![]() |
Wirtualne Euro 2008 - Złota XI turnieju! - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Wirtualne Euro 2008 - Złota XI turnieju! (/showthread.php?tid=523) |
Wirtualne Euro 2008 - Złota XI turnieju! - Maciek - 27-02-2008 22:16 Nie chciałem robić bałaganu w tamtym temacie. Pierwsze kadry, już obmyślane i skompletowane mogę przedstawić. Umawiamy się na około 25osobowe kadry ![]() Francja: Bramkarze: Gregory Coupet, Hugo Lloris, Steve Mandanda Obrońcy: Willy Sagnol, Eric Abidal, Philippe Mexes, Sebastien Squillaci, Patrice Evra, Francois Clerc, William Gallas, Gael Clichy, Gael Givet Pomocnicy: Patrick Vieira, Franck Ribery, Florent Malouda, Jeremy Toulalan, Samir Nasri, Hatem Ben Arfa, Claude Makelele, Sidney Govou Napastnicy: Thierry Henry, Louis Saha, Karim Benzema, Jeremy Menez, Nicolas Anelka Holandia: Bramkarze: Edwin van der Sar, Marten Stekelenburg, Henk Timmer Obrońcy: Johnny Heitinga, Tim de Cler, Mario Melchiot, Joris Mathijsen, Urby Emanuelson, Khalid Boulahrouz, Kew Jaliens, Wilfried Bouma, Nigel de Jong Pomocnicy: Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Clarence Seedorf, Ibrahim Afellay, Hedwiges Maduro, Arjen Robben, Demy de Zeeuw. Napastnicy: Klaas Jan Huntelaar, Robin van Persie, Ruud van Nistelrooy, Ryan Babel, Dirk Kuyt. Włochy: Bramkarze: Gianluigi Buffon, Marco Amelia. Obrońcy: Massimo Oddo, Fabio Cannavaro, Andrea Barzagli, Gianluca Zambrotta, Alessandro Gamberini, Georgio Chiellini, Daniele Bonera, Marco Materazzi, Cristian Zaccardo Pomocnicy: Daniele De Rossi, Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo, Alberto Aquilani, Antonio Nocerino, Ricardo Montolivo, Mauro Camoranesi, Simone Perrotta Napastnicy: Luca Toni, Alessandro Del Piero, Giuseppe Rossi, Alberto Gilardino, Fabio Quagliarella, Antonio Di Natale. Rumunia Bramkarze: Bogdan Lobont, Danut Coman. Obrońcy: Gabriel Tamas, Christian Chivu, Stefan Radu, Cosmin Contra, Razvan Rat, George Ogararu, Dorin Goian, Mirel Radoi Pomocnicy: Paul Codrea, Nicolae Dica, Banel Nicolita,Florentin Petre, Laurentiu Rosu, Razvan Cocis, Orvidiu Petre, Ianis Zicu, Andrei Margaritescu Napastnicy: Adrian Mutu, Ciprian Marica, Daniel Niculae, Lonut Mazilu - Maciek - 27-02-2008 23:13 Hiszpania Bramkarze: Iker Casillas, Jose Reina, Sergio Asenjo. Obrońcy: Carles Puyol, Sergio Ramos, Pablo Ibańez, Raul Albiol, Antonio Lopez, Joan Capdevilla, Angel Lopez, Juanito. Pomocnicy: Xavi, Francesc Fabregas, Andres Iniesta, Xabi Alonso, David Silva, Joaquin, Raul Garcia, Mikel Arteta, Guti Napastnicy: Raul Gonzalez, David Villa, Fernando Torres, Jose Antonio Reyes, Bojan Krkić, Daniel Guiza Rosja: Bramkarze: Igor Akinfeev, Vlacheslav Malafeev Obrońcy: Sergey Ignashevich, Aleksei Berezutskiy, Aleksandr Anyukov, Denis Kolodin, Roman Shishkin, Vasili Berezutskiy, Renat Yanbayev. Pomocnicy: Marat Izmaylov, Yuri Zhirkov, Ivan Saenko, Igor Semshov, Viktor Budyanski, Yevgeny Aldonin, Diniyar Bilyaletdinov, Dmitri Torbinsky. Napastnicy: Aleksandr Kerzakov, Dmitry Sychev, Roman Pavlyuchenko, Andrei Arshavin, Pavel Pogrebnyak. Szwecja: Bramkarze: Andreas Issakson, Rami Shaaban, Johan Wiland. Obrońcy: Oskar Ronningberg, Petter Hansson, Daniel Majstorović, Matias Concha, Olof Mellberg, Mikael Nilsson, Peter Larsson Pomocnicy: Kennedy Bakircoglu, Kim Kallstrom, Anders Svensson, Christian Wilhelmsson, Niclas Alexandersson, Andreas Dahl, Daniel Andersson, Frederik Ljungberg, Andreas Johansson, Tobias Linderoth. Napastnicy: Johan Elmander, Zlatan