Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mało postów
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,336
Reputacja: 0

Cytat:Niedługo nowe typery, to na pewno forum ożywi się na maksa i będzie tutaj duży "ruch". Swoją drogą, poszukujemy chętnych do ich prowadzenia - wymagania - podstawy matematyki i dodawanie liczb całkowitych w zakresie do 500. Zbyt wielkie nie są, dlatego na zgłoszenia czekam na PW. Tam podam też więcej informacji.

No to spoko, milo bedzie powalczyc w typerkach. Niestety na mnie liczyc nie mozecie z dwoch powodow :

- nie chce odwalic ponownie kawalka dobrej roboty po czym forum zostanie zmiemione na inne i wszystko pojdzie na marne ...

- w tym roku mam mature, zbyt czesto na kompie nie bede a w weekendy pewnie melanze itp. Moj zapal do forum bardzo opadl ale chetnie wezme udzial Smile

Under The Boardwalk - United Warriors
22-07-2006 20:53
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zashi Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,353
Reputacja: 1

Ja mam tylko 3 klase gim, wiec moge typerek poprowadzic - juz sie zglosilem. Prawde mowiac w ty roku trza by sie zaczac uczyc i dobrze ten test napisac Wink

Ciekawe czy bede mogl prowadzic Typer Orange Ekstraklasy...

amor patriae nostra lex
22-07-2006 21:23
Pejter Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,729

Wojtek3 napisał(a):- nie chce odwalic ponownie kawalka dobrej roboty po czym forum zostanie zmiemione na inne i wszystko pojdzie na marne ...

Wydaje mi się, że wyjaśnialiśmy już powody, dla których stare forum zniknęło. To było od nas niezależne. Wiem, że odwaliłeś kawał dobrej roboty przy typerach, bo codziennie wkładałeś w to dużo serca i rozumiem twoje drobne (mam nadzieję) rozgoryczenie.
Teraz należy się cieszyć, że ten temat staje się powoli nieaktualny, bo nowych użytkowników (niektórzy również powrócili), a co za tym idzie, postów przybywa. Choć poziom tych postów mógłby być zdecydowanie wyższy.
22-07-2006 21:32
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Pejter napisał(a):
Wojtek3 napisał(a):- nie chce odwalic ponownie kawalka dobrej roboty po czym forum zostanie zmiemione na inne i wszystko pojdzie na marne ...

Wydaje mi się, że wyjaśnialiśmy już powody, dla których stare forum zniknęło. To było od nas niezależne. Wiem, że odwaliłeś kawał dobrej roboty przy typerach, bo codziennie wkładałeś w to dużo serca i rozumiem twoje drobne (mam nadzieję) rozgoryczenie.
Teraz należy się cieszyć, że ten temat staje się powoli nieaktualny, bo nowych użytkowników (niektórzy również powrócili), a co za tym idzie, postów przybywa. Choć poziom tych postów mógłby być zdecydowanie wyższy.

Wiem, ze zostalo to juz wyjasnione, postaram sie juz do tego nie wracac, choc jesli nawet bym prowadzil typery, to jaka mam gwarancje ze znowu nie siadzie serwer i nie zmienimy forum ? Sorki ze wracam do tych spraw, poprostu czasem tak wychodzi.

22-07-2006 21:35
marcelo Offline
Senior Member

Liczba postów: 717

Hej, forumowicze co wy tacy smutni :?
Może to nie rozwiąże problemu małej ilości postów, ale po chwili przerwy powróciłem na forum i postaram się coś od czasu do czasu napiasć.
Jestem juz dośc starym urzytkownikiem naszego forum (przynajmniej tamtego starego i ci starsi urzytkownicy powinni mnie pamiętać), więc chyba jeszcze pamietam co to znaczy pisanie postów na forum 8)

Takich chwil siê nie zapomina!
20LEGEND
23-07-2006 10:28
Seki Offline
Senior Member

Liczba postów: 661

marcelo napisał(a):Hej, forumowicze co wy tacy smutni :?
Może to nie rozwiąże problemu małej ilości postów, ale po chwili przerwy powróciłem na forum i postaram się coś od czasu do czasu napiasć.
Jestem juz dośc starym urzytkownikiem naszego forum (przynajmniej tamtego starego i ci starsi urzytkownicy powinni mnie pamiętać), więc chyba jeszcze pamietam co to znaczy pisanie postów na forum 8)

Hehe, dziwny zbieg okoliczności bo w krótkim odstępie czasu wróciło paru starych użytkowników m.in ja, ty EricRyan, Wojtek3 Tongue

"zobaczyc UNITED bezcenne"

Praga, 2x Mediolan, Budapeszt, 2x Amsterdam, Kopenhaga, Lens, Kijow, Manchester, Rzym, Londyn

RED ARMY
23-07-2006 11:18
Ciampel Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,923

