![]() |
Watford - Man Utd (26.08 - 16:00) - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Watford - Man Utd (26.08 - 16:00) (/showthread.php?tid=330) Strony: 1 2 |
Watford - Man Utd (26.08 - 16:00) - KanT - 24-08-2006 20:36 Nasz najblizszy mecz ligowy rozegrany zostanie na wyjezdzie. Tego spotkania jestem najbardziej pewny z ostatnich trzech. Chociaz jakby na to spojrzec inaczej to tamtych nie bylem pewny na 100% i wygralismy :wink: . Mimo braku Rooneya,Scholesa,Heinza,Vidica i Garego(?) wieze w spokojne zwyciestwo udokumentowane moimi typami w dziale typera premiership :wink: Coz nalezy dodac tylko jedno : GO UNITED ! :twisted: Re: Watford - Man Utd - Valverde - 24-08-2006 21:24 Oczekuję zwycięstwa, tym bardziej, że Watford będzie pozbawione Foster`a, a w bramce stanie debiutant Lee. Rywala lekceważyć nie można, ale wydaje mi się, że United bezproblemowo powinni wywieźć z Vicarage Road 3 punkty. Przypominam, że w sobotę o 15.55 relacja z meczu na Canal+ ![]() - Kuba_^^ - 24-08-2006 21:45 Nie chcę tutaj niczego "wykrakać", ale nasi zawodnicy właśnie z takimi rywalami tracili cenne punkty. Mam nadzieje, że w tym spotkaniu nie będzie miało takie coś miejsce, że wygramy pewnie z tym beniaminkiem. Foster nie będzie mógł zagrać, tak więc jest jakiś plus, zresztą mamy na tyle skutecznych napastników, że nawet samego Ben'a z pewnością by pokonali ![]() - Gracek_11 - 25-08-2006 11:34 Nie miałbym nic przeciwko powtórce z The Valley. Watford to beniaminek, ale na własnym boisku potrafił urwać dość solidnej drużynie- WHU. Dla "Szerszeni" to będzie niezwykły mecz. Zmobilizują się na 200%. Na szczęście żaden Diabeł nie będzie musiał pokonywać Foster'a. To będzie mecz to pierwszej bramki, Watford może się dlugo bronić, ale licze, że Man Utd przełamią ich defensywę :wink: 0:3 :twisted: Saha, Ronaldo, Giggs :wink: - Seki - 25-08-2006 12:26 Mecz wydaje sie stosunkowo łatwy, ale my juz pare razy z takimi rywalami tracilismy punkty, lecz teraz mimo wszystko spodizewam sie TYLKO trzech punktów ![]() ![]() W tym meczu nie zagra Ben Foster ![]() Tak jak wspominał Valverde mecz na Canal+Sport o godiznie 15:55 ![]() COME ON UNITED :!: - Zashi - 25-08-2006 12:40 Wazne aby nie zlecewazyc rywala. Jesli pomyslimy o odpowiedniej obronie to atak sobie juz poradzi z Watford. 4-0 to realny wynik. Saha nie zawiedzie. Ole wczuje sie w rytm. Ronaldo poczaruje na skrzydle a Carrick porosyla dobre pilki ![]() - Pejter - 25-08-2006 21:49 Podobnie jak wszyscy, liczę na zwycięstwo, bo chcąc walczyć o zwycięstwo w Premiership nie możemy sobie pozwalać na porażki z przeciętniakami (tak jak Chelsea z Middlesbrough :lol: ). Oczywiście nie ma mowy o lekceważeniu przeciwnika, ale Diabły muszą znać swoją wartość i powinni podejść do tego spotkania w skupieniu, ze spokojem i przekonaniem , że są lepszą drużyną. Mam nadzieję, że uda się poskładać naszą obronę (kontuzje Vidica, Gary'ego? i Heinze) i Edwin nie będzie musiał ani razu wyciągać piłki z siatki. A o gole dla naszych powinni się postarać Saha z Ole (bo