![]() |
Anderson - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Anderson (/showthread.php?tid=41) |
Anderson - Giggsy - 25-01-2008 23:43 ![]() 8. ANDERSON Data urodzenia: 13 Kwiecień 1988 Miejsce urodzenia: Porto Alegre, Brazylia Narodowość: Brazylijczyk Pozycja: Pomocnik Wzrost: 176 cm Poprzedni klub: FC Porto Debiut w MU: 01 Wrzesień 2007 v Sunderland (H) Re: Anderson - Ronny Ackermann - 26-01-2008 12:33 Nieżle mu idzie przystowanie się do angielskiego stylu. Imponuje mi walecznością. I dobrze że go mamy. Miejmy nadzieje że to przyszłość MU. Re: Anderson - bartez - 26-01-2008 12:35 Powiedzenie "nowy Ronaldinho" robi wrażenie ![]() Re: Anderson - Tedunio - 26-01-2008 12:38 Według mnie nie powinniśmy na niego mówić na niego "nowy Ronaldinho". On gra w ogóle inaczej niż gracz Barcelony. Ale ogólnie bardzo dobry zakup SAF'a, już w pierwszym sezonie dużo gra i to gra bardzo dobrze. Re: Anderson - sebos_krk - 26-01-2008 13:36 Już w wielu meczach potwierdził, że warto na niego stawiać, choć po powrocie Scholes'a będzie zapewne dostawał mnie szans. Pieniądze na pewno nie zostały wyrzucone w błoto. Ja jestem zadowolony z gry brazylijczyka. Re: Anderson - milosz - 26-01-2008 14:52 Po jego pierwszych występach wiąże z nim duże nadzieję, jestem pewien, że nie będzie niewypałem, a pieniądze przeznaczone na jego zakup nie okażą się wyrzuconymi w błoto. ![]() Moją sympatie zdobyłprzede wszystkim dobrymi meczami z lfc i arsenalem, nie wiedziałem, że z niego taki walczak ![]() Re: Anderson - Leszczu - 31-01-2008 19:48 Myślałem że to będzie typ zawodnika co C. Ronaldo lubiący się bawić piłką. Jak na Brazylijczyka jest bardzo waleczny i nie gra sam ![]() ![]() ![]() Re: Anderson - Czaplak - 02-02-2008 23:20 Tak się przyglądam temu zawodnikowi w ostatnich spotkaniach i uważam ( możecie uważać inaczej ) że to nasz w ostatnim czasie najlepszy środkowy pomocnik, kiedyś jeszcze za czasów gry w Porto wiedziałem że to talent czystej wody, gdy zobaczyłem wiadomość że ma przejść do Man. United byłem w szoku, przeczuwałem jednak to że będzie to gracz mający więcej do zaoferowania niż Nani... Anderson mimo iż jest świetnie usposobionym graczem ofensywnym , potrafi pokazać zęba, walczy bark w bark, odbiera, robi wślizgi do naszej ligi jak znalazł, maestro, za 3-4 lata będzie liderem w United, i wiodącym piłkarzem na świecie,jestem tego pewny. Carlos Queiroz w United "trochę"pomógł przy transferach Crisa, Naniego i Andersona, ciekawe co z tym Veloso ze Sportingu 8-) Re: Anderson - Manu8 - 06-02-2008 13:15 Rzucił mi sie tekst z jednego miesięcznika, na liście najgorszych transferów znalazł się w czołówce Anderson, na początku był trochę w cieniu Nani'ego, ale wg mnie jest ta opinia jest krzywdząca, bardzo podoba mi się jego styl gry, ma coś w sobie trochę z R.Keane Re: Anderson - Arken - 06-02-2008 22:55 Moim zdaniem zakup Andersona był strzałem w dziesiątkę. Jeśli Ferguson zacznie przydzielać mu więcej zadań ofensywnych, to wkrótce doczekamy się jego bramek i wielu asyst. Sądzę, że za jakiś czas zadomowi się na stałe w wyjściowym składzie i będzie dzielił i rządził na boisku. Re: Anderson - kiciarski - 16-03-2008 17:37 Arken napisał(a):Moim zdaniem zakup Andersona był strzałem w dziesiątkę. Jeśli Ferguson zacznie przydzielać mu więcej zadań ofensywnych, to wkrótce doczekamy się jego bramek i wielu asyst. Sądzę, że za jakiś czas zadomowi się na stałe w wyjściowym składzie i będzie dzielił i rządził na boisku. Zgodze się z kolegą ... Sądzę, że był to bardzo dobry zakup ze strony United, niesamowity Brazylijczyk i te jego dalekie podania lewą nogą, cudo. Czasem ma jakieś gorsze dni, jak te ostatnie 2 mecze, czy 1 ale poradzi sobie ... 8-) Re: Anderson - paolo - 23-03-2008 12:22 mufc.pl napisał(a):Pomocnik Manchesteru United, Anderson, został powołany do reprezentacji Brazylii na środowe spotkanie ze Szwecją, które odbędzie się w Londynie. 19-letni środkowy pomocnik zastąpi w składzie gwiazdę Milanu, Kakę. E tam, co kontuzja, Kaka po prostu wymięka przy Andersonie ![]() Re: Anderson - Oskar - 12-04-2008 18:59 Wszystkich chyba zadziwił Anderson. Spodziewano się drugiego Ronaldinho, ciągle bawiącego się piłką, ośmieszającego kibiców. Wielu wątpiło, że przystosuje się do gry w twardej Premier League, a jednak wyrósł na znakomitego a przede wszystkim walecznego i pracowitego defensywnego pomocnika. Re: Anderson - ewelinka937 - 12-04-2008 19:16 Z niecierpliwością czekam na pierwszego gola Andersona w United. Coraz częściej wychodzi w pierwszym składzie, co na pewno mnie nie dziwi, bo spisuje się naprawdę dobrze. Kolejny raz mamy potwierdzenie, że Ferguson ma nosa co do utalentowanych zawodników ![]() Re: Anderson - mamon12 - 16-04-2008 20:52 Anderson to obecnie moj drugi nr na liscie ulubionych zawodnikow obecnego United , zaraz Po Rooneyu . Co w nim moze imponowac i zachwycic ?? To ze nigdy nie odpuszcza jak na diabla przystalo i zawsze gra z poswieceniem dla druzyny . Takie cechy mozna znalezc w wielkich legendach United jak Cantona , Charlton , Keane czy wielu wielu innych . Moze wydawac sie smieszne porownanie do tak wielkich Legend United juz w wieku 19 lat , - ale jest ono uzasadnione jego gra. Owszem , musi jeszcze zakwitnac i dorosnac pilkarsko , ale gdy tylko wzbierze w nim milosc do Manchester United - to smialo go bedzie mozna nazwac Prawdziwym Czerwonym Diabłem . //staraj się używać polskich znaków + pisać nazwy własne z wielkich liter - radzio |