Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liga Klubowa 4v4
Kosma Offline
Król logiki

Liczba postów: 3,067
Reputacja: 73
Re: Liga Klubowa 4v4
Roxanne napisał(a):Może myśleli, że coś tam zawojują, a jak zaczęli dostawać w tyłek, to przejrzeli na oczy. :roll:

Kappa też się wycofała.

Do rozgrywek nie zgłosiły się też firmy, które były w poprzedniej edycji... Hax umiera.

Gdzie jest Groszek?
12-09-2011 19:03
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Roxanne Offline
Member

Liczba postów: 241
Reputacja: 0
Kris1908 napisał(a):Hax umiera.

Spokojnie, spokojnie, jak na wojnie, póki bomba nie... No wiecie. :lol:

Jak nie te drużyny, to inne. Świat się nie kończy na Realach, Kappach i innych MUFCach. Wink

~ I believe Old Trafford is The Theatre Of Dreams but only for United, not the visitors! ~
Pat Evra
12-09-2011 19:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika
sebos_krk Offline
Szeryf

Liczba postów: 3,982
Reputacja: 42
Zaqhax się trzymie to i Redcafe się utrzymie. Tylko my jesteśmy gwiazdorzy i zbieramy się pyknąć meczyk, bez ćwiczeń Smile
O Kappie to już było wiadomo od dawna, niech grają zespoły, którym zależy na wyniku.

Fan United od 1992 roku
12-09-2011 19:37
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
RCB 1 -3 Koko

Wróg, może raczysz wpaść na rozgrzewkę chociaż następnym razem? Kolejny raz co nie przychodzi, a prócz tej rozgrzewki nie mami kiedy razem grać i potem jest jak jest. Dzięki chłopaki za mecz, szkoda że przegrany ale byli lepsi. Host był słaby ale dało się grać. Do środy. O 20 gramy czyli tak 20 min przed rozgrzewka.

Mój Blog: Pod presją czasu
12-09-2011 20:37
Kosma Offline
Król logiki

Liczba postów: 3,067
Reputacja: 73
Czas wyciągnąć wnioski z wyników 8-)

Gdzie jest Groszek?
12-09-2011 21:16
sebos_krk Offline
Szeryf

Strasznie spadł poziom haxa na RC. Dziś miałem dużo wolnego, więc pokopałem na publicznych w sumie ze cztery godzinki, dlatego przepraszam, że nie bardzo chciało mi już na wieczór skupiać na bronieniu, ale co wszyscy tak olali sprawę? Mam nadzieję, bo brak zgrania i regularnych treningów 4v4 widać na kilometr.
Chyba jeden wiewiór wymiata.

Fan United od 1992 roku
12-09-2011 21:24
Foster Offline
Super Moderator

Przejadł się ludziom hax i tyle. Jak mam być szczery to w wolnym czasie wole sobie w FM'a pograć niż haxa, widocznie inni też wolą coś innego robić. Powoli zaczyna się to wszystko nudzić. Tydzień przerwy od haxa na forum dobrze by zrobił, tak mi sie wydaje.

12-09-2011 21:31
Wróg Arsenalu Offline
Senior Member

Liczba postów: 626
Foster napisał(a):Wróg, może raczysz wpaść na rozgrzewkę chociaż następnym razem? Kolejny raz co nie przychodzi, a prócz tej rozgrzewki nie mami kiedy razem grać i potem jest jak jest. Dzięki chłopaki za mecz, szkoda że przegrany ale byli lepsi. Host był słaby ale dało się grać. Do środy. O 20 gramy czyli tak 20 min przed rozgrzewka.
Już Ci pisałem na hoście, że nie mogłem przyjść na rozgrzewkę.
A co do "zgrywania się w haxie", to według mnie jest to trochę bajka, bo nie ćwiczymy żadnych schematów jak zachować się w danej sytuacji, a po prostu gramy.
Jak są ogarnięci goście, to nawet jak będą grać ze sobą po raz pierwszy mogą wygrywać mecze w dobrym stylu.

Kris1908 napisał(a):Czas wyciągnąć wnioski z wyników
OK Kris w następnym meczu zastąpisz Robaka ( Wink ) na bramce, pasuje? Smile

sebos_krk napisał(a):dlatego przepraszam, że nie bardzo chciało mi już na wieczór skupiać na bronieniu, ale co wszyscy tak olali sprawę?
Przecież graliśmy dzisiaj spary, więc o co chodzi?

Foster napisał(a):Przejadł się ludziom hax i tyle. Jak mam być szczery to w wolnym czasie wole sobie w FM'a pograć niż haxa, widocznie inni też wolą coś innego robić. Powoli zaczyna się to wszystko nudzić. Tydzień przerwy od haxa na forum dobrze by zrobił, tak mi sie wydaje.
Nie trzeba nic odgórnie narzucać, jak ktoś chce to sobie zrobi przerwę. Wink

Blog
12-09-2011 22:02
Intel Offline
Super Moderator

Liczba postów: 1,880
Reputacja: 46
Ostatnio poważnie myślę o zawieszeniu iksa na kołku. Czuje się wypalony i chciałbym wrócić już do Argentyny. Życie tutaj jest wery difikut, jedzenie niedobre, i jeszcze mówią jakimś dziwnym hiszpańskim.

