Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Fulham 0-1 Manchester United (2.02.2013)
sebos_krk Offline
Szeryf

Liczba postów: 3,982
Reputacja: 42
PL: Fulham 0-1 Manchester United (2.02.2013)
[Obrazek: wlapv.png][Obrazek: m9rm0p.png][Obrazek: 1zn0jye.png]

Fulham FC vs Manchester United
Barclays Premier League
2.02.2013; 18:30
Craven Cottage, Londyn

Fan United od 1992 roku
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2013 20:33 przez sebos_krk.)
30-01-2013 21:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
RE: PL: Fulham - Manchester United (2.02.2013; 18:30)

DDG
Rafael - Rio - Vidic - Evra
Carrick - Cleverley
Nani - Rooney - Kagawa
RvP

Spodziewam się czegoś takiego. Choć osobiście chciałbym by w końcu Kagawa mógł regularnie grać na swojej pozycji. Jednak na chwile obecną nie na to szans i chyba długo nie będzie. Także nie dziwmy się później, jeśli Shinji nie spełni pokładanych w nim nadziei. W ostatnim spotkaniu zagrał bardzo fajnie, im częściej był w środku tym lepsze były tego efekty.

Mój Blog: Pod presją czasu
31-01-2013 14:20
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
Nie piszę przed meczami zazwyczaj, ale Nani koniecznie w postawie! Chcę zobaczyć w końcu na boisku skrzydłowego, który gra w piłkę.

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
31-01-2013 23:28
Kosma Offline
Król logiki

Liczba postów: 3,067
Reputacja: 73
A ja bym chciał zobaczyć Groszka, ale nie wiem, gdzie go wsadzić. Chciałem, by grał z Soton, ale nawet na ławie go nie było :/

Gdzie jest Groszek?
31-01-2013 23:35
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
allfanmu Offline
Obserwator

Liczba postów: 908
Reputacja: 31
Niestety wykluczyła go kontuzja biodra, ale już w sobotę ma być gotowy. Mimo wszystko bardziej prawdopodobne jest że zagrają z przodu Roo z RvP.
01-02-2013 07:45
Silvan Offline
Judge-mental

Liczba postów: 1,029
Reputacja: 55
Powiem szczerze, że o skład się jakoś nie martwię, Gaffer na pewno to poukłada bo po ostatnim meczu, raczej głosu w szatni nie oszczędzał. Oczekuję rycia dupami murawy i prawdziwej walki w tym meczu. Na Craven Cottage w ostatnich latach nie było łatwo i Fulham będzie się tym wspierać, nie sądzę by ten mecz przypominał weekendowy spacerek z FA Cup, raczej będzie ciężko i jak tym razem znowu pokpią sprawę to nie przywiozą kompletu punktów na Old Trafford.

"And UNSTOPPABLE SHOT from PAUL SCHOLES !"
01-02-2013 09:10
duskhorizon Offline
Member

Liczba postów: 76
Reputacja: 5
Berbatov wypadł ze składu meczowego, przynajmniej według goal.com Wink

http://www.goal.com/en-gb/news/2896/prem...ID=HP_BN_4

Przy okazji witam wszystkich, czytam redloga i redcafe od zawsze, jednak dopiero teraz zadecydowałem się coś napisać.
01-02-2013 14:33
Silvan Offline
Judge-mental

Witamy na łamach Redcafe! przyda się jakaś świeża krew Smile a z Berbatovem to dobra wiadomość, ale źródło trochę niepewne.

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-02-2013 22:27 przez Silvan.)
01-02-2013 22:26
Mubinio Offline
jestę Scholsę.

Liczba postów: 1,128
Reputacja: 16
Co do Berbatova: czytałem na SkySports ze 2 dni temu wypowiedź Jola, który powiedział, że Dymitr naciągnął mięsień, ma nadzieję, że wróci szybko, ale na mecz z United MOŻE być dla niego za wcześnie. Także tak naprawdę na stówę nic nie wiadomo. Lubie patrzeć na jego grę, ale dla nas będzie zdecydowanie łatwiej, jeśli nie zagra.
Co do składu: popieram pomysł z Nanim, w środku koniecznie Carrick z Cleverleyem, Anderson mecz ze Świetymi miał słaby, więc niech sobie to przemyśli w spokoju. Atak wiadomo. Zaryzykowałbym z AV na prawym skrzydle, przecież chłop nie może tak długo grać tak słabo - musie w końcu odpalić, mam nadzieję, że będzie to właśnie dziś. Środek obrony Rio-Vidic albo Rio-Smalling (Evans rozpoczął treningi, ale nie ryzykowałbym jego zdrowia na Craven).

