Przedstaw się! - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Przedstaw się! (/showthread.php?tid=409) |
- Brys - 04-06-2008 08:05 Niby nowy niby nie.Armia wezwala i nie bylo mnie tych pare miesiecy. Artur lat 25 z pieknego miasta CHRZANOW. to chyba tyle CV pozniej napisze :wink: - toczokick - 01-07-2008 20:07 Siema jestem toczo.mieszkam w Oswiecimiu.Interesuje sie ogolnie sportem,ale pilka nozna i hokej to wiodace dyscypliny. - marcelo - 01-07-2008 20:58 toczokick napisał(a):mieszkam w Oswiecimiu No proszę, kolejna osoba z mniej więcej moich okolic (czyli niedaleko od Krakowa ). Witamy, witamy. Do częstego pisania zapraszamy - maykle - 14-07-2008 15:40 Witam! Mam na imię Michał. Interesuje się fotografią. Mam 16 lat i pochodzę z Lublina. Od 9 lat interesuje się piłką nożną. Jeden słuszny klub i jedna słuszna miłość oczywiście Manchester United. :mrgreen: |