PL: Manchester United 0-0 West Ham United (5.12.2015) - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2015/2016 (/forumdisplay.php?fid=57) +---- Wątek: PL: Manchester United 0-0 West Ham United (5.12.2015) (/showthread.php?tid=1827) |
PL: Manchester United 0-0 West Ham United (5.12.2015) - Intel - 03-12-2015 14:23 Manchester United vs West Ham United Barclays Premier League 5.12.2015, 16:00 Old Trafford, Manchester RE: PL: Manchester United - West Ham United (5.12.2015, 16:00) - Silvan - 04-12-2015 08:54 W kontekście tego meczu najbardziej ciekawi mnie jak van Gaal odpowie na lawinową krytykę dziennikarzy i środowiska. W ostatnim czasie aż mdliło od krytyki United w mediach, pomimo faktu, że w większości się z nią zgadzam. Luj ma z mediami złe doświadczenia i mimo swojej ignorancji i przerostu ego nie pozostaje na nią głuchy, czemu niejednokrotnie już dawał wyraz. Sądzę, że do tej pory obwinia dziennikarzy, że to oni doprowadzili do jego zwolnienia z Barcelony. Czy to, plus presja kibiców "attack! attack! attack!" sprawią, że że coś się zmieni i United zagra bardziej ofensywnie? Czy Luj pęknie już teraz, czy jeszcze sobie poczekamy, bo kontuzje, bo jesteśmy jeszcze w grze o majstra i LM, bo duma i kto wie co jeszcze? RE: PL: Manchester United - West Ham United (5.12.2015, 16:00) - Under - 06-12-2015 15:33 No i Silvan otrzymał odpowiedź. Gramy dobrze, mamy sytuacje, filozofia. RE: PL: Manchester United - West Ham United (5.12.2015, 16:00) - Ruuuuuuuuuud - 06-12-2015 18:17 Żałosne jest to jak my gramy. Oni wyglądają jakby nie wiedzieli jak mają atakować. Wrzutki na Fellainiego to jest nasz najlepszy pomysł na rozmontowanie obrony przeciwnika. Boki w ogóle nie istnieją, to jest niepojęte, żeby Depay musiał spowalniać akcje i pokazywać Darmianowi gdzie ma biec, żeby ten się łaskawie podłączył do akcji. Włoch to ostatnio prezentuje poziom okręgówki. Jego początek w United zapowiadał się fajnie, a teraz wygląda jak Bitner, tylko troszeczke lepiej grający w defensywie. Nie ma co się zasłaniać kontuzjami, bo to jest tylko i wyłącznie wina Luja, że my teraz mamy takie problemy. O tym, że Jones będzie się leczył wiedział każdy na tym forum, trzeba było po prostu sprowadzić środkowego obrońcę. Hernandez strzela gola za golem, no ale przecież my mamy taki przesyt w ofensywie, że musieliśmy go sprzedać Jak już jesteśmy przy pozycji napastnika. Ja mówiłem, że to nie Rooney jest problemem to zostałem wyśmiany. Przesunęliśmy Martiala na szpicę i gra wcale lepiej nie wygląda. Luj zabija ofensywne możliwości tego zespołu. Teraz czeka nas w zimie gorączkowe szukanie wzmocnień, wydawanie kolejnych grubych milionów, przepłacanie za kolejnych grajków. Dramat. A te słowa, że gra była bardzo dobra tylko zabrakło wykończenia to jeszcze trochę, a staną się tak samo kultowe jak Mojsowe "zabrakło szczęścia". RE: PL: Manchester United - West Ham United (5.12.2015, 16:00) - allfanmu - 06-12-2015 18:22 Jak zobaczyłem Carrola w podstawowej jedenastce West Hamu, to pomyślałem sobie "nie ma opcji, żebyśmy tego nie wygrali, remis będzie porażką". Ale mijały kolejne minuty i nieco przysypiając przelatywały pojedyncze myśli, że jednak możemy to zremisować. Ba, mogliśmy to nawet przegrać. Strasznie ciężko się to ogląda. W pierwszej połowie jedyny strzał to ten zablokowany przez Reida bodajże. Nie o taki Manchester walczyłem. RE: PL: Manchester United - West Ham United (5.12.2015, 16:00) - Hubson - 06-12-2015 21:54 Ale przynajmniej tracimy mało bramek.. Tylko, że co to za pociecha? RE: PL: Manchester United - West Ham United (5.12.2015, 16:00) - michal85 - 08-12-2015 11:48 Cytat:Jak już jesteśmy przy pozycji napastnika. Ja mówiłem, że to nie Rooney jest problemem to zostałem wyśmiany. Przesunęliśmy Martiala na szpicę i gra wcale lepiej nie wygląda.Martial jest obecnie dużo słabiej dysponowany, ale i tak stwarza większe zagrożenie niż Roo. Cytat:Ale przynajmniej tracimy mało bramek.. Tylko, że co to za pociecha?To solidny fundament. Tylko i aż. Jestem pewien, że kiedyś to zaprocentuje, pytanie tylko kiedy i ile jeszcze bezbarwnych spotkań będziemy musieli oglądać... RE: PL: Manchester United - West Ham United (5.12.2015, 16:00) - Ruuuuuuuuuud - 08-12-2015 12:07 michal85 napisał(a):i ile jeszcze bezbarwnych spotkań będziemy musieli oglądać... Tyle ile rozegramy przez najbliższe 1,5 roku michal85 napisał(a):Martial jest obecnie dużo słabiej dysponowany, ale i tak stwarza większe zagrożenie niż Roo. A nasza gra wygląda jeszcze gorzej niż wtedy gdy Francuz występował na skrzydle. RE: PL: Manchester United 0-0 West Ham United (5.12.2015, 16:00) - Under - 08-12-2015 23:23 Można tracić mało bramek jak boczni obrońcy i środkowi pomocnicy nie uczestniczą w ataku..... |