![]() |
F1, Moto GP - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: F1, Moto GP (/showthread.php?tid=312) |
F1, Moto GP - redbox - 23-07-2006 21:31 Interesuje się ktoś z was formułą 1 ? Ja od 98 roku jestem fanem "stajni" McLaren-Mercedes.Głównie za sprawą Hakkinena, który dwukrotnie wywalczył tytuł mistrzowski.Obecnie w teamie jeździ Fin Kimi Raikkonen oraz Kolumbijczyk Juan Pablo Montoya, który po tym sezonie wycofuje się z F1, a jego miejsce zastąpi aktualny mistrz świata Fernando Alonso, który być może obroni tytuł w tym sezonie w barwach Renault. - marcelo - 24-07-2006 08:36 W zasadzie to staram sie w miare możliwości oglądać wszystkie wyścigi F1, a skoro są one ogólnie dostępne w telewizji (nie trzeba mieć kablówki) to każdy może sobie pooglądać. Moim ulubionym teamem jest od długiego czasu Ferrari obecnie z Michaelem Schumacherem oraz Felipe Massą. Oczywiście mocno dopinguję Roberta Kubicę, który niestety jak na razie jest kierowcą testowym BMW Sauber. Może nie mam jakiejś wielkiej wiedzy na temat F1, ale nie można o mnie powiedzieć, że nic o niej nie wiem. - Seki - 24-07-2006 10:32 Ja tam sie F1 bardzo mało interesuje, ale ze względu na Roberta Kubice, zacząłem od czasu do czasu przeglądać różne informacje, a nawet obejrzeć jakiś wyścig. ![]() - Grzeho - 24-07-2006 10:36 Ja kiedys duzo ogladalem F1 teraz juz braadzo malo,ale ostatnio slyszalem ze Kubica ma szanse na start w gp nawet w tym sezonie.Był by to bardzo duzy sukces naszego utalentowanego kierowc, ale po wynkach jakie osiagal na treningach mozna bylo sie tego spodziewac. - Zashi - 24-07-2006 11:04 Prasa napisał(a):"Kubica czarnym koniem F1" To mowi samo za siebie. Licze na naszego mlodego keirowce. Oby jeszcze w tym sezonie pojezdził PS. Radze modom zmienic temat na "Sporty motorowe" Bedzie mozna pogadac tutaj takze o: MotoGP, Superbike, Supersport, F2, rajdy samochodowe, wyscigi samochodow turystycznych oraz wiele innych. - Zashi - 31-07-2006 13:11 Schumacher (pisownia) goni Alonso. W ostatnim wyscigu w Niemczech znowu wygral! Traci juz do lidera klasyfikacji MŚ tylko 11(chyba). Czy Niemiecki zawodnik znowu wygra?? - Valverde - 31-07-2006 13:27 1. Fernando Alonso (Hiszpania) 100 pkt 2. Michael Schumacher (Niemcy) 89 3. Felipe Massa (Brazylia) 50 4. Giancarlo Fisichella (Włochy) 49 5. Kimi Raikkonen (Finlandia) 49 6. Juan Pablo Montoya (Kolumbia) 26 7. Jenson Button (W.Brytania) 21 8. Rubens Barrichello (Brazylia) 16 9. Ralf Schumacher (Niemcy) 13 10. Nick Heidfeld (Niemcy) 13 Oj będzie ciekawie. Liczę na stajnię Renault, której kibicuję już 3 sezon...Może Mistrzostwo dla Fernando, a "brąz" dla Fisichelli? ![]() - Zashi - 01-08-2006 19:04 Zak Wilnew (pisownie to ja nie znam) ten z teamu BMW Sauber (pis.) podobno sie rozchorowal i w nastepnem wyscigu ma wystapic Robert Kubica. To moze byc szansa na pokazanie sie w wyscigu. Ciekawe czy do tego dojdzie. - Grzeho - 01-08-2006 19:07 Widze ze mnie juz ktos uprzedzil :x .tez przed chwila mialem o tym pisac,ale odnosnie Kubicy:Jest to spora szansa na zaskarbienie sobie zaufania menegerow Teamu BMW,ma tez szanse pokazac sie calemu swiatu.Napewno bedzie mu trudniej bo testy to nie wyscig i same czasy nie wyst.arcza na dobry rezultat - Valverde - 01-08-2006 19:09 Jacques Villenueve :wink: Kandayjczyk uległ wypadkowi podczas poprzedniej rundy Grand Prix w Niemczech i nie wyleczy się na GP Węgier. Cytat:"Jacques poinformował nas, że nie jest gotowy do ścigania się po wypadku na Hockenheim. Dotychczasowa postawa Roberta podczas testów i piątkowych treningów przed wyścigami Grand Prix zrobiła ogromne wrażenie na zespole. Teraz zobaczymy, jak się spisze w wyścigu Formuły 1."Powiedział to dyrektor BMW, a więc to już pewne. Oj, ciekawie. Będę usatysfakcjonowany, jeśli Robert ukończy wyścig, a jeśli powalczy o jakieś punkty, to będzie wspaniale. Czekamy do niedzieli ![]() - Grzeho - 04-08-2006 15:02 Dzis odbyl sie drugi terning na torze na ktorym odbedzie sie GP Węgier.W pierwszym treningu polski kierowca nie wziol udzialu ze wzgledow taktyccznynych, a na dzisiejszym treningu zajal 10 miejsce ze strata 3 sekund do zwyciescy-Felipe Messy.Dugie miejsce zajal aktualny Mistrz Swiata Fernando Alonso, a trzeci byl jego partener z teamu Renault.Jesli Kubica zajmie w kwalifikacjach miejsce od 1-10 to powinien ukonczyc wyscig na punktowanej pozycji(1-6),ale bedzie mu napewno bardzo ciezko. - Zashi - 04-08-2006 18:48 Kubica powinien tutaj pokazac sie z dobrej strony. Niech nie brnie na maxa do przodu, lepiej niech bedzie te 2-3 pozycje nizej ale ukonczy wyscig. To moim zdaniem bedzie najwazniejsze. - Grzeho - 05-08-2006 09:21 Zgadzam sie, szefowie teamu BMW widzia na co go stac i Polak nie musi za wszelka cena przebijac sie do przodu,a jesli zajal by punktowane miejsce to byly napewno sukces naszego jednynego rodakaw F1,ale nie wymagajmy od niego zbyt wiele w jego debiucie. - Garfield_phpbb3_import1566 - 05-08-2006 11:13 Ja mam małą rocznicę interesowania się F1. Dobrze pamiętam, że pierwszym GP, które obejrzałam było właśnie Węgier rok temu. Po prostu jak usłyszałam, że jakiś Hiszpan nieźle sobie radzi, to się zaintersowałam bliżej. No a od tego sezonu jest podwójnie fajnie, bo jeździ też Polak. Za Formułą poszły inne sporty motorowe. Nie ogladam wszystkich, ale staram się być na bieżąco z wynikami Moto GP (Pedrosa) i rajdów samochodywch. - redbox - 05-08-2006 14:19 No i mój ukochany team zdobył Pole Position, a dokładnie Kimi Raikkonen ![]() ![]() ![]() |