Ibrahimović, Markus Rosenberg, Rade Prica. Grecja: Bramkarze: Nikopolidis, Chalkias, Kotsolis Obrońcy: Seitaridis, Patsazoglu, Dellas, Kapsis, Goumas, Kyrgiakos, Vyntra, Torosidis, Spiropoulos Pomocnicy: Basinas, Karagounis, Giannakopoulos, Makos, Kafes, Katsouranis, Tziolis, Lagos. Napastnicy: Charisteas, Gekas, Lyberopoulos, Amanatidis, Papadopoulos. - Maciek - 28-02-2008 16:16 Portugalia Bramkarze: Ricardo, Quim, Rui Patricio Obrońcy: Jose Bosingwa, Jorge Andrade, Pepe, Ricardo Carvalho, Bruno Alves, Fernando Meira, Jorge Ribeiro, Miguel, Paulo Ferreira, Antunes, Manuel Da Costa Pomocnicy: Raul Meireles, Miguel Veloso, Maniche, Deco, Joao Moutinho, Hugo Viana, Tiago Napastnicy: Ricardo Quaresma, Nuno Gomes, Cristiano Ronaldo, Simao Sabrosa, Nani, Hugo Almeida Turcja Bramkarze: Rustu Recber, Volkan Demirel Obrońcy: Ibrahim Toraman, Servet Cetin, Deniz Bans, Volkan Yaman, Can Arat, Fatih Sonkaya, Emre Asik Pomocnicy: Arda Turan, Mehmet Aurelio, Yildiray Basturk, Gokdeniz Karadeniz, Hamit Altinton, Nuri Sahin, Tuncay Sanli, Emre Belozoglu, Huseyn Cimsir Napastnicy: Halil Altintop, Hakan Sukur, Nihat Kahveci, Necati Ates, Serhat Akin, Umit Karan, Fatih Tekke Szwajcaria: Bramkarze: Diego Benaglio, Pascal Zuberbuhler Obrońcy: Stephane Grichting, Phillipe Senderos, Chritoph Spycher, Johan Djorou, Mario Eggiman, Philip Degen, Ludovic Magnin, Steve von Bergen Pomocnicy: Gelson Fernandes, Valon Behrami, Gokhan Inler, Xavier Margairaz, Daniel Gygax, Tranquilo Barnetta, Hakan Yakin, Reto Ziegler, Raphael Wicky, Fabio Celestini Napastnicy: Marco Streller, Alexander Frei, Johan Vonlanthen, Blaise Nkufo Czechy Bramkarze: Petr Cech, Jaromir Blazek Obrońcy: Tomas Ujfalusi, Zdenek Grygera, Marek Jankulovski, David Rozehnal, Zdenek Pospech, Radoslav Kovac, Martin Jiranek, Michal Kadlec Pomocnicy: Jan Polak, Tomas Galasek, David Jarolim, Tomas Rosicky, Jaroslav Plasil, Daniel Pudil, Marek Matejovsky, Libor Sionko, Tomas Sivok Napastnicy: Martin Fenin, Milan Baroś, Jan Koller, Marek Kulic - Maciek - 28-02-2008 16:29 Niemcy Bramkarze: Timo Hildebrand, Manuel Neuer. Obrońcy: Philip Lahm, Per Mertesacker, Christoph Metzelder, Heiko Westermann, Christian Lell, Christian Pander, Arne Friedrich, Marcell Jansen, Gonzalo Castro, Clemens Fritz. Pomocnicy: Thomas Hitzlsperger, Michael Ballack, Bastian Schweinsteiger, Simon Rolfes, Jermaine Jones, Tim Borowski, Sebastian Kehl, Thorsten Frings, Bernd Schneider Napastnicy: Miroslav Klose, Kevin Kuranyi, Mario Gomez, Lukas Podolski, Stefan Kiessling Temat wyczyszczony, tutaj pisze TYLKO Maciek ![]() Chorwacja Bramkarze: Pletikosa, Runje Obrońcy: Robert Kovac, Dario Simić, Josip Simunic, Vedran Corluka, Dario Knezevic, Pranjić Pomocnicy: Ivan Rakitić, Dario Srna, Luka Modrić, Niko Kranjcar, Niko Kovac, Jurica Vranjes, Jerko Leko, Vukojević Napastnicy: Ivica Olic, Mladen Petric, Bosko Balaban, Igor Budan Austria: Bramkarze: Jurgen Macho, Alex Manninger Obrońcy: Andreas Ibertsberger, Emmanuel Pogatetz, Martin Stranzl, Gyorgi Garics, Sebastian Prodl, Christian Fuchs Pomocnicy: Aufhauser, Ivanschitz, Leitgeb, Prager, Standfest, Kavlak, Kiesenebner Napastnicy: Roland Linz, Martin Harnik, Sanel Kuljić Polska: Bramkarze: Artur Boruc, Tomasz Kuszczak Obrońcy: Dariusz Dudka, Jacek Bąk, Marcin Wasilewski, Michał Żewłakow, Grzegorz Bronowicki, Mariusz Jop, Michał Pazdan Pomocnicy: Jacek Krzynówek, Mariusz Lewandowski, Rafał Murawski, Łukasz Garguła, Marek Zieńczuk, Jakub Błaszczykowski, Przemysław Kaźmierczak, Wojciech