Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manchester United Supporters Club PL
pawlo Offline
Senior Member

Liczba postów: 415
Reputacja: 0

satysfakcje ze dzieki tobie, glazer zarobi dodatkowe funty :]

50 years ago, our team lay in the snow.
Battered and bloodied some of them died,
Some of them survived.
Charlton and Matt Busby,
They took us to Wembley.
And we beaten Benfica and we won the cup,
all those years ago.
28-04-2008 14:37
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
roo1410 Offline
Member

Liczba postów: 172

pawlo napisał(a):satysfakcje ze dzieki tobie, glazer zarobi dodatkowe funty :]
No właśnie. Ja już nie myśle nawet o tym amerykańcu bo mi się niedobrze robi. Kiedy on umrze? nie moge się doczekać.
Red napisał(a):Ja mam pytanie - mozliwe, ze juz bylo poruszane w tym temacie - co daje One United kibicom, ktorzy z powodow finansowych na mecz raczej sie nie wybiorą ?
Raczej nic Ci to nie da, tylko to że dostaniesz jakiś upominek i zniżkę do zwiedzenia OT i coś tam jeszcze.

we're FC United - we're going up
28-04-2008 14:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika
WoLaK Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,486

Red napisał(a):Ja mam pytanie - mozliwe, ze juz bylo poruszane w tym temacie - co daje One United kibicom, ktorzy z powodow finansowych na mecz raczej sie nie wybiorą ?
As a One United member you will receive a special members pack containing exclusive gifts including a personalised membership card and welcome letter from Sir Alex

[Obrazek: sorryvk6.gif]
28-04-2008 14:47
MUSC PL Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 32

pawlo napisał(a):co z ludzmi co juz maja one united. Jest mozliwosc oplacenia one united osobno i osobno czlonkostwa?

Wpłcaasz 180 PLN i my za ciebie wykupujemy składkę na następmy sezon.

roo1410 napisał(a):ej chłopaki a co jeśli ja mam 18 w czerwcu? to jeśli nie mam 18 lat w czasie poboru do MUSC PL to nie moge mieć One United w tym sezonie??? niech mi ktoś to wytłumaczy !!!!

Spokojnie możesz opłacić pełną składkę. Chodzi o to, że osoby niepełnoletnie nie mogą jeżdzić na mecze. Ty już w lipcu mozesz Smile

Cytat:Raczej nic Ci to nie da, tylko to że dostaniesz jakiś upominek i zniżkę do zwiedzenia OT i coś tam jeszcze.

Sorry ale jeśli ENCYKLOPEDIÊ podsumowującą cały poprzedni sezon ( zdjęcia, opisy i staystyki każdego meczu wszystkich kategori i rozgrywek ), DVD z najlepszymi bramkami, plakaty, zdjęcia , fanziny, kartki pocztowe, newsy na maila uważasz z drobne " upominki " to trudno.

Patrz wyżej bez "sorry , to trudno" Smile

UWS
Prezes
28-04-2008 15:06
roo1410 Offline
Member

MUSC PL napisał(a):Sorry ale jeśli ENCYKLOPEDIÊ podsumowującą cały poprzedni sezon ( zdjęcia, opisy i staystyki każdego meczu wszystkich kategori i rozgrywek ), DVD z najlepszymi bramkami, plakaty, zdjęcia , fanziny, kartki pocztowe, newsy na maila uważasz z drobne " upominki " to trudno.
Zwracam honor. nie sądziłem że aż takie "upominki" się dostaje ja kiedyś wyczytałem że zdjęcie klubowe i coś tam jeszcze (ale to bylo kiedyś i chyba sie duzo zmienilo).

28-04-2008 15:36
Red Offline
Senior Member

Liczba postów: 591

Cytat:Zwracam honor. nie sądziłem że aż takie "upominki" się dostaje ja kiedyś wyczytałem że zdjęcie klubowe i coś tam jeszcze (ale to bylo kiedyś i chyba sie duzo zmienilo).

ale to chyba jako odpowiedz na list do United

dziekuje Prezesie za informacje Smile

We'll never die beacause we're UNITED !! [Obrazek: rpn.gif]
28-04-2008 15:42
Fred The Red Offline
Member

Liczba postów: 226

Skoro jestem pełnoletni to muszę wypisywać kogoś(siebie?) w miejsce ustawowy opiekun i poźniej podać swój numer dowodu i pesel?

:wink:

ЯЗPЦБLIК ФF MДИCЦИIД
28-04-2008 16:33
EricRyan Offline
Senior Member

Liczba postów: 270

Fred The Red jak pewnie się domyślasz wpisanie "opekuna" jest potrzebne tylko dla osób niepełnoletnich. Tak musisz podac serie i numer swojego dowody osobistego oraz PESEL.

