Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liga Klubowa 4v4
Kosma Offline
Król logiki

Liczba postów: 3,067
Reputacja: 73
Re: Liga Klubowa 4v4
Z ostatniej chwili!

Fani Redcafe A tłumnie zjawili się przed stadionem swojej ukochanej drużyny, demonstrując swoje przywiązanie do jej byłego kapitana i czołowego zawodnika. Wielu z nich dzierżyło naprędce wykonane transparenty namawiające do zmienienia zaskakującej dla wielu decyzji.
Ukryty tekst:
[Obrazek: 2uhqnvt.jpg]

E:
Raport z drugiej strony miasta!
Przed chwilą pod osłoną nocy na stadionie Redcafe B został zmieniony wielki baner ozdabiający konstrukcję. Nasi reporterzy będący na miejscu potwierdzają, iż zastosowano w nim grafikę, która parę minut temu wyciekła do Internetu. Związana jest ona z sensacyjnym transferem na linii RCA->RCB, którego obiektem jest Angelito, znany wszystkim jako Wiewiór. Prezentujemy ją Państwu jako pierwsi!

Ukryty tekst:
[Obrazek: 2juss0.png]

Z ogarniętego nocą Redcafe City - Krzysiek Wójtowicz, redaktor Redlog.pl

Gdzie jest Groszek?
13-09-2011 23:58
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
rav10 Offline
Senior Member

Liczba postów: 582
Reputacja: 0
Cytat:Trzeba być na ts - inaczej gdy jest rozmowa głosowa ,a całkiem inaczej jest odbierane to co ktoś napisze

Ja tam nigdy problemów z Wiewiórem nie miałem. Mimo, że na ts'ie cisnął mi od cieniasów, a ja mu od chujów :-D
14-09-2011 07:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika
sebos_krk Offline
Szeryf

Liczba postów: 3,982
Reputacja: 42
Czyli tera czekacie do października, aż Adam będzie mógł grać?
Widocznie trzeba wykorzystać ten czas na poszukiwania po pokojach publicznych przynajmniej jeszcze jednego, kto potrafi robić różnice na boisku. Szansa marna, bo większość gra w jakimś zespole. Chyba, że ktoś się zgłasza? Bo ja przyznaje, że robić różnicy nie umiem. Do tej pory znałem na RC takich dwóch, którzy w połączeniu z genialnym napastnikiem potrafili z przodu wskoczyć na poziom pro. Człowiek nie musiał się denerwować, że za chwilę czas iść do przodu, bo sobie nie poradzą.

"Kapitan pierwszego zespołu" :lol:

Fan United od 1992 roku
14-09-2011 08:05
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
REDCAFE B
ODPRAWA TAKTYCZNA
:lol:

W piątek o godzinie 21:00 gramy z zespołem Randamy. Jako, że mnie nie będzie wyjdziecie składem:
robak
Wiewiór
Kris - Red
Gdzie Krzyś, będziesz grał tego box to box ta jak ja zawsze gram, a Łukasz będzie grał swoje. Wiewiór ten raz zagra DM'a w kolejnych spotkaniach ja będę pełnił tę rolę. Intel zasiądzie na ławce i w czasie meczu gdy coś będzie nie tak podejmiecie decyzję odnośnie zmian. Jesteś duże dzieci, więc sądzę, że nie będzie z tym problemów. Link do pokoju przekaże Wam Wiewiór, którego gg Randama posiada, więc nie ma najmniejszego problemu.

Przy okazji , witaj Wiewiór w naszych skromnych progach, mam nadzieję, że będzie nam się razem fajnie grało i mam nadzieję, że nie gorzej niż przedtem, a kto wie może nawet lepiej.
Wróg dzięki za współpracę, zawsze można było na Ciebie liczyć, fajnie gadało się na gg (teraz nadal mozemy gadac). Jeszcze raz dzięki i powodzenia na nowej drodze kariery Big Grin

To tyle. A nie jeszcze jedna informacja. W niedziele przeprowadzam się do mojego studenckiego gniazdka i nie wiem jak to będzie z internetem, czy będę go miał od razu czy dopiero po paru dniach, dlatego też jak cos się będzie działo to niech mi ktoś napisze sms (Łukasz Wink )

Mój Blog: Pod presją czasu
14-09-2011 12:01
Ruuuuuuuuuud Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,083
Reputacja: 48
sebos_krk napisał(a):Czyli tera czekacie do października, aż Adam będzie mógł grać?

sebos_krk napisał(a):Widocznie trzeba wykorzystać ten czas na poszukiwania po pokojach publicznych przynajmniej jeszcze jednego, kto potrafi robić różnice na boisku.

Przecież Wróg doszedł do RCA.

"Saha looks lively, Rooney is always a danger, Giggs is evergreen, and Scholes is linking it all up... Chelsea? Who are they?"
14-09-2011 14:55
sebos_krk Offline
Szeryf

I będzie grał na bramce?

Fan United od 1992 roku
14-09-2011 15:00
Roxanne Offline
Member

Liczba postów: 241
sebos_krk napisał(a):I będzie grał na bramce?

Nie, na DMie. Twoja pozycja jest niezagrożona.