Smoka pokonać trudno, ale starać się trzeba.
12-09-2011 22:07
sebos_krk Offline
Szeryf

Ja tam trochę jeszcze pogram, zresztą w RCA wszystko jest ok, roxy poumawia nam mecze i walczymy o mistrza. Tylko wkurza, że na redcafe już nie idzie sobie potrenować, trza kopać z ludźmi z innych drużyn, przynajmniej jest motywacja, żeby nie wypaść blado. Niestety bez treningów inni cię prześcigną.

Fan United od 1992 roku
12-09-2011 22:15
Foster Offline
Super Moderator

Nic nikomu nie narzucam, ale jakby każdy sobie zrobił przerwę to by to wyszło nam na dobre, no ale każdy zrobi jak zechce.

Co do rozgrzewek, to już drugi raz nie przyszedłeś to raz, a dwa nie chodzi już o żadne schematy, tylko żeby te kilka minut ze sobą zagrać, zobaczyć co i jak, a potem można grać ligowy.

Przy okazji, Robak będziesz w środe bo nie wiem co napisać Randamie?

12-09-2011 22:16
Roxanne Offline
Member

Ico nam da taka przerwa? Myślisz, że jak na tydzień odłożysz haxa do szafki, to po tych siedmiu dniach nagle zapałasz do niego uczuciem, które nie pozwoli Ci się od niego oderwać i zaczniesz grać jak natchniony?

Lepiej umówić się konkretnie na jakiś meczyk A v B podczas gdy nie gramy ligi i już, po sprawie. To rozwiązałoby problem tego, że na RC jest przykładowo 6 osób, które mogłyby zagrać, a na hosta wejdą 3 w porywach...

Nie chodzi o to, żeby się zmuszać do tego grania. Ale jeśli chcemy pykać dla zachowania formy to umawiajmy te wałkowane od dawien dawna, z dziada pradziada, mecze obu kadr przeciwko sobie i basta.

Mam tylko nadzieję, że nikt z RCA nagle w połowie sezonu, czy tam kiedykolwiek, nie wyskoczy mi z jakąś nowinką w stylu: Rox, ja już w lidze grać nie będę, bo nuda i ogólnie nie cacy.

~ I believe Old Trafford is The Theatre Of Dreams but only for United, not the visitors! ~
Pat Evra
12-09-2011 22:27
Foster Offline
Super Moderator

Krótka przerwa robi swoje, no ale każdy zrobi jak uważa.

Cytat:Lepiej umówić się konkretnie na jakiś meczyk A v B podczas gdy nie gramy ligi i już, po sprawie. To rozwiązałoby problem tego, że na RC jest przykładowo 6 osób, które mogłyby zagrać, a na hosta wejdą 3 w porywach...
To spróbuj umówić jakiś konkretny termin, którego będziemy sie trzymać. Może Tobie się uda.

12-09-2011 22:33
Angelito Offline
Legenda Haxa :)

Liczba postów: 404
Reputacja: 5
sebos_krk napisał(a):zresztą w RCA wszystko jest ok, roxy poumawia nam mecze i walczymy o mistrza.
Kolejny tydzień stracony się szykuje - pisałem/mówiłem na ts terminy w które można by pokulać kogoś ,ale mamy czas rozumiem (czekamy jak Zaqhax zagra?)
Dzisiejsze spotkanie to w sumie ja ustawiłem bo akurat mam Miko na gadu - był dostępny to napisało się chociaż już miałem tego nie robić
Spary/Treningi czy jak to się nazywa - NUDA NUDA NUDA (niczego się nowego nie nauczymy trzeba tylko trafić z formą w ligowym - tyle)

w RCA nie jest ok ;]
12-09-2011 22:34
Roxanne Offline
Member

Foster napisał(a):To spróbuj umówić jakiś konkretny termin, którego będziemy sie trzymać. Może Tobie się uda.

Ale przecież nie musimy się umawiać np. na każdy poniedziałek i godzinę jakąśtam. Możemy umawiać się tak jak na ligowe. Czyli: słuchajcie, może w (załóżmy) czwartek, pyknęlibyśmy A v B? Nie musimy przecież sztywno trzymać się jakiegoś konkretnego terminu. ; )

@Angelito - to że dzisiaj nie zagraliśmy, jest tylko i wyłącznie powodem tego, że MUFC B się wycofało z ligi. Kto mógł to przewidzieć? Nikt. W piątek rozmawiałam z Voltem, ale z racji tego, że Ruudowi coś wypadło, a godzina jak dla Adisa była wczesna, nie chciałam ryzykować i zrezygnowałam z tego, aby dzisiaj zagrać z ZaqHaxem B. Wiew, gdzie Ci się tak spieszy? Nie rozegramy całej ligi w jeden tydzień...

Angelito napisał(a):w RCA nie jest okej

Zamieniam się w słuch.

Pat Evra
12-09-2011 23:03
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 25 gości