Łobodziński, Ireneusz Jeleń Napastnicy: Euzebiusz Smolarek, Maciej Żurawski, Radosław Matusiak, Grzegorz Rasiak - Maciek - 04-03-2008 17:02 Jak widać wyżej, powołania na wirtualne Euro2008 zostały rozesłane ![]() Co widać po tytule tematu, zmienionym, od teraz mogą tu pisać także inne osoby, nie tylko ja ![]() Typowanie wyników czy zwycięzców turnieju, królów strzelców i asyst mile widziane, a przez słowo komentarze raczej mam na myśli komentarze dotyczące wszystkiego, tylko nie kadr, które zdecydowałem się wybrać tym 16 zespołom ![]() - spalacz - 04-03-2008 17:17 Terminarz pierwszej kolejki wszystkich grup i moje typy: Grupa A Szwajcaria - Czechy 1:2 Portugalia - Turcja 2:0 Grupa B Austria - Chorwacja 0:3 Niemcy - Polska 0:1 Grupa C Rumunia - Francja 1:1 Holandia - Włochy 1:2 Grupa D Hiszpania - Rosja 2:2 Grecja - Szwecja 1:2 Zwycięzcą według mnie będzie: POLSKA Królem strzelców: ex-equo: Benzema, Huntelar, Toni, Ronaldo, Smolarek Królem asyst: ex-equo: Ronaldo, Błaszczykowski //a w typerze jakieś bonusy się liczą czy jak?? - Maciek - 04-03-2008 17:32 Chyba się nie zrozumieliśmy ![]() W innym temacie rozpisałem składy i krótkie ich omówienie, na podstawie czego (jak ktoś ma ochote) każdy może wytypować czy to wynik czy wynik i przebieg meczu, szanse drużyn, komentarz do taktyki, słabe/mocne strony danej ekipy czy formacji itd. Żadnego typera na punkty nie będzie, bo wybaczcie, nie będę się bawił w jakieś zliczanie kto dobrze a kto źle wytypował, bo to żadna umiejętność wpisać dwie cyferki przedzielona dwukropkiem. Także jak już, to odnosimy się do najbliższych spotkań, do składów drużyn i mojej przedmowy taktycznej, a nie takie coś jak wyżej, bo to raczej nie o to chodzi, żebyście mi teraz pisali, jaki wynik meczu rozegranego za tydzień typujecie ![]() Taka prośba, żeby to miało ręce, nogi, jaja i mózg bo inaczej to nie ma najmniejszego sensu ![]() - Maciek - 06-03-2008 10:32 Co do tabel to nie wiem za bardzo co mam powiedzieć co i jak ![]() ![]() ![]() - zaga92 - 06-03-2008 15:18 Dobra to wiesz co. Podsumuje wszystko po fazie grupowej. Chyba, ze lepiej jak zrobie to wczesniej. - Zashi - 07-03-2008 20:36 Cytat:Polska 1-0 Niemcy Maciuś, te Twóje symulacje przewidują przyszłosc czy coś? :wink: 8) - Red - 07-03-2008 21:38 Maciek naszym nowym wieszczem narodowym - Maciek - 07-03-2008 21:46 Przyznam, że w przewidywanie przeszłości się nigdy nie bawiłem, a pragnę także przypomnieć, że to nie ja strzeliłem tego gola dla Polski, jedyne co mogłem zrobić, to zaproponować taki a nie inny skład i go odpowiednio ustawić - udało się wygrać, super Co do tabel - przydałyby się już, byłoby fajnie Co do meczów to sam nie wiem czy tylko podawać suchy wynik, czy dalej to relacjonować tak jak do tej pory, bo szczerze mówiąc, jak i tak tego nikt nie czyta to mnie będzie łatwiej co oczywiste - Red - 07-03-2008 21:51 Ja tam sobie lubie poczytac, no ale to Twoja decyzja ![]() - Zashi - 07-03-2008 22:10 Ja troche czytam, ale na koniec całego podaj wynik, bo nieraz zapomne kto ile strzelił :lol: Maciek napisał(a):pragnę także przypomnieć, że to nie ja strzeliłem tego gola dla Polski, jedyne co mogłem zrobić, to zaproponować taki a nie inny skład i go odpowiednio ustawić - udało się wygrać, super Czyli trener. Wiemy juz kto zastąpi Beenhakker`a jak ten odejdzie za kilka(nacie) [oby] lat. - Fred The Red - 07-03-2008 22:48 Cytat:Polska: Ale, że Dudka nie powołali ?! :roll: :lol: Że też Ci się chcę tak wymyślać to wszystko ![]() ![]() ![]() |