~ I believe Old Trafford is The Theatre Of Dreams but only for United, not the visitors! ~
Pat Evra
14-09-2011 15:06
Kosma Offline
Król logiki

Liczba postów: 3,067
Reputacja: 73
To żeby pasowało, proponuję dalsze zmiany:
Kris :arrow: Mucha
Intel :arrow: Adis
Red :arrow: Ruud
Kojot :arrow: Kaka
Foster :arrow: Roxanne
Robaldo :arrow: Sebos...

Gdzie jest Groszek?
14-09-2011 15:08
Wróg Arsenalu Offline
Senior Member

Liczba postów: 626
A co, odchodzisz?

Foster napisał(a):Wróg dzięki za współpracę, zawsze można było na Ciebie liczyć, fajnie gadało się na gg (teraz nadal mozemy gadac). Jeszcze raz dzięki i powodzenia na nowej drodze kariery
Fost jak i cała kadra B też dzięki za wspólną grę w poprzednich turniejach i życzę powodzenia, trzymam za Was kciuki. Wink

Blog
14-09-2011 15:10
sebos_krk Offline
Szeryf

Roxanne napisał(a):Nie, na DMie.
Przerabialiśmy to w dwóch pierwszych spotkaniach, tylko wtedy był najpierw wiew, potem adis na zmianę w drugiej połowie i to nam uratowało oba zwycięstwa. Na tej pozycji trzeba być bardziej technicznym niż w ataku, jeśli faktycznie ma być to DM rozgrywający, a nie przerywający grę rywala.
14-09-2011 15:15
Roxanne Offline
Member

No i będzie tak jak mówiłeś w którymś z wcześniejszych postów - przetrwamy jakoś ze słabszymi rywalami do października (ze dwa mecze, trzy), a od października mamy stuprocentowo pewny i zajebisty w całej swej okazałości DM Adasia. :-D

Teraz mam do dyspozycji również Wroga na DM i cacy.

~ I believe Old Trafford is The Theatre Of Dreams but only for United, not the visitors! ~
Pat Evra
14-09-2011 15:32
sebos_krk Offline
Szeryf

W meczach kiedy nie będzie Adasia wolę grać na DM niż GK. Zresztą Wróg swego czasu też bronił, więc wierzę, że sobie spokojnie poradzi.

Nie dość, że do walki o zwycięstwo w lidze być może będzie trzeba wygrywać prawie wszystko, bez porażki, to jeszcze zaczęliście kombinować w środku sezonu.

Fan United od 1992 roku
14-09-2011 15:37
Roxanne Offline
Member

sebos_krk napisał(a):W meczach kiedy nie będzie Adasia wolę grać na DM niż GK. Zresztą Wróg swego czasu też bronił.

To już jest kwestia ustalenia wszystkiego przed meczem, na treningu. Jeśli będziesz wolał grać DM, to ktoś będzie bronił, nie ma sprawy. Ja, czy Wrogu, jeśli będzie się czuł na siłach. Nie widzę problemu, wszystko jest do ustalenia. Wink

sebos_krk napisał(a):zaczęliście kombinować w środku sezonu.

Wiewiór sam chciał odejść, nie chciał grać dla RCA i mówi, że to nie przeze mnie, więc jestem niesplamiona winą. Tu nie było żadnego kombinowania, tylko jasna sprawa jak dla mnie - wszystko cacy.

Nie ma co teraz debatować, klamka zapadła. RCA: Adis, Kaka, Mucha, Rox, Ruud, Sebos, Wróg. Wszyscy zwarci i gotowi do powalczenia o najwyższe cele bez zbędnych ceregieli. Dla mnie bomba, jedziemy z koksem i gitara gra.

Pat Evra
14-09-2011 15:54
Ruuuuuuuuuud Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,083
Reputacja: 48
Roxanne napisał(a):i mówi, że to nie przeze mnie, więc jestem niesplamiona winą.

Jesteś, wszyscy jesteśmy, tylko nie sbs.

"Saha looks lively, Rooney is always a danger, Giggs is evergreen, and Scholes is linking it all up... Chelsea? Who are they?"
14-09-2011 16:22
mucha Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,322
Reputacja: 3
Ja w ogóle nie ogarniam, o co w tym wszystkim chodzi :shock: Nic się nie dzieje, życie toczy się, a nagle pewnego dnia Wiewiór wyskakuje, że coś w RCA jest nie tak, zaczyna stroić jakieś fochy, nie wiedzieć czemu. Tylko on jedyny widzi jakiś problem, a ja tak naprawdę nie wiem jaki. Zaczyna mnie już to wkurwiać i kiedy pada propozycja wymiany na Wroga, jest mi to naprawdę obojętne i nie mam zamiaru błagać Wiewióra o to, żeby został. Chce odejść to niech odchodzi, niech się bawi w rozkapryszoną panienkę. Rozumiem, żeby miał powód, ale ja go nie widzę. Nie mam zamiaru rozpaczać nad jego stratą, Hax to zabawa, gramy dalej, starając się grać jak najlepiej. Poza tym nie zauważyłem, żeby Wiewiór ostatnimi czasy górował nad resztą i potrafił zrobić coś z niczego tak jak twierdzi sebos. Być może odczujemy tę stratę, być może nie. Ale jak ktoś od dłuższego czasu jest obrażony na cały świat nie wiadomo z jakiego powodu to niech najlepiej odejdzie i będzie spokój.

Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
Take me home, United Road.
14-09-2011 16:36
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 29 gości