Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liga Klubowa 4v4
sebos_krk Offline
Szeryf

Liczba postów: 3,982
Reputacja: 42
Re: Liga Klubowa 4v4
Cytat:Jesteś, wszyscy jesteśmy, tylko nie sbs.
Szkopuł w tym, że cały serial ciągnie się od hoho dawnych czasów, nie od tygodnia. Wiem, że najlepiej siedzieć cicho i nic nie mówić, ale to nie u mnie. Ten temat można zamknąć.
Mnie tam zależy tylko na wynikach, a ponieważ zabrakło kogoś kto utrzyma to w ryzach, stało się jak stało. Sam bym pewnego dnia zrezygnował z kapitanowania, więc jednemu z nas się nie dziwie. Tera to już jest wolna amerykanka, bez planu działania.

To tylko hax.

Fan United od 1992 roku
14-09-2011 16:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika
sebos_krk Offline
Szeryf

Nie chcę wracać już do tematu, może Wy wiecie więcej niż ja, a może to ja jednak wiem więcej.

Fan United od 1992 roku
14-09-2011 16:53
Angelito Offline
Legenda Haxa :)

Liczba postów: 404
Reputacja: 5
Skończycie ?

Przed startem chciałem transferu (nawet miałem ofertę z innego portalu Wink )

Hax już się kończy na rc - chociaż mam okazję na koniec sprawdzenia się w innym zespole mam nadzieję ,że pomogę chłopakom i zdobędziemy pudło na koniec sezonu ;]
14-09-2011 16:56
Wróg Arsenalu Offline
Senior Member

Liczba postów: 626
Reputacja: 0
"Jeśli też nie rozumiesz o czym mówi Sebos, łapka w górę!"

Blog
14-09-2011 16:56
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Roxanne Offline
Member

Liczba postów: 241
sebos_krk napisał(a):a ponieważ zabrakło kogoś kto utrzyma to w ryzach, stało się jak stało.

Idę na kolanach do Częstochowy odpokutować winę. o_O

A tak na serio to widzę Sebos, że chcesz za wszelką cenę wywrzeć na mnie presję i przeprogramować mnie na tok myślenia, w którym będę się czuła winna temu, że Wiew już nie chciał grać w RCA.

Nie czuję się winna i nie zamierzam, tym bardziej że ani Adis, ani Kaka, ani Ruud, ani Mucha, nie mają problemów i żadnych uwag do mnie, zażaleń (o Wrogu nie wspomniałam ze względu na to, że jest tu od wczoraj i nie ma jak ocenić mnie od innej strony niż z pozycji biernego widza). Chłopakom nie dzieje się żadna krzywda. Ja natomiast mam poczucie wsparcia z ich strony i za to jestem wdzięczna, bo nie oczekuję niczego innego, jak tylko zaufania i wiary. Nie sieję terroru, nie rozstawiam po kątach, nie krzyczę, nie grożę, nie szantażuję. Staram się, aby każdy miał z tego grania jak najwięcej przyjemności i korzyści.

Sebos, do tej pory też nie miałeś do mnie uwag. Tylko teraz coś się zmieniło i to mnie martwi. Jeśli tylko chcesz, słucham, bo nadal obowiązuje zasada: mów wprost.

Jeśli nadal będziemy zatajać w sobie to, co powinno ujrzeć światło dzienne, to nikłe szanse, że kiedykolwiek będzie w 100% cacy.

Angelito napisał(a):nawet miałem ofertę z innego portalu

Nie Ty jeden, a jednak każde z nas zostało chyba z całkiem innego powodu.

Przed sezonem chciałeś transferu, miałeś ofertę z innego portalu... Mogłeś też rozmawiać z Fostem. Hmm. Czy tylko mi coś się tu nie zgadza?

~ I believe Old Trafford is The Theatre Of Dreams but only for United, not the visitors! ~
Pat Evra
14-09-2011 17:03
Angelito Offline

A Wy dalej swoje - DOŚĆ ! żygać mi się chce jak czytam 3 strony o tym ,że wiew to wiew tamto - jest zmiana i finał

Nie będziemy się zabijać o haxa no ludzie - po mału żałuję ,że się zgodziłem i wpisałem na listę graczy na II sezon
Teraz bym miał spokój ,prowadził obserwację z boku i wpadał na gierki gdy tylko bym miał ochotę jakby był jakiś link na hosta treningowego
14-09-2011 18:04
Ruuuuuuuuuud Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,083
Reputacja: 48
Angelito napisał(a):jest zmiana i finał

Słusznie, tylko ja np chciałbym sie jeszcze dowiedzieć co miał na myśli autor pierwszego posta na 11 stronie oraz przedyskutować na spokojnie chęć gry Sebosa na DM-ie pod nieobecność Adisa.Imo stracimy pewnego bramkarza przesuwając go na pozycje DM-a gdzie na takim samym poziomie dałby rade grać Wróg.

"Saha looks lively, Rooney is always a danger, Giggs is evergreen, and Scholes is linking it all up... Chelsea? Who are they?"
14-09-2011 18:32
Roxanne Offline
Member

Dobrze, oficjalnie kończymy temat wymiany. Została dokonana, koniec. Kropka.

Teraz już sprawy czysto składowe, DMowe itd.

~ I believe Old Trafford is The Theatre Of Dreams but only for United, not the visitors! ~
Pat Evra
14-09-2011 19:02
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Wprawdzie nie moja sprawa, ale jaki jest sens zmiany pozycji między sebosem a Wrogiem? Pierwszy o wiele lepiej radzi sobie jako GK, a drugi również o wiele lepiej na DM'ie.

Mój Blog: Pod presją czasu
14-09-2011 19:05
sebos_krk Offline
Szeryf

A Ty zaś skąd wiesz jak sobie radzę na DM'ie? Raczej opierasz się na fakcie, że zawsze stoję w bramce.

Fan United od 1992 roku
14-09-2011 19:34
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
No tak wypowiadam się na temat czegoś czego nie widziałem...

Mój Blog: Pod presją czasu
14-09-2011 19:36
Kosma Offline
Król logiki

Liczba postów: 3,067
Reputacja: 73
Sebos to nie amator - zagra wszędzie Smile

Gdzie jest Groszek?
14-09-2011 19:53
Angelito Offline

Anulowano spotkania mufcb i kappy - tylko ,że mecz rcb-kappa nadal pozostał bez zmian więc Foster zainteresuj się tym Wink
15-09-2011 21:12
sebos_krk Offline
Szeryf

Roxy do ataku! Teraz nie żartuję, bo widziałem jak gra w ataku :shock: Tam przypadku nie było.
Szkoda, że wyszłaś, bo akurat miałem okazje zagrać Dma przeciwko So i nie zrobił nic.

Fan United od 1992 roku
15-09-2011 21:15
Roxanne Offline
Member

Oprócz pierwszego meczu, w którym nam z So nic nie wchodziło, potem już cięliśmy wszystkich jak leci. Z 5 meczów pod rząd wygranych, o ile nie więcej. ; )

Nie spodziewałeś się, co Sebos?

Szczególnie w pamięć zapadła Ci chyba bramka, po której padło z Twojej strony: "co ona wyprawia! Big Grin" Mam rację? 8-)

Pat Evra
15-09-2011 21:30
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 33 gości