Wszystkie osoby które chcą wykupić ONE UNITED "na własną rękę" zachęcam do wstąpienia do Stowarzyszenia MUSC POLAND, ponieważ te około 30-40zł więcej to niewiele dla osoby myślącej o wyjeździe na mecz UNITED. Zyskać można za to pomoc w załatwieniu biletu (Pawlo sam wiesz o czym pisze), bo od nowego sezonu żeby pojechać z "ekipą wyjazdową" na mecz UNITED, TRZEBA MIEC KONIECZNIE WYKUPIONE "ONE UNITED" I NAJLEPIEJ BYC W MUSC POLAND.
Mysle ze nikomu nie trzeba tłumaczyć, ze teraz nie będzie "przymykania oczu" na to że ktoś chcący jechac na mecz nie ma ONE UNITED! Im więcej osób w ONE UNITED tym więcej szans na to byśmy ( MUSC POLAND) wylosowali bilety na mecze UNITED, więc może to być w przyszłosci z korzyścią dla każdego z Nas Smile

Pozdro.
28-04-2008 19:35
leslav Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 13

EricRyan napisał(a):bo od nowego sezonu żeby pojechać z "ekipą wyjazdową" na mecz UNITED, TRZEBA MIEC KONIECZNIE WYKUPIONE "ONE UNITED" I NAJLEPIEJ BYC W MUSC POLAND.
Mysle ze nikomu nie trzeba tłumaczyć, ze teraz nie będzie "przymykania oczu" na to że ktoś chcący jechac na mecz nie ma ONE UNITED! Im więcej osób w ONE UNITED tym więcej szans na to byśmy ( MUSC POLAND) wylosowali bilety na mecze UNITED, więc może to być w przyszłosci z korzyścią dla każdego z Nas Smile

Pozdro.

no i ja glownie z tego powodu sie najprawdopodobniej zarejestruje
28-04-2008 20:43
pawlo Offline
Senior Member

Liczba postów: 415

Eric i Prezes o wstapienbiu to nawet nie ma dyskusji, bo tam po prostu bede. Tylko ja pytam tak, bo moge sobie ze szkocji kupic one united a nie przelewac to na zlotowki a potem wy wysylac mi do szkocji z powrotem to wszystko :]

Aha, zapomniałem napisac.

Jestem z was dumny kurwa
29-04-2008 13:32
WoLaK Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,486

czy 1 Maja są czynne poczty ?
W jakim terminie otrzyma się decyzję o przyjęciu do stowarzyszenia ? (chodzi mi o to czy pieniądze wpłacać od razu czy po otrzymaniu jakiegoś potwierdzenia Wink )
Czy w rubryce miejsce zamieszkania wpisać także kod pocztowy miejscowości ?

[Obrazek: sorryvk6.gif]
29-04-2008 15:59
Fred The Red Offline
Member

Liczba postów: 226

WoLaK napisał(a):czy 1 Maja są czynne poczty ?

Chyba nie :wink: ale masz jescze 4 Maj...8 Maj...14 Maj...15 Maj...aż do 31 Maja 8)

A kod poczotwy wpisz, przyda się :wink:

ЯЗPЦБLIК ФF MДИCЦИIД
29-04-2008 16:37
roo1410 Offline
Member

WoLaK napisał(a):Czy w rubryce miejsce zamieszkania wpisać także kod pocztowy miejscowości ?
no własnie bo tego nie ma napisane. jest tylko miejsce zamieszkania

29-04-2008 17:23
Seki Offline
Senior Member

Liczba postów: 661

WoLaK napisał(a):czy 1 Maja są czynne poczty ?
W jakim terminie otrzyma się decyzję o przyjęciu do stowarzyszenia ? (chodzi mi o to czy pieniądze wpłacać od razu czy po otrzymaniu jakiegoś potwierdzenia Wink )
Czy w rubryce miejsce zamieszkania wpisać także kod pocztowy miejscowości ?

1 maja poczty są zamknięte.

O przyjęciu zostanies zpoinformowany po tym jak pieniązki dotrą na konto Wink
Do 31 maja jest troche czasu, mozesz wpłacic jutro Tongue

Tak podaj kod pocztowy Wink

"zobaczyc UNITED bezcenne"

Praga, 2x Mediolan, Budapeszt, 2x Amsterdam, Kopenhaga, Lens, Kijow, Manchester, Rzym, Londyn

RED ARMY
01-05-2008 12:08
ShadowWinter Offline
Member

Liczba postów: 63

I Ogólnopolski nabór do MUSC PL

Na początek pragniemy przypomnieć, iż wszelkie niezbędne informacje zawarte są w nowym news na stronie głównej: <!-- w -->http://www.musc.pl<!-- w -->

Co należy zrobić aby zostać członkiem MUSC PL?

