co tu duzo gadać. Musiałbym tylko pisać w samych superlatywach. Na duży, duży plus +++. Wiedza, chłopak ogólnie kumaty, pliki, dżi dżi, aktywność (teraz już trochę mniejsza). pozdrówki 8) - Pejter - 05-04-2007 12:44 Wojtka znam już od dość długiego czasu i jest to osobą, którą darzę sympatią. Posiada ogromną wiedzę o MU. Prowadzenie typerów, wyszukiwanie linków do multimediów - w tym jest świetny. Jestem pod wrażeniem tego, ile sensownych postów jest w stanie napisać w ciągu dnia. Ostatnio zaczął się częściej wypowiadać i mam nadzieję, że tak już zostanie. Oczywiście, jak najbardziej pozytywna postać tego forum. - Garfield_phpbb3_import1566 - 06-04-2007 16:38 Z tego co pamiętam to początki naszej znajości nie były najlepsze. Trochę się spieraliśmy, no ale sobie wytłumaczyliśmy pare rzeczy. Na gg też mam przyjemność z nim rozmawiać co jakiś czas. To tak krótko piszę, bo mogłoby mi to zająć duuuuuużo, duuuuuużo dłużej ![]() Rzeczywiście chyba każdy plik potrafi znaleść w internecie. - ziomo - 07-04-2007 19:12 Wojtek3-SPox ziomek bardzooooo aktywny zawsze angażuje się w różne mitingi.Dużo wie o United i ogólnie o sporcie.I co tu dużo pisac wszytstko już wypisaliscie.Mimo iż mam jego GG za częsro ze sobą nie klikamy.I to ma sie zmienić Wojtek!Ogólnie POZDRO!! - Grzeho - 08-04-2007 10:41 Wojtek3- czlowiek ze starego forum. Byl tam najaktywniejszym userem. Teraz znowu zaczal pisac na tym forum regularnie, co mnie bardzo cieszy, poniewaz bardzo lubie czytac posty tego uzytkownika. Dzieki Wojtusiowi rowniez mozemy obejrzec duzo multimediow zwiazanych z United. Ogolnie user oczywiescie na WIELKI PLUS :!: - Seki - 11-04-2007 13:28 Wojtek3 - Znamy sie od lat ![]() - PawlaQ - 11-04-2007 21:17 Hiehie, Wooojtuś 8) Nowy jestem, ale Wojtka znam z innej strony o United. Po 1 jest strasznie wybredny. Tutaj może tego jeszcze nie wiecie :lol: Jak mu robiłem ava to chyba z 20 razy wybrzydzał, to fe, to be a tu za jasno ;D Ciągle składa mini zamówienia na avy i inne pierdoły. Ale dla niego zawsze. :oops: Mój super ziomek i mam nadzieję, ze się spotkamy na jakimś zjeździe albo... a, KMWTW 8) - Ciampel - 17-04-2007 16:56 Gollaz, jedziemy. Po jednej jego fotce niektórym odechciało się jeść kolacji, ale ogólnie wydaje się być całkiem sympatyczny i należy do "starszyzny". Fajne posty, choć ostatnio bywa u nas dosyć rzadko, a zmiana w tej kwestii oczywiście byłaby wskazana. Spore pojęcie o futbolu, jak mówię - gdyby tylko pisał więcej ![]() - Zashi - 17-04-2007 19:05 Nie znam dokladnie wieku wszystkich, ale wydaje mi sie ze Gollaz jest tutaj najstarszy (z aktualnie piszacych). Mozna go uznac za takiego "Pape Smerfa" forum. (moze specjalna ranga). Człowiek niby skryty, ale jakby sie rozluźnil to spokojnie te kilka postow wiecej by napisal dla dobra naszej Czerwonej spolecznosci ![]() - Kuba_^^ - 17-04-2007 19:30 Mało mogę napisać o gollazie, ponieważ dość niedawno dołączył do nas i rzadko co pisze na forum. Pisze mądrze, ma sporą więdzę na temat piłki nożnej, więc ma za to u mnie plusa. Poza tym jak na razie wydaje się być spokojny, w tym sensie, że nie klnie w postach itp. ![]() - Pejter - 17-04-2007 22:41 gollaz bardzo mi zaimponował swoimi postami, mimo że nie było ich dużo. Ilość mała, ale wkład duży. Mam nadzieję, że nie zaprzestanie pisania na naszym forum i zwiększy swoją aktywność. - Stojkovic - 17-04-2007 22:46 gollaz to swoista Enigma dla mnie. Nie znam na tyle dobrze by coś więcej powiedzieć, ale znam na tyle by ze spokojnym sumieniem powiedzieć, że sporo wnosi do dyskusji i zawsze jest co odpowiedzieć mna jego posty, a czasami zdarza się tak, że jego argumenty bądź wypowiedź są kluczowe przy kontynuowaniu wontków w temacie. Wielkie pozdro! - ziomo - 19-04-2007 13:29 Gollaz-Znakomicie wkomponował się w forum.Ma dużą wiedze o piłce i o United.Jest jednym ze starszych userowiczów na naszym forum.Jednak jego posty dużo wnosza do dyskusji.Daje baardzo trudne pytania w temacie "Quiz Sportowy".Jest on spokojny nie robi jakiś konfliktów. |