![]() |
(Nie)lubiane przez nas kluby - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: (Nie)lubiane przez nas kluby (/showthread.php?tid=268) |
(Nie)lubiane przez nas kluby - Ramone - 27-04-2006 10:33 Rozmawiamy tutaj zatem o klubach przez nas lubianych oraz znienawidzonych czy tych, których nie darzymy zbytnią sympatią. Zawsze na najwyższym miejscu po Śląśku stawiałem Barcelone ,może to z powodu pięknej gry i tradycji , a może dlatego ,że byłem na ich stadionie??Nie wiem. - Brys - 27-04-2006 10:50 jak widac nie ty(L)ko ManUtd kocham ,pozatym lubie Milan no i Barce .Szkoda mi tylko ze ten polfinal ich spotkal mogli by zagrac w finale... - Red - 27-04-2006 10:57 Ja oprócz Manchesteru United (który kocham) lubię jeszcze Celtic Glasgow, ale to nie dlatego, że grają tam Boruc i Żurawski - po prostu lubię ten klub, a na dodatek moge sobie poogladac ich mecze na Polsacie Sport ![]() - Wojtek3 - 27-04-2006 11:52 Ja kibicuje tylko i wyłącznie United, żaden inny klub mnie nie interesuje. Wiem, że z tego forum pare osób lubi polskie kluby np. Manchesterowiec Legie Warszawe, ja lubie Wisłe Kraków, ze względu na to ze gra tam Jakub Błaszczykowski, ale nie płacze z tego powodu ze mają drugie miejsce ![]() ![]() - Leny - 27-04-2006 12:13 Ja kibicuje oczywiscie druzynie z mojego mista czyli Stali Rzeszów,oraz lubie Atletico Madryt,Borussie Dortmund,Milan i wiele innych ale najwieszkszym fanem jestem oczywiscie Manchesteru :!: - Aconiewolno - 27-04-2006 12:25 Lubie Bobry Bytom! Nie zartuje ![]() ![]() - maryc - 27-04-2006 12:29 Ja mam dwa ukochane klubu. Manchester United i mój regionalny: Wigry Suwałki. W rundzie wiosennej nie opuściłem ich żadnego meczu. Na dobre i złe ![]() Obecnie Wigierki są na 8 miejscu w 3 lidze. ![]() - Farmer16 - 27-04-2006 13:42 A ja mam jeden ukochany klub. :twisted: Juventus Turyn nie pamiętam kiedy zacząłem im kibicowac, wiemy że byłem małym pierdkiem. Marzeniem jest wybrać się na jakiś mecz bianconerich ![]() A z Polskiej Ligi to kibciuje jeszcze mojemu klubowi ze wsi GKS Krupiński Suszec który zajmuje 8 miejsce w Klasie Okręgowej ![]() - Ciampel - 27-04-2006 14:21 Oprócz MU? Całkiem przepadam jeszcze za Schalke 04. Składają się na to dwa powody; grając niegdyś w Pet Soccer, bardzo polubiłem Rekiny, które mają właśnie w swej nazwie człon "Schalke". Do tego na Polsacie Sport emitują przede wszystkim Bundesligę, w tym właśnie ich mecze. Nie jestem fanem innych zespołów, choć szczerze powiedziawszy nawet moje kibicowanie niemieckiemu klubowi ogranicza się głównie do znajomości wyników i oglądania niekiedy ich spotkań. Z naszej rodzimej ligi to tylko Rodło Kwidzyn, oczywiście regionalna drużyna, w której sam niegdyś grałem, do tego Korona ze względu na Piechne. Poza tym więcej drużyn się dla mnie nie liczy (w sensie kibicowanie etc). - Kuba_^^ - 27-04-2006 15:00 Oprócz Man United, to jeszcze przede wszystkim AC Fiorentina, może to zabrzmi dziwnie, lecz polubiłem ich, bo bardzo często grałem nimi w, jeszcze wtedy, ISS-a. To jest to samo co PES obecnie, ale ISS był na PlayStation 1 ![]() Maryc napisał(a):W rundzie wiosennej nie opuściłem ich żadnego meczu. Na wyjazdy też jeździsz :?: ![]() - Corey - 27-04-2006 15:05 tak naprawdę prócz ManUtd lubie dość bardzo Celtic. Podoba mi sie ten klub od jakis 4 sezonów. Lubie ich styl grania, no i teraz grają tam też Polacy. Lubie tez troche Chelsea ale to nie jest jakaś wielka sympatia. - maryc - 27-04-2006 17:35 Kuba napisał(a):Na wyjazdy też jeździsz :?:Nie, źle to napisałem. Miało być: "W rundzie wiosennej nie opuściłem ich żadnego domowego meczu." Na wyjazdy nie mam zbytniej możliwości jeździć. Szalikowcy i to, mimo że w grupie jeżdżą tylko na coponiektóre mecze wyjazdowe. Ale w Suwałkach jestem zawsze. ![]() - Pejter - 27-04-2006 19:28 Ja nie kibicuje szczególnie żadnemu klubowi oprócz MU, ale lubię kilka klubów: Hamburger SV - bo podoba mi się ich polityka transferowa, tworzą z głową drużynę i widać efekty Borussia Dortmund - głównie ze względu na Smolarka, cieszę się, że dostaje tam dużo szans na grę Legia Warszawa - jakoś tak od zawsze sympatyzowałem z warszawskim zespołem, po prostu sobie upatrzyłem ten klub w dzieciństwie. Teraz grają najlepszy futbol w Polsce i cieszę się, że wreszcie powrócą na szczyt w ligowej tabeli. Korona Kielce - wspaniały marsz tego zespołu w kierunku ekstraklasy i również dobra gra w OE. Wspaniale w jej barwach prezentuje się Piechna. Bardzo cenię tego zawodnika za postęp, jaki uczynił w ciągu trzech lat. Zagłębie Lubin - wielką pracę wykonuje tam Franciszek Smuda. Miłe zaskczenie dla mnie. W mojej opinii odkrycie sezonu w Orange Ekstraklasie. Odra Opole - najbliżej mnie znajdujący się klub, który gra przynajmniej w 3 lidze. Obecnie walczy (i to na razie z powodzeniem) o powrót do grona drugoligowców. Kiedyś się nią bardziej interesowałem, teraz mniej, ale sympatia pozostała. - mich_gier963 - 27-04-2006 20:11 Ja oprócz Czerwonych Diabłów lubie: FC Barcelona - lubię tą drużynę, dlatego, bo gra tam świetny Ronaldinho, strzelający bramki Eto'o i skrzydłowy Messi. Podziwiam tą wielką trójcę. Arsenal Londyn - Thierry Henry...znakomity technik, dlatego go uwielbiam. Celtic Glasgow - gra tam Maciej Żurawski i Artur Boruc. Oprócz nich lubię Nakamurę i Petrov'a. Pozdrawiam! - nervix - 28-04-2006 19:54 Ja oprocz United lubie Everton, moj ojciec jest ich kibicem, prawdopodobnie dlatego ![]() |