1. Pobrać deklarację ze strony MUSC PL <!-- w -->http://www.musc.pl<!-- w --> (news na stronie głównej)
2. Wypełnić powyższą deklarację z zawartymi w niej wskazówkami
3. Dołączyć do deklaracji fotografię legitymacyjną oraz xero dowodu osobistego (lub innego dokumentu tożsamości) potwierdzającego dane zawarte w deklaracji o osobie kandydującej do MUSC PL lub jej pełnoprawnym opiekunie.
4. Wysłać deklarację pod podany przez MUSC PL adres na stronie <!-- w -->http://www.musc.pl<!-- w --> (news na stronie głównej)
5. Zarząd w terminie do 30go maja rozpatrzy wszystkie nadesłane deklaracje i skontaktuje się z każdym przez podany w deklaracji adres e-mail (dlatego też jest bardzo ważnym by podać taki adres, który używacie na co dzień) o wynikach weryfikacji.
6. W terminie do 01.06.2008 roku zostanie opublikowany numer konta Stowarzyszenia. Każdy kandydat otrzyma go również w e-mail, o którym wspominaliśmy powyżej gdzie zawarte będą wskazówki o wysokości składki oraz szczegółach jak należy tytułować przelew.
7. Składkę członkowską należy opłacić w terminie od 01.06 do 15.06.2008 roku (30 PLN dla osób niepełnoletnich / 180 PLN dla osób pełnoletnich - są to składki roczne)

Poprawne wykonanie powyższych punktów zapewni Wam członkostwo w MUSC PL, więc dołóżcie starań aby rzetelnie je spełnić.

W skrócie przypominamy co zyskujecie wstępując do MUSC PL:

Osoby niepełnoletnie (składka roczna 30 PLN):

1. Przynależność do pełnoprawnego stowarzyszenia kibiców Manchester United z perspektywą na autoryzację i uznanie za członka oficjalnego FanClubu United.
2. Udział w zorganizowanych spotkaniach lokalnych oraz zlotach ogólnopolskich dla członków MUSC.
3. Otrzymacie legitymację członkowską. (lipiec 2008)
4. Płytę DVD, która ma na celu propagowanie tradycji klubu i przypomnieniu o wyczynach Manchester United w ostatnich 18 latach oraz historię klubu od samego powstania tj. 1878 roku, a także wiele innych ciekawych informacji. (grudzień 2008)
5. Koszulkę MUSC PL (początek roku 2009)

Osoby pełnoletnie (składka roczna 180 PLN):

1. Przynależność do pełnoprawnego stowarzyszenia kibiców Manchester United oraz z perspektywą na autoryzację i uznanie za członka oficjalnego FanClubu United.
2. Udział w zorganizowanych spotkaniach lokalnych oraz zlotach ogólnopolskich dla członków MUSC.
3. Zadbamy o wykupienie OneUnited, które premiuje Was do wielu zniżek oraz umożliwia wyjazd na mecze. Jako członkowie OU otrzymacie również:(sierpień/wrzesień 2008)
-YearBook- zawiera wstęp od sir Alex'a Ferguson'a, statystyki poprzedniego sezonu, opisany jest każdy mecz sezonu, opisy przygotowań do sezonu, profile piłkarzy pierwszego składu, rezerw akademii, informacje dla fanów i wiele wiele innych... a to wszystko w pięknej oprawie graficznej z wieloma zdjęciami.
- gadżet herbem United ( np.: długopis, otwieracz do butelek lub inny )
- Zawieszkę z "Red Devil" oraz przypinkę
- Zdjęcia z poprzedniego sezonu
- Płyta DVD z wieloma ciekawymi aplikacjami
- Oficjalny Fanzin na rozpoczęcie, środek i koniec sezonu
- Eegularne newsy z OT na prywatnego maila
- oraz zapewne kilka innych miłych niespodzianek jak to miało miejsce w poprzednich sezonach
4. Otrzymacie legitymacje członkowską. (lipiec 2008)
5. Płytę DVD, która ma na celu propagowanie tradycji klubu i przypomnieniu o wyczynach Manchester United w ostatnich 18 latach oraz historię klubu od samego powstania tj. 1878 roku, a także wiele innych ciekawych informacji. (grudzień 2008)
6. Koszulkę MUSC PL (początek roku 2009)

INFORMACJA DLA OSÓB NIEPEŁNOLETNICH:

Jeśli jesteście zainteresowani OneUnited- nie ma żadnego problemu byśmy je dla Was wykupili, jednak musicie pamiętać o zasadzie, iż na mecze mogą wyjeżdżać tylko osoby pełnoletnie.

Pamiętajcie, iż po wstąpieniu do Stowarzyszenie jesteście jego częścią i to Wy kibice Manchester United go tworzycie! MUSC PL to działalność wszystkich kibiców United i dla wszystkich kibiców! To od Was będzie zależeć w ogromnym stopniu jak silną grupę stworzymy, a my Wam w tym pomożemy!

Pozdrawiamy
Zarząd MUSC PL
01-05-2008 18:42
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 23 gości