Mędrzec bez własnego zdania jest gorszy niż padlina.
02-02-2013 07:56
Hubson Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,275
Reputacja: 12
A ja bym dał Welbecka na lewe skrzydło, Kagawe do środka Nani na prawej. W ataku Robin. Rooney może zagrać na ławce, bo w sumie nie wiem czy to nie jedyny ofensywny gracz który na ten moment może dać jakiś imupls przez właśnie wejście z ławki rezerwowych. Może jeszcze Chicharito.
02-02-2013 13:10
mat.ka Offline
oj.cieć

Liczba postów: 324
Reputacja: 5
RE: PL: Fulham 0-1 Manchester United (2.02.2013)
Hernandez się zasiedział, Van Persie się wystrzelał, obrona dziurawa, as usual. Ale do paniki daleko, ten wynik przypomniał mi lepsze czasy.

to nie może tak być
ja sobie sam wybiorę wroga
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2013 20:45 przez mat.ka.)
02-02-2013 20:45
Silvan Offline
Judge-mental

Kolejny bardzo trudny mecz na Craven Cottage i niesamowicie ważne zwycięstwo. Już wydawało się, że brak dokładności w pierwszej połowie może bardzo wiele kosztować United, no i gdyby nie błąd Sanderosa tak mogłoby się stać. Ogólnie nie najgorszy mecz Diabłów, ale w systemie 4-4-2 zawsze będzie ciężko o wynik jeżeli skrzydłowi prezentują się delikatnie mówiąc nie najlepiej. Gol Rooneya spowodował u mnie tyleż samo radości co i ulgi, na prawdę mocno zapowiadało się na podział punktów. Ten mecz pokazuje jak wiele United daje Young kiedy jest w przyzwoitej formie, chociaż wiele osób i tak zawsze ocenia go słabo. Jeżeli Ash grał przed kontuzją słabo, to dziś Valencia i Nani byli kompletnie beznadziejni. SAF wiele ryzykuje licząc, że jeden z nich się w końcu przebudzi i dużo korzystniejsze dla drużyny wydaje się wystawianie na boku Welbecka. Nie wiem też, co dzieje się z Robinem, od kilku spotkań widać, że spuścił z tonu, wydaje się jakiś wypalony. Mając takie bogactwo w ataku sir Alex nie powinien zaczynać ustalania składu od Holendra, a sprawia wrażenie jakby tak własnie było. No ale, żeby nie było samego narzekania dobry mecz zagrała obrona United, w szczególności Evans był dziś nie do przejścia, Rio, Evra i Rafael również na plus.

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2013 20:53 przez Silvan.)
02-02-2013 20:50
Ruuuuuuuuuud Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,083
Reputacja: 48
Nawet dobry mecz w naszym wykonaniu, można było zagrać trochę uważniej w obronie, ale liczy się czyste konto.

Dla mnie najsłabszy na boisku dzisiaj sędzia, liczba fauli jaką odgwizdał dla Fulham trochę śmieszna, każdy kontakt zawodników kończył się gwizdkiem arbitra.

W naszych szeregach jedynie Valencia zagrał moim zdaniem słabo, dziwię się trochę, że nie wszedł za niego wcześniej Giggs. Nani bardzo aktywny, kilka fajnych rozegrań przed polem karnym, kilka razy szukał miejsca do strzału, jedynie tych dośrodkowań powinno być więcej i lepszej jakości.
Rooney w formie, to bardzo cieszy, ale chyba najbardziej postawa całego zespołu.Widać, że zależy im na wygrywaniu kolejnych spotkań, że wierzą w swoje umiejętności, dają z siebie wszystko.

A, no i Evans.Niby w drugiej połowie zaczął ładnie czyścić, ale w pierwszej miał tyle głupich strat przy wyprowadzaniu piłki, że aż głowa mała.W drugiej zresztą też mu się to przydarzyło przynajmniej ze dwa razy.Komentatorzy na C+ trochę się nim zachwycali, dla mnie występ najwyżej dobry. Chociaż te niedokładności wynikały pewnie z przerwy w grze i w następnych spotkaniach spodziewam się zobaczyć starego, dobrego Evansa :]

"Saha looks lively, Rooney is always a danger, Giggs is evergreen, and Scholes is linking it all up... Chelsea? Who are they?"
02-02-2013 22:57
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
Nie rozumiem Silvan pretensji do Naniego. IMO w chwili obecnej zjada na śniadanie Antka. Okej, to wyczyn nie jest, ale zważmy, że dopiero co wrócił i może do najlepszego Younga z tego sezonu jeszcze trochę brakuje, to na pewno daje nam z przodu dużo niekonwencjalności i tak naprawdę jedyne do czego można się dziś przyczepić to IMO dośrodkowania. Choć to z drugiej połowy do RVP fajne.

Co do Roo, IMO w bardzo dobrej formie. Może nie wszystko jeszcze wychodzi idealnie, zdarzają się straty, czasem brakuje szczęścia, ale podobnie jak Nani nadaje naszej grze nieprzewidywalności. Co tu dużo szukać, Welbeck, Chicha i od groma innych napastników w sytuacji bramkowej szukałoby podania, mając obok dwóch partnerów. Sam krzyczałem, żeby podawał natychmiast na prawo. On zaskoczył wszystkich i mamy 3 pkt Smile

Jednak najważniejsze, że ostatnio widać u nas duży progres w grze obronnej i póki co z optymizmem zapatruje się na mecze z Realem.

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
02-02-2013 23:29
Hubson Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,275
Reputacja: 12
RedLucas napisał(a):póki co z optymizmem zapatruje się na mecze z Realem

Możesz wytłumaczyć co znaczy to póki co? Nie, żebym się czepiał po prostu chcę wiedzieć co masz na myśli.
03-02-2013 02:12
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości