Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Champions League 2010/2011
Jaroldz Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,903
Reputacja: 10
Re: Champions League 2010/2011
EsDe napisał(a):@Jaroldz
Tak bo każde zdjęcie oczerniające Barce to manipulacja i oszustwo. Człowieku, Jaroldzie drogi ogarnij się trochę bo zaczynasz się zachowywać jak dzieciaki z fcbarca24.pl :plask: .

EsDe, przypomnij sobie manipulacje Marki po jednym z meczów Barcelony, kiedy to wycięli jednego z piłkarzy drużyny przeciwnej, aby dowieść, że FCB strzeliło gola ze spalonego. Poza tym, na powyższych zdjęciach masz fotki z konkretnych godzin.

Manchester United champions of England for the 19th time!

"We'll keep the red flag flying high, couse Man United will never die"
28-04-2011 09:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika
samcro Offline
Banned

Liczba postów: 1,291
Jaroldz napisał(a):Poza tym, na powyższych zdjęciach masz fotki z konkretnych godzin.

Na YT masz powtórki i bez manipulacji pokazujące że Alvesa nie dotknął, racji nie masz

http://www.youtube.com/watch?v=VwPQ0fIn ... ture=feedu
28-04-2011 09:59
Jaroldz Offline
Posting Freak

mucha napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=G2oRXFRl6QE

Pepe nie dotknął Alvesa.

Nie rozumiecie, że sam zamiar także jest podstawą do pokazania czerwonej kartki :?: Napisałem wcześniej, że dobrze, że Alves uciekł z nogą, bo mógłby mieć po sezonie.

Ile to już było takich akcji, kiedy jeden piłkarz chciał skosić drugiego, ale mu się to nie udawało, bo nie trafił rywala. Mimo to sędziowie wiele razy pokazywali w takich przypadkach żółte kartki. Tutaj zamiar faulu był brutalny i czerwona kartka słuszna.

Ale po co jak Wam to tłumaczę, jak Wy jesteście nastawieni na wyśmiewanie Barcy i deprecjonowanie ich osiągnięć. Co jeszcze musi zrobić Barcelona, abyście przyznali, że byli lepsi od Realu i zasłużenie ich pokonali :?:

28-04-2011 10:02
samcro Offline
Banned

Liczba postów: 1,291
Jaroldz napisał(a):. Co jeszcze musi zrobić Barcelona, abyście przyznali, że byli lepsi od Realu i zasłużenie ich pokonali :?:
Wygrać uczciwie bez pomocy sędziów. Zasłużenie pokonali Real tylko w listopadzie.
28-04-2011 10:04
mucha Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,322
Reputacja: 3
Jaroldz będzie unikał odpowiedzi na trudne pytania, na które nie zna odpowiedzi, a skupi się na jakichś fantazjach o manipulacjach Marki, które nie mają absolutnie nic do rzeczy.

Ja dyskusję kończę na tym poście. Swoje zdanie już przedstawiłem. Piłkarsko Barcelona lepsza, ale zachowanie jej piłkarzy zakrawa o śmieszność + od lat sprzyjający jej sędziowie. Tego klubu po prostu nie da się nienawidzić.

Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
Take me home, United Road.
28-04-2011 10:05
Jaroldz Offline
Posting Freak

mucha napisał(a):Jaroldz będzie unikał odpowiedzi na trudne pytania, na które nie zna odpowiedzi, a skupi się na jakichś fantazjach o manipulacjach Marki, które nie mają absolutnie nic do rzeczy.

Ja dyskusję kończę na tym poście. Swoje zdanie już przedstawiłem. Piłkarsko Barcelona lepsza, ale zachowanie jej piłkarzy zakrawa o śmieszność + od lat sprzyjający jej sędziowie. Tego klubu po prostu nie da się nienawidzić.

Na co nie odpowiedziałem :?: Trudno na wszystko odpowiadać, kiedy jest się samemu przeciwko wielu użytkownikom. Czas nie pozwala na odpowiadanie każdemu. Jednak wskaż mi pytanie, na które nie odpowiedziałem, a się do tego odniosę.

28-04-2011 10:07
Jaceks_21 Offline
Member

Liczba postów: 200
Reputacja: 1
Ja uważam, że jednak kartonik zasłużony. Sam zamiar wjechania w piszczel przeciwnika wyprostowaną nogą z góry powinno karać się czerwem. Oczywiście zachowanie Alvesa żałosne, gościa kompletnie nie trawię, On miał jeszcze czelność pokazywać Di Marii że wykonywał 'jaskółkę'. Trafił swój na swego Tongue

btw pamiętacie mecz na Anfield z 2007r.? Wtedy Scholes chciał wymierzyć sprawiedliwość Alonso pięścią. Paul jednak chybił, ale za sam zamiar dostał czerwony kartonik.
28-04-2011 10:08
mucha Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,322
Reputacja: 3
Jak zaczynałem pisać tego posta to nie odpowiadałeś, dopóki parę osób ci tego nie zaproponowało.

Ja posłużę się postem użytkownika z innego forum, który jest sędzią:
Cytat:Sluchajcie, co Wam rzecze. Tongue
Jezeli nie bylo kontaktu (a te dosyc slabej jakosci powtorki pokazuja, ze rzeczywiscie nie bylo), to mimo ataku wyprostowana noga Pepe, nie powinien on otrzymac nawet zoltej kartki. Tak stanowia przepisy gry. Takze znawcy katalonscy, marsz do nauki. Tongue Rozumiem, ze mozna miec swoje zdanie i bardzo czesto, o czym wielokrotnie pisalem duzo zalezy od interpretacji przepisow przez sedziego. Niemniej jednak w tej konkretnej sytuacji, przepisy reguluja to jasno. Nie tak dawno pisalem o tym przy okazji bodajze spotkania United. :wink:
Ja napomnienie zapewne pokazalbym, z racji tego ze trudno byloby mi dotrzec, czy kontakt w istocie mial miejce, ale wykluczenie bylo kpina i olbrzymim bledem, ktory wplynal na wynik spotkania, choc w mysl przepisow nie wypaczyl go . Tongue

A jeszcze jedna rzecz. Nadmierne eksponowanie bolu czy proba oszukania sedziego, ze odnioslo sie kontuzje winny byc rowniez karane napomnieniem, takze w momencie kiedy Pepe zaatakowal nieprawidlowo Alvesa, Stark mial obowiazek pokazac Brazylijczykowi druga zotla kartke. Oczywiscie aktorow w tym spotkaniu byla niezliczona ilosc i to w obu druzynach, wiec nie tylko Alves powinien zostac ukarany. :lol:

Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
Take me home, United Road.
28-04-2011 10:09
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Powyższy filmik zamieszczony przez samcro pokazuje to o czym mówił Jose. Faul o wiele groźniejszy niż ten Pepe, a jakiego konsekwencje? Żadnych. A co do wczorajszego faulu to zwykła nakłada, czyli żółta kartka. Z każdą kolejna powtórką tylko utwierdzam się w swoim przekonaniu.

Mój Blog: Pod presją czasu
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Jaroldz Offline
Posting Freak

samcro napisał(a):Busketz wjechał dokładnie tak samo w Alonso w poprzednim meczu i nawet żółtka nie dostał, różnica jest taka że Alonso ucierpiał a Alves po raz kolejny pokazał, ze na status człowieka nie zasługuje. Niestety ale wczorajszy mecz był jak Drogba mówi F...... Disgrace, więcej chamstwa , aktorstwa niż gry, do czerwonej piłki to była dreptanina zero gry z obu stron aż zasnąć można było.Orzeźwiały jedynie komentarze mówiące po pierwszej połowie, że mamy mecz pełen emocji bo to dobry żart ze strony komentatorów.

Marcelo nadepnął na Pedro i nawet żółtej karki nie dostał, di Maria znów nurkował, a mimo to nie dostał żółtej kartki za symulkę i w dodatku Real dostał za to rzut wolny.

Jaceks_21 Offline
Member

Liczba postów: 200
Reputacja: 1
Buskests to za symulacje to powinien dostać dożywotnie zawieszenie od UEFY Wink
28-04-2011 10:12
EsDe Offline
Member

Liczba postów: 212
Reputacja: 0
Haha, dostałem bana na forum CD-Action za tego posta, który napisałem trochę wcześniej tutaj (ten o tym dlaczego barca nie jest najlepsza).

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
28-04-2011 10:13
Adis Offline
Super Moderator

Liczba postów: 2,287
Reputacja: 27
Dobrze, że Alves uciekł, dobrze, że mu nogę urwało, dobrze, że na noszach opuszczał boisko umierając, dobrze, że sekundę po pokazaniu czerwonej kartki był już zdrów i mógł biegać na pełnym sprincie i dobrze, że cały teatrzyk się skończył. Żółta za nadmierną ostrość w grze to jest absolutne maximum w tej sytuacji, swoją drogą ciekawe czy tym razem sędzia po meczu wziął koszulkę od Messiego? Nazywanie tego cyrku i teatrzyku "derbami Europy" i pompowanie tego całego balonu jest obrazą dla europejskiego futbolu.
Jaroldz pierdolisz po prostu, takie stronnicze komentarze jedynie na fcbarca.com przejdą, gdzie wszyscy jak ty mają klapki na oczach.

W życiu znam się na dwóch rzeczach: na pokerze i na ludziach, dlatego nie przegrywam.
28-04-2011 10:13
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Cytat:Marcelo nadepnął na Pedro i nawet żółtej karki nie dostał, di Maria znów nurkował, a mimo to nie dostał żółtej kartki za symulkę i w dodatku Real dostał za to rzut wolny.
Jaroldz daruj sobie takie wyliczanie, bo wśród Twojego lubianego zespołu jest aktorów co niemiara i w każdym meczu możemy się o tym przekonać.

Jeszcze ostatnie zdanie. Nazywanie tego cyrku derbami Europy jest obrazą dla wszystkich europejskich zespołów.

Mój Blog: Pod presją czasu
28-04-2011 10:14
Jaroldz Offline
Posting Freak

samcro napisał(a):
Jaroldz napisał(a):Poza tym, na powyższych zdjęciach masz fotki z konkretnych godzin.

Na YT masz powtórki i bez manipulacji pokazujące że Alvesa nie dotknął, racji nie masz

http://www.youtube.com/watch?v=VwPQ0fInwx8&feature=feedu

Zgoda, tutaj także powinna być czerwona kartka.

Takiego Pepe powinno się wysłać na jakieś leczenie, bo kiedyś zrobi komuś krzywdę. Dla mnie on należy do grypy takich piłkarzy jak De Jong czy Barton. Oni są niebezpieczni i nie wiadomo kiedy wybuchną na boisku.

Cytat:Jaroldz daruj sobie takie wyliczanie, bo wśród Twojego lubianego zespołu jest aktorów co niemiara i w każdym meczu możemy się o tym przekonać.

Jeśli Pedro w tej sytuacji przyaktorzył, to chyba oglądaliśmy inny mecz. Kiedy zszedł z boiska było dobrze widać, że ma ślady po korkach Marcelo.

28-04-2011 10:14
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 89 gości