to oni prawdopodobnie zagrają w napadzie United). Carrick być może będzie mógł już zagrać od pierwszyhc minut, ale w takim meczu ja bym chyba jednak nie ryzykował. Są Fletcher i Park, którzy ze swobodzeniem mogą wystąpić, a Michael powinien wejść z ławki najwcześniej w przerwie. Na zakończenie powiem tylko tyle: Liczy się TYLKO ZWYCIÊSTWO! Watford - Manchester Unted - Zib - 26-08-2006 09:26 Takie spotkanie jak to z Watford to typowe spotkanie gdzie trzeba walczyć o zwycięstwo, bo później właśnie głupie potknięcia ze słabszymi drużynami potrafią zepsuć cało sezonowe starania zespołu. Po dwóch znakomitych meczach (bilans 8:1 razem!)oczekuję potrzymania dobrej passy. Druzyna baniaminkabędzie na dodatek sołabiona co tylko powinno uspokoić każdego fana MU. Na żadną niespodziankę nie liczę i Edwin chyba się dzisiaj za bardzo nie napracuje. Dzisiaj Manchester powinien umocnic się na pozycji lidera Premiership. Mój typ na wynik: Watford 0 - 3 Manchester United Bramki:Saha, Ole Gunnar Solskjaer, Giggs. - Calma - 26-08-2006 11:04 Każda passa kiedyś się kończy, ale nie wydaje mi sie żeby to włąsnie dziś MU straciło swoją znakomitą formę strzelecką. Przewiduje 2-0 Park, Giggs ![]() Watford 1-2 Manchester United - Zib - 26-08-2006 16:59 I kolejne 3 punkty poszły na konto MU ![]() ![]() ![]() ![]() - Seki - 26-08-2006 17:20 Tak jest ! Kolejne trzy punkty są nasze ! Tym razem po dość cięzkim meczu pokonalismy beniaminka Watford na wyjezdzie 1:2 ![]() ![]() ![]() Ważne trzy punkty i MUFC dalej liderem Premiership, 3 mecze 9 pkt bilans 10;2 ! GLORY GLORY MAN UNITED :!: :!: :!: - Red - 26-08-2006 18:37 Mecz nie był podobno najlepszy w naszym wykonaniu, ale mam nadzieję, że jak wrócą Heinze, Scholes i Roo to wszystko się poprawi, chciaż teraz nie jest źle to zawsze moze byc lepiej ![]() - Gracek_11 - 26-08-2006 19:00 Cieszy przede wszystkim zwycięstwo i kolejne 3 punkty :wink: Już na początku spotkania Ronaldo mógł strzałem głową zdobyć prowadzenie ale minimalnie przestrzelił. W 13 minucie pięknie do akcji włączył się Silvestre i skończył ją celnym strzałem w długi róg bramki gospodarzy. Pozniej gra się uspokoila, by niespodziewanie "Szerszenie" wyrownaly, Francis tylko dolozyl nogę. Ładne jednak trafienie na początku drugiej polowy Giggs'a ustalilo wynik spotkania :twisted: Nadal samotny lider :twisted: Glory Glory Man United :!: :twisted: - KanT - 26-08-2006 20:01 Tak, cieszy zwyciestwo 2-1 ale ogladalem ten mecz i niestety musze stwierdzic ze United w 2 polowie sie bronilo praktycznie. Martwi tez Carrick bo zagral slabo. Ale coz, pewnie w nast. meczu jez bedzie git ![]() - Zashi - 26-08-2006 20:08 Obejzalem ten mecz. (dopiero pierwsyz w tym sezonie - nie mam canal+). Na poczatku zaczeli ostro, ale potem jakby para z nich schodzila. Gre ozywilo wejscie Parka, ktory biegal, biegal, biegal...Giggs zaprezentowal sie z dobrej strony - nie liczac tylko strzelonej bramki. Szkoda ze kibice gwizdza gdy Cristiano jest przy pilce. Przeciez to jeden z glownym zawodnikow w teamie. Tak nie wolno! |