Wakacje już daleko w tyle, dlatego na forum powinno pojawiać się stosunkowo więcej postów - jakie macie odnośnie tego odczucia? Wzrasta czy maleje aktywność wszelkich użytkowników? Ciągle się temu przyglądam i muszę stwierdzić, że są pod tym względem duże wahania - raz mamy wenę, raz nie i bardzo różnie z tym bywało. Dlatego właśnie trzeba zrobić coś, żeby w choć małym stopniu rozkręcić forum. Nie chciałbym nic obiecywać, ale niedługo może przygotujemy jakieś "małe" niespodzianki. Nagród do typerów póki co nie mamy, bo sponsor coś śpi, ale wszystko pewnie znów potoczy się po naszej myśli. Ja tylko zachęcam do dalszego pisania, nie zważając póki co na design, który - ... no właśnie - to będzie może ten "surprise" Smile

capo di tutti capi

MUSC PL
26-09-2006 09:01
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Jesli chodzi o forum to pisze na nim wiecej osób, ale czy postów jest wiecej ? Sam nie wiem, na pewno nie ma tyle co na starym forum, ale moze sie rozkreci. Czas pokaże...

26-09-2006 13:31
Stojkovic Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,687

Trzeba troszkę odczekac, tymbardziej że forum nie jest najpopularniejsze wsród wielu użytkowników. Myślę że za kilka tygodni wszystko się ustabilizuje.
26-09-2006 13:50
maryc Offline
Member

Liczba postów: 176

Ja chciałbym w tym miejscu usparawiedliwić swoją dość długą nieobecność na forum. Otóż hasło mi uleciało z głowy, a że przypomnienie hasła nie działa nie miałem rady zwojować starego hasła. Na szczęście po kilku próbach Mattowi udało się je odzyskać i oto jestem. Wink

A co do ilości postów to nie jest tak katastroficznie źle. Tongue Grunt, że poziom jest zachowany.
26-09-2006 15:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Ciampel Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,923

Czyżby po kolejnym spadku formy nastąpiła tendencja wzwyżkowa? Ja przynajmniej taką ostatnio zauważyłem i znów jakoś zachciało się bardziej pisać. Wydaje mi się, że przyznanie nowych MODów dla kilku osób wzmożyło ruch na forum i powoli nawet w tematach meczowych rodzą się ciekawe i wyczerpujące dyskusje. Co prawda do "elity" jeszcze nam brakuje, ale małymi kroczkami zaczynamy iść do przodu.

Odnośnie "rangi" za zwycięstwo w plebiscycie na forumowicza miesiąca, postaram się wywiązać ze swoich obowiązków i kolejny (może poprzedni też) masta ją otrzyma Wink

capo di tutti capi

MUSC PL
26-10-2006 20:01
Wojtek3 Offline
Posting Freak

No jakby nie było funkcja moderatora do czegoś zobowiązuje i nie ukrywam, że po dostaniu tej funkcji otrzymałem jednocześnie wiecej chęci do odwiedzania forum. Jedyny co mnie przeraża to ilość osób piszących regularnie, bo ile nas jest 10 ? Chciałbym więcej jak kiedyś ...

26-10-2006 20:38
Seki Offline
Senior Member

Liczba postów: 661

ja również mam wiekszą ochote do pisenia na forum, choć danie mi moda nie jest największą przyczyną, po prostu lubie to forum i mam nadzieje że za jakiś czas znów będzie tutaj zajebista atmosfera Smile

"zobaczyc UNITED bezcenne"

Praga, 2x Mediolan, Budapeszt, 2x Amsterdam, Kopenhaga, Lens, Kijow, Manchester, Rzym, Londyn

RED ARMY
27-10-2006 09:44
EricRyan Offline
Senior Member

Liczba postów: 270

No i co? Kolejny problem z płatnością za forum bez komentarza Admina...

W ostatnich dniach mieliściy okazje podyskutowac o forum w kilka osob i jednogłosnie stwiedzilismy ze osobą blokujaca rozwoj jest mATT! Jeśli dalej mam/(mamy?) "bawić sie" w forum to musi dojść do spektakularnych zmian.
03-11-2006 12:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zashi Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,353
Reputacja: 1

EricRyan napisał(a):No i co? Kolejny problem z płatnością za forum bez komentarza Admina...

W ostatnich dniach mieliściy okazje podyskutowac o forum w kilka osob i jednogłosnie stwiedzilismy ze osobą blokujaca rozwoj jest mATT! Jeśli dalej mam/(mamy?) "bawić sie" w forum to musi dojść do spektakularnych zmian.

Porponujesz zamach stanu Eric?

Co to forum to znowu nie dzialalo - fakt - dobrze, ze przynajmniej teraz zostalo to szybciej naprawione.

amor patriae nostra lex
03-11-2